Cinsel Yaşam İliskide en sevdiğiniz pozisyonlar hangisidir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Kızlar Bir Adım Öne ilişki içerisinde en sevdiğiniz pozisyonlar hangisidir? İliskide en sevdiğiniz pozisyonlar hangisidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Doggy, ayakta kucak, ters kovboy kız, ayakta 69, kaşık 0 6 Yorumla Serbanu +1 yıl Hepsinden bi tutam yanii (: Yorumla Gecelerin_yargıcı_34 +1 yıl @Serbanu sabit kalmayı sevmiyorum sık pozisyon değiştiririm Yorumla Gecelerin_yargıcı_34 +1 yıl 🙂 Yorumla Serbanu +1 yıl 😊😊 Yorumla Gecelerin_yargıcı_34 +1 yıl @Serbanu sanırım aynı düşüncedeyiz🙂 Yorumla Serbanu +1 yıl Galiba Yorumla
yhadhemeseneolee Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Insan kaynaklari pozisyonu 4 13 Yorumla mehmetsercan +1 yıl o nasıl oluyo :)) Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl Sirket iliskilerimizde kadinlar olarak varmayi hedefledigimiz kariyer basamaklarini tirmanarak varmak istedigimiz yegane pozisyon insan kaynaklaridir bu pekcok kadinin hayalidir Yorumla mehmetsercan +1 yıl iyi hadi bakalım Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl Demet akmayalim Yorumla mehmetsercan +1 yıl seks pozısyonuna yenı soluklar katıyon sandıydım Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl Pek fikrimin olmadigi konularda zikrimin olmasini bekleyemem sirket iliskilerini kastetmis sandim Yorumla mehmetsercan +1 yıl saglık olsun evlenınce ya da sevgılın olunca yasamak ıstersen ögrenırsın Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl Saglik oldu saglikciyim zaten bide hic bilgim yokda demedim eski esimle yasadim zaten Yorumla mehmetsercan +1 yıl ozaman sıkıntı yok :)) Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl Oldugunu kim soylemis mehmet abi bi yollada haddini bildirelim Yorumla mehmetsercan +1 yıl ögrenmek iyidir tecrübedir :)) Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl Mehmet dayim ya sende olmasan Yorumla mehmetsercan +1 yıl kücül cebime gir Yorumla
mavilipenguen Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl 69 , doggy , misyoner , cowgirl 2 1 Yorumla tolgabey00 +1 yıl Doggy en iyisi Yorumla
Koşanlibido Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Fark etmez 😁Hepsi olsun 1 3 Yorumla mehmetsercan +1 yıl saplasın yeter diyon :)) Yorumla Koşanlibido +1 yıl @mehmetsercan 👍😂 Yorumla Serbanu +1 yıl @mehmetsercan hahahhahaha o nasıl ya (: Yorumla
Brazerssdakikeladam Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl Ayakta yapılan 69 super bence ve doggy 0 2 Yorumla Serbanu +1 yıl Ayakta nasıl yaaa Yorumla Brazerssdakikeladam +1 yıl @Serbanu partnerin seni ayakta ters bi şekilde havada tutarken birbirinize oral yapiyosunuz olay bu yalniz sevgilin seni ayakta tutabilse iyi olur 😉 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Değişir doogy mesela romantik değildir bunu söyleyebilirim 0 1 Yorumla Serbanu +1 yıl Zevk peki almaz misiniz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Misyoner ve Prone bone 2 1 Yorumla tolgabey00 +1 yıl Prode için güzel ni yastik lazım 😉 Yorumla
the_camp Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Seks olsun pozisyon kolay 1 1 Yorumla Serbanu +1 yıl O kadar diyosun Yorumla
Şimditamsırası Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Kucağıma alıp ziplatmak 0 1 Yorumla Serbanu +1 yıl Hahahahaha cidden mi Yorumla
BebeğimGelLocadayız Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl misyoner 0 6 Yorumla Serbanu +1 yıl Uzun boluysa kiz Yorumla BebeğimGelLocadayız +1 yıl @Serbanu kucakta bacak omuz falan Yorumla Serbanu +1 yıl Zevkli olur mu Yorumla BebeğimGelLocadayız +1 yıl @Serbanu baya zevkli Yorumla Serbanu +1 yıl Nasıl yapiyosunjz Yorumla BebeğimGelLocadayız +1 yıl @Serbanu sevişme falan uzun sürüyor kendimizi hazır hissedince başlıyoruz Yorumla
Aspirings Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 85% +1 yıl Kuçakta 0 3 Yorumla Serbanu +1 yıl neden Yorumla Aspirings +1 yıl Yüzü dönük oluyor hem öpüşmek adına hem işte öyle Yorumla Aspirings +1 yıl Sen sevmiyonmu Yorumla
tangoArgentine Takip Et Xper 5 Yaş: 48 +1 yıl Reverse cowgirl. 0 1 Yorumla tangoArgentine +1 yıl 69. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Doggy, ayakta kucak, ters kovboy kız, ayakta 69, kaşık
Hepsinden bi tutam yanii (:
@Serbanu sabit kalmayı sevmiyorum sık pozisyon değiştiririm
🙂
😊😊
@Serbanu sanırım aynı düşüncedeyiz🙂
Galiba
Insan kaynaklari pozisyonu
o nasıl oluyo :))
Sirket iliskilerimizde kadinlar olarak varmayi hedefledigimiz kariyer basamaklarini tirmanarak varmak istedigimiz yegane pozisyon insan kaynaklaridir bu pekcok kadinin hayalidir
iyi hadi bakalım
Demet akmayalim
seks pozısyonuna yenı soluklar katıyon sandıydım
Pek fikrimin olmadigi konularda zikrimin olmasini bekleyemem sirket iliskilerini kastetmis sandim
saglık olsun evlenınce ya da sevgılın olunca yasamak ıstersen ögrenırsın
Saglik oldu saglikciyim zaten bide hic bilgim yokda demedim eski esimle yasadim zaten
ozaman sıkıntı yok :))
Oldugunu kim soylemis mehmet abi bi yollada haddini bildirelim
ögrenmek iyidir tecrübedir :))
Mehmet dayim ya sende olmasan
kücül cebime gir
69 , doggy , misyoner , cowgirl
Doggy en iyisi
Fark etmez 😁
Hepsi olsun
saplasın yeter diyon :))
@mehmetsercan 👍😂
@mehmetsercan hahahhahaha o nasıl ya (:
Ayakta yapılan 69 super bence ve doggy
Ayakta nasıl yaaa
@Serbanu partnerin seni ayakta ters bi şekilde havada tutarken birbirinize oral yapiyosunuz olay bu yalniz sevgilin seni ayakta tutabilse iyi olur 😉
Değişir doogy mesela romantik değildir bunu söyleyebilirim
Zevk peki almaz misiniz
Misyoner ve Prone bone
Prode için güzel ni yastik lazım 😉
Seks olsun pozisyon kolay
O kadar diyosun
Kucağıma alıp ziplatmak
Hahahahaha cidden mi
misyoner
Uzun boluysa kiz
@Serbanu kucakta bacak omuz falan
Zevkli olur mu