Ben cok urkegim ve utangacim, daha once kimse ciplak gormedi. İlk gece cirilciplak kalinca cok utanirim hemen yorgan altina felan kacarim. Tam soyunmasam olur mu ki ya da nasil olur
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek için önemli ve ayrı bir heyecandır gelin kızın gelinliğini çıkartmak, kızı soymak, ama illaki tüm kıyafetleri çıkartmak şart değil karşılıklı, genelde loş ışıkta oluyor ilk gece, tamamen soyunma da çarşaf altında oluyor, genel de erkek çıkartır kızın kıyafetlerini, tamamen soyunmadan benim hoşuma gitmez şahsen, öpe okşaya kızı kendim soyarım her ilişkide, ister istemez çıplak kalınıyor, birlikte duşa girme durumları da oluyor ve ayrı bir heyecanı var, duşun altında sevişmek felan çok tatlı zevkli oluyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılUtangac olman normal canim sonucta ilk defa biriyle kocanda olsa bi karsicinsle cinsel biseyler yasiyosun mahremini goruyosun ve goruyor sen burada aptal saptal yorumlar yapanlara bakma onlarin pek cogu ar denen duygusunu kaybetmis insanlar ve herkesi kendi gibi sanan hayvanlar ama tabi suda var esinle zaten bi sure sonra utangacligi atacaksiniz uzerinizden yavasca zaten aslinda olmasi gerekenide bu diger tarafta ilk gece olacak diye bisey yok bu size kalmis bisey ister ilk gun yaparsiniz ister 1 ay sonra ister 1 yil sonra canim
326 Yorumla- +1 yıl
Yani belki bi yil sonra hazir hissedecek belki on yil sonra ciftlere bagli tamamen nasil ilk gece yapilmasi gerektigi sacmaligi varsa su zaman bu zaman sonra yapilmali sacmaligida olmamali tamamen ciftlerin uygun zamani kararlastirmasina bagli
- +1 yıl
Tovbe de be agzini hayra ac terbiyesiz
- +1 yıl
Taramaya başladın yine😂
- +1 yıl
Iyi nisanciyimdir ;)
- +1 yıl
😂😂 benden iyi değil
- +1 yıl
Diyenler solda sifir kaldi su zamana kadar havagazi benim icin bunlar ;)
- +1 yıl
Neyine giriyoruz iddaya:)
- +1 yıl
Iddia haram
- +1 yıl
Niye haram olsun ya ihtiyacı olan birine filan olabilir al sevap oldu
- +1 yıl
Haram to sevap converter misin be mubarek
- +1 yıl
Hahaha işime gelince. Biz ne için kapışıyodk,😂
- +1 yıl
Bende bilmiyom biseyler sacmaliyoduk wppwpw
- +1 yıl
Hahaha ben kazandım
- +1 yıl
Lades oynamiyoduk yalniz ;)
- +1 yıl
Kimse bişe tutmadı ki😂😂
- +1 yıl
Tutmadan Nisan alamazsinki
- +1 yıl
Namahrem diyemi burada konuşuyoruz
- +1 yıl
Bunda namahrem olan ne var tam olarak
- +1 yıl
Milletin sorularını dağıttık 😂😂 laf sokuyorm anlamıyor da
- +1 yıl
Seviyemi dusurmuyorum farkettiysen yoksa biliyosun beni ;)
- +1 yıl
Dm diyorum la
- +1 yıl
Kufretme lutfen geliyo yavastan keciler
- +1 yıl
O kadar diyorsun haşdlşb
Soran+1 yılMantikli yorumlar icin tesekkurler☺️
- +1 yıl
Hahaha Her zaman
- +1 yıl
Ne demek canim ;)
İlla ilk gece olucak diye bir kaide mi var ben bilmiyorum. Yani bence sen ne zaman hazır istersen o zaman olmalı bu olay. Kaçarak saklanarak yapamazsın. İstemiyorsan istemeyebilirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılCok utanirim
- +1 yıl
Utanıyorsan yapmaya bilirsin diyorum. Eğer istersen gerçekten zaten utanmazsın. Bu durumu yaşayan çok kız var. İlk gece korkusu yaşıyorlar çünkü daha önce hiç bu konulara hakkında bilgileri olmuyor. Bedenlerini hiç kullanmıyorlar. Bu çok doğal dediğim gibi istemezsen yapmayabilirsin. Zorla değil!
Oldu da bitti maşallaha gelecek bir durum değil. Yani ilk gece son gece vs cinsellik öyle iki tarafında kabul edince yapılan herşeyin zevkli olacağı bı şey yoksa taraflardan birisi bı şeyi kabul etmiyorsa ızdırap olur soğumaya sebep olur. Soyunmak öyle ilk başlar başlamaz yapmazsın öpüşme vs ile yavaş yavaş gidersin ilerledikçe sendeki utangaçlıkta azalmaya başlar çok göz teması kurma daha Los ve az görünür bir ortamda dene alışana kadar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
27Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur bence, hem eşin de bu kadarcık anlayışı çok görmez bence.
12 Yorumla
Soran+1 yılDimi ama
Cevap sahibi+1 yılŞahsen ben beklerdim.
İlk gece olmak zorunda da değil, bana ne zaman alışır biraz açılırsa.
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Sen istiyorsan hiç soyunma, eteğin altından sokuversin adam. :D
36 Yorumla
Soran+1 yılDaha neler
Soran+1 yılEvet de bisey yapmasin☺️
Soran+1 yılKarsilarim da azicik utangacim
+1 yılYorganın altına tamamen girin ve yorgan içinde sevişirken seni soymasini iste. Öpüşmeler başladıktan sonra libido ve zevk yükselir utangaçlık azalır çünkü
00 YorumlaBunu eşinle konuşursun oda elbette seni anlayışla karşılayacaktır. Zaten genellikle bayanlar biraz daha çekingen utangac biraz stresli olabiliyor bunuda en iyi idare edecek kiside senin esin olacaktır. Illaki ilk gece ıliskiye girme durumu da olmayabilir birkaç gun sonrada olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılher şey kendiliğinden çözülüveriyor utanmak aklına gelen son şey oluyor nasıl soyundugunu anlamazsın bile çok düşünmeye gerek yok
00 Yorumla
+1 yılBu tamamen karşının seni nasıl sakinleştireceği ile alakalı onun becerisine kalmış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı sorun bende de var o yüzden 32 yaşına geldim hala bakirim ilerde ilk gün çok utanırım diye endişeleniyorum aynı zamanda çok istiyorum artık yaşamak
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılLibidom da çok yüksek ama ona rağmen utanç ağır basıyor, Ben bir erkek olarak bu kadar utanıyorsam senin de utanmam normal, Birkaç gün geçsin birbirinizi yavaş yavaş görün banyo yaparken birbirinize yardım edin mesela sonrası zaten olur ben öyle düşünüyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılbunu nişanlına sor istersen olur mu olmaz mı o söylesin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Esin anlayış gosterecektir
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarim ya
Olur ya eşin de anlayış gösterir zaten
36 Yorumla
Soran+1 yılUmarim
Soran+1 yılNasil olur hic bilmiyom ki
Soran+1 yılHmmm hos geliyo kulaga da bilmiyom ya
Nasıl olacak tam soyunmadan yok artık
03 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz mi
Soran+1 yılİyide utaniyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılilk gece geldiğinde düşünürsün onu.
10 YorumlaOlmaz kesinlikle çırılçıplak olmak lazım
00 Yorumlahe oldu altınları geri ver hemen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılO mutlaka seni soyar merak etme
00 Yorumla
+1 yılsen istemedikçe hiç bir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılOrani del sadece yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlk bi guzel or al cek knk alisirsin olmazmi
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan o senin rahat ol soyun sarılın sevisin
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyom ki utangacim
Cevap sahibi+1 yılAşık olduğun kişiden utanılmaz sarılıp öpüşün rahatlarsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaa bende çok korkuyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGocukla sevişilebilir
10 Yorumla
+1 yılOlur serbest rahat takılmak önemli olan
00 Yorumla
+1 yılDelik mi açacaksınız
23 Yorumla
Soran+1 yılNe deligi
- +1 yıl
Wppwpwpw
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Belden aşağı yeter mi diye soruyorsun yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. olabilir tabi ona göre de bir şey alabilirsin
00 Yorumla
+1 yılLanbayi sondurr ise yarar
00 YorumlaOlur çamaşırını çıkart yeter
00 Yorumlakocana sor
10 YorumlaSoyunman lazım
00 Yorumla
+1 yılIşıkları söndür
00 YorumlaNişanlı mısın sen
00 Yorumla
+1 yılKaranlikta yapsin olur mu
00 Yorumla
+1 yılolmazzx