Merhaba,
sadece cinsel iliski istediginiz kisi size zamanla asik oldumu?
sadece cinsel iliski istediginiz kisi size zamanla asik oldumu?
Evet 8 yil once fuuckbudyy iliskim olanla 2 yil ciddiyete bindi ama tabi olmadi devami. Yani sonucta normal baslayan iliskilerde 2 3 aya bitiyor. Yani onemli olan saygidir sadakattir. Ve en buyugu cinsel tutku. Iki tarafinda tutkusu yuksekse eger. Arti eksi yuklu voltaji yuksek telin temasi gibi bir patlama ile baglaniyor kitleniyor birbirine. 😂 zaten ask cinsel iliskiden sonra guzellesiyor. Eee biz zaten cinsel iliskiyi en basindan yasamisiz. Daha samimi bir bagla basliyosun. Aslinda artilariniz oluyor da. Tabiki dedigim gibi saygi sevgi cercevesinde. Millet aman sadece bunu yapiyoz ya deyip onemsizlestiriyo ama. Bence sadece fuuckkbudy bile olsa karsilikli deger olmali.
evet. hem de bu siteden genç bir kız
ilerisi olmaz iyi düşün diye defalarca uyardım. sonra benim ileri dönük beklentim yok dedi. birlikte olduk. bu kez aşık oldu tehdit etmeye başladı. ve bitti
Cevap
21Cevap
Sanaldan tanışmıştık sadece cinsellik için. Sohbet baya sardı arkadaş olduk sonra yüzlerimizi attık vs. Bi süre sevgili fb arası takılmıştık sonrasında sadece sevgili olarak devam ettik mutsuz sonla bitsede iyi biriydi.
Cok uzucu bi sonmus gercekten
Him bişey merak ettim
Sonu cidden üzücüydü
Konuşmak istersen dm atabilirsin
Zamanla değil ilk sekste oldu hemde başima bela bile aldım diyebilirim mecburen seks yaptığım oldu o istedi diye ama zevk alıyordum 🥰
Evlendigimle asik oldugumla yasadigim icin oyle bi durum olmadi olmasinda zaten
Evet çünkü o çok istekliydi ama ben daha istekliydim. Yetmiyorsun dedim olmaz dedim
Sadece cinsel ilişki için bir kadınla birlikte olmam
bir zengin vardi ona asık oldum sadece bikere görusebıldım begenmedi benı sanırım ama cok yakısıklıydı parasıda cok vardı
Yaptınız mı
@a_nother_life evet
Yataktayım performansının mi begenmedi
@a_nother_life yok erkek sevıyordu bna erkek ayarla dedi onlarınki dar oluyor dedi
Iyyy iğrenç gotcu ma l
@a_nother_life evet ayarlıyım sana
Onlarda olan bende de var deseydin
Ben boklu Got sevmiyorum. Sen sufli insanlarla takılmaya devam et
Evet gece aramaları başladı neden yanimda değilsin deneye başladı
Alışkanlık olması daha muhtemel
Oldum evet sonrası hüsran oldu
Bana kimse aşık olmadı
Olmadı öyle olmaz heralde
Aşık olmadığım kimseden öyle bir talebim olmadı
Hayır olmadı anı yaşadık
Evet olmustu bende olmustum