Cinsel Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. Yani yanlış anlama da ya da anla. İlk buluşmada seviştik diyorsun ki bunu sen istemişsin yazdığından öyle anlıyorum beni kullanıyor olabilir mi diyorsun şimdi de ikinci buluşmada seks yapmak istiyor diyorsun. Burada bir ironi var zaten. Sizinki sevgili değil de f*ck ilişkisine dönmüş zaten. İlk buluşmada sevişmek ne demek? Bence sen erkek arkadaşım kısmını değiş partnerim de ona. Ve evet sorunun cevabına gelecek olursak o seni kullanıyor sen de onu. Hiç bir şeyden haberim yok ayağına yatmana gerek yok yani.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzelim sen evli olmadığın biriyle sevişmeyi gayet normal buluyorsun da o adamın seninle seks yapma isteğini neden anormal buluyorsun. Bunu istemesine sen izin vermişsin zaten. Yani kimse kabul etmez belki ama evlenmeden böyle şeyler yaşayıp sonra kullanıldım diyorsunuz. Ben de bekarım benim de sevgilim var hatta ilk zamanlar o da benimle cinsel içerikli konuşmak istiyordu 1 kez reddedip kırmızı çizgimi çektim ve 9 yıl olacak hala bu konu açılmıyor. Ta ki ben isteyene kadar yani evlenene kadar. Yani ben kızların kendini iki kuruşluk ciğeri beş para etmeyen erkeklere kendini kullandırmasına gerçekten çok üzülüyorum. Yapmayın bunu kendinize. Sen bugün sevgilinden ayrılacak ol ben cinsellik istemiyorum diye sebep sun önüne bakalım sana ne dicek. Sana çok aşık olduğu için cinselliği red mi edecek yoksa kabul mu edecek ayrılığı. Bence sen de biliyorsun sevmediğini amacının ne olduğunu.
511 Yorumla- +1 yıl
9 yıldır bu konuyu açmıyorsa sen de başka kızlarla hallediyordur benden söylemesi. Cinsellik kötü bir şeymiş gibi konuşmuşsunuz ama cinselşik aşkın tuzu biberidir. Hemen olmaz ama 9 senedir sevişmemiş olmanız garip. Çocuk allah bilir dışarda kaç tane kızın popon kesip p*rn* izliyor 😏
Cevap sahibi+1 yılSevgilimi benden iyi tanıyacak değişsin boş yapma yol al
- +1 yıl
aynen aynen hep öyle olur zaten😏
Cevap sahibi+1 yılCinsellik kötü bişey değil cinsellik evlendikten sonra yaşanabilecek bişey. Amerikada yaşamıyoruz Müslümanlığın kitabında böyle şeyler normal değil ve olamaz. Bu benim inancım. Siz Müslüman değilseniz ve çok istiyorsanız evlenmeden önünüze gelenle istediğinizi yaşayabilirsiniz. Sevgilim de benimle aynı düşüncede olmasaydı 9 yılda illaki aldatmasını başka birine bakmasını konuşmasını görürdüm yakalardım. Abaza erkek uzun ilişki yapamaz zaten o kızdan bi çıkarı yoksa. Siz kendinize seçtiğiniz züppe erkekleri adam yerine koyup hayatınıza alıyorsunuz ya eğer kızların g*tüne başına bakan biri varsa onlar sizin seçtiğiniz erkeklerdir emin olabilirsin.
Cevap sahibi+1 yılYa canım siz yanlış erkeklerle birlikte olup kendinizi kullandırdığınız için sağlıklı ilişkileri kaldıramıyorsunuz fitne sokmaya çalışıyorsunuz. Boşuna yorma kendini. Seven adam kendini belli ediyor her şekilde. Sen öyle birine daha rastlamamışsın belli ama bu gidişle daha da rastlayamazsın gibi. Daha fazla uzatma istersen can sıkma hadi canım işine bak
- +1 yıl
kendini iyi kandırıyorsun, ne yani bu çocuk 10 senedir hiç cinsel şeyler yaşamadı mı😁😁 çok safsın, üzerler seni güzelim
Cevap sahibi+1 yılHıhı tabi çünkü her erkek evlenmeden ilişki yaşamak zorunda. İnançlı insanlara bari atmayın pisliğinizi.
- +1 yıl
olay illa ilişki olmak zorunda değil ki hayatım benim, gidip internetten bakıyordur çıplak kızlara. Off çok safsın ya az gözlerini aç oynatırlar seni parmaklarında😏😁😁
Cevap sahibi+1 yılTatlım sen kendi b*ktan hayatınla ilgilen herkesin hayatına burnunu sokma hakkına sahip değilsin. Sana layık olan erkek tipi sadece şerefsiz zibidi erkekler olduğu için doğru erkek ne görmemişsin. Sana hayatım hakkında açıklama yapmak zorunda da değilim. Sen sana layık olan zibidilerle ilgilen. Benim hayatımla ilgilenmek senin haddine değil. Hadi canım yol al işine bak. Daha fazla da uzatma can sıkmaya çalışma benim canımı böyle ucuz şeylerle sıkamazsın.
- +1 yıl
bacım sen ne kadar saf bir şeysin ya üzüldüm adına. erkekler seni parmaklarında oynatır her yavrum hey😁😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılSen de onu kullan bırak neden hep kullanılma kavramı kadın üzerine alınıyor sen de zevkini yasa parasını ye boş geç bu kadar kasmaya gerek yok bence
31 Yorumla- +1 yıl
Sonuçta zevk kadınların daha fazla aldığı bir his sen de haklısın
+1 yılİnsanların en temel dürtüsü sekstir. Neden kullanmak olarak algiliyorsunuz bu durumu anlamıyorum.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAsıl sen onu kullanmışsın ilk buluşmada sevişmeye müsade etmişsin, ezelden razıymışsın. Çocuğun orale geçmek istemesi normal hem merak ediyor kukunu hem de zaten oral sevişmenin bir parçası gibi bir şey. Yalamak istemeyenler var öyle olmadığına şükret. Olan olmuş zaten her sevgili önünde sonunda ayrılıyor hatta pek uzun sürmüyor evliler gibi değil. Onun için her anı değerlendirin sevişin, yalaşın. Zaten senin çekincen yok ki, bazı kızlar sevişmeye karşıdır ama bir an boş bulunur çok azar senin öyle değil ki, yapın bol bol.
00 Yorumla
+1 yılYani ilk görüşmede seks yapsanız tamam da 🤣🤣ay pardon yapmışsınız…sevişmek de sekstir. Haliyle adam fragman sonrası filmi merak etmiş.
Ay çok güldüm40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılOndan ayrılmanı öneririm. Genelde kadınlar acı çekiyor cinsel ilişki sonrası.
Adil Yıldırım ilk bir ay cinsellik yaşanmaması gerektiğini vurgulamıştı Flört Etme Sanatı kitabında. Sizin daha ikinci buluşmanız, bu ne hız böyle. Kaldı ki sen hazır değilsin. Bence ayrıl10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİkinci buluşmada öyle şeyler olamaz zaten. Sizin çocuğun aklı fikri uçkurunda galiba. Hiç bir ciddiyet beklemeyin yani çocuktan , evlilik , nişanlılık gibi şeyler. Hatta amacı cinsellik olduğundan dolayı normal ciddi bir sohbet dahi yapacağını sanmam. Sevgililik sadece cinsellik değil, aynı zamanda birbirinizi tanımaktır.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen o kisiye belli ki guvenmiyorsun e belli ki oglanda cinsellik icin seninle beraber gibi duruyor peki sen bu durumda ayrilma ya da seni kullanacagi bir senaryoda pisman olur musun onunla birlikte oldugunda yoksa iyi ki yaptim bakireysen ilkim iyi ki o oldu ne olursa olsun pisman degilim mi diyorsun oyle diyorsan yap ama pisman olurum uzuluru iste gelecekte erkeklere guvenemem kendimden sogurum falan dersen yapma hatta ayrıl
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/iJFhURGq6nAsenin de gönlün var gibi gibi? :)
12 YorumlaAboo ne yalayacak mis kiz... seni cok seviyor yoksa yalamaz🤪
89 Yorumla- +1 yıl
Iyiydi ya
- +1 yıl
Wpwpwpw
- +1 yıl
+1 yılİlk buluşmada sevişmişsin zaten. Daha ne yapmayı düşünüyorsun?
70 Yorumla
+1 yılSevismek le seks yapmak arasındaki fark ney😅ilk bulusmada izin verdiysen bunu istemesi gayet normal yani
52 Yorumla- +1 yıl
Pwpwwp
+1 yılNeden hala karşılıklı yapılannseksi bir tarafın partnerini kullanması gibi görenler var türkiyede
62 Yorumla- +1 yıl
Düşünce kapasiteleri çok zayıf çünkü
+1 yılilk buluşmada sevişmeyi sorun etmediysen ikinci buluşmada seksi niye sorun ediyorsun çözemedim. ilklere göre yaşanan şeyler zaten yanlış bence engelle bunu.
20 Yorumla
+1 yılBence ilk baştan çok abartmış yani belki 2. 3. Bulışmadan sonra seks gibi bir şey düşünebilrisin sevişmede ondan sonra olur ki aradaki niyeti anla ilk buluşmada en fazla öpüşmeliydin
10 Yorumlayav sabahtan berli aynı soruları soruyorsun , yok efendim kaynım seni s... yok enişten sana vurmadımı... sal artık gerçi cinsellikle fenomen olmak çok kolay sende haklısın abazalar sağolsun.
10 Yorumlaöyle bir anlatıyorsun ki yani şaka gibisin :) evlenecen mi bu çocukla takıl işte anı yaşa ama kendin belirle buluşma noktasını. eğer bir ev ayarlanacaksa onu sen yap dikakt et
05 Yorumla- +1 yıl
@yalcınlar ahahahaha :)
- +1 yıl
@yalcınlar evet cehennemden yazıyorum :)
+1 yılBu nasıl bir ilişki ilk buluşmada gözlerine bakmayı çekiniyoruz 2. Buluşmada ilişki diyorsun mantık dışı bir durum bu kadar hızlı gitmeyin sonunda pişman olabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılUla karadenuzlu. Takılmalık bir sevgililik arıyorsan yapacağın belli. Ama diğer şekildeyse biraz ağırdan al. Fazla da naz yapma usandırma adamı
02 Yorumla- +1 yıl
Sen da yazmışsın ya ona karşılık olarak. Yoksa bilirim oralı olduğunu
+1 yılilk bulusmada bu kadar ileri gidersen elbette ikincide yapstırmak ister sen bastan vermissin dizginleri napcaksın kendimi cok kötü hissettim bidaha yapmayalım diycen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Yok kanka ya çok aşık ondan. Tabi kullanıyor a*mk görmüyor musun?
30 Yorumla
+1 yılSizin o taraflarda normaldir kanka modernsiniz ya hani
37 Yorumla- +1 yıl
Genellemesek
- +1 yıl
Genelleseks
- +1 yıl
Superdi yaa alkis
- +1 yıl
Arkadasin agzindan yazdim genelle seks diyo yani kendini genelliyo millete genelleme yaparak
- +1 yıl
Delisin
- +1 yıl
Yoo saksi degilim ben sitedeki en normal insanlardan biriyim siz delisiniz ama iyi oluyo boyle kendimi iyi hissediyom
- +1 yıl
Neyi deliyim:) senin gibi kelime oyunu yapayim
+1 yılYok aşkım seni çok seviyor yoksa dokunmaz sana ver gitsin 😂
31 Yorumla- +1 yıl
Guzel ironi ;)
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllahtan ileri gitmeyi istememişsn istesen ne olur kim bilir 😂 çocuktan ziyade sen daha niyetli gibisn geç bu işleri mercimek fırına 2 güne kalmaz girer girmez görünen köy kılavuz istemez 😒trolse orasını bilemem tabi😏
10 Yorumlaabartıyorsun biz ilk buluşmada direkt çocuk yaptık şu an evli ve mutluyuz. boş yapma
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bedenim mi kalbim mi diye sor. Bedenin diyorsa uzak dur. Kalin diyorsa hazır olana kadar ertele ilişkiyi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İlk buluşmada seviştiyseniz ikincisinde seks istemesi gayet normal.. bence uzak dur. Seninle cinsellik için birlikte..
00 YorumlaEskiden sevgilimizin elini tutabilmek için yanıp tutusurduk neara bu hale geldik hayret🤣 yapma guzzum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılNe yalıyo hemen dur bakalım. Tanışıyormusun uzun zamandır. Kimdir nedir. Amaç belli. F••kbuddy peşinde.
00 Yorumla
+1 yılİlkinde sevişmek biraz hızlı olmuş. Seninle her şeyi yaşayabileceğini düşünüyor. Karar senin ya tam gaz devam ya da frenle. Bence keyfini çıkar devam
00 Yorumla
+1 yılla ciddi mi bu soru? daha ilk buluşmada sevişme 2. de seks kullanmak ne kelime kralı bu resmen de sen de maşallah şikayetçi değil gibisin.
00 YorumlaYani kullanıyor mu evet kesinlikle
Ama farketmez ben de istiyorum zaten diyrorsan sen bilirsin yani00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada veren ikinci buluşmada duvardan duvara vermesi şaşırtmaz sonra neden mutlu olamıyoruz aglakligi
00 Yorumlaİlk buluşma sevilmeli geçmişse ikincisinde yaşamak istiyor yani bundan ilişkiden fazlası çıkmaz senle sadece sevişmek istiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen istediğin için yaşamak istiyorsan bu kullanılmak değildir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak kizum yalatmak isteysun ama naz yapaysun etma yanaruk
10 YorumlaEğer ilk üstündekini çıkarırım demiyorsa ayrıl. Altındakini niye çıkarıyor. Kullandığı nasıl belli
11 Yorumla- +1 yıl
Çok mantıklı hiç o açıdan düşünmemistim
sabahtan beri bu soru diksinde bizde kurtulalım artık yoksa ben onu dikicem 😂😂
10 YorumlaSevgilim kaşar olunca bende hemen yatağa atmak istiyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İlk buluşmada vizeyi vermişsin şimdi ne yapmalıyım diyorsun :) vizeyi verdiysen daha durduramazsın :)
00 Yorumla
+1 yılKızım bakire değilsen ver gitsin , görünüşe göre seviştin kesin ilerisi olacak.
00 Yorumla
+1 yılÇıkar sadece yalasin ne var bunda genelde arada bende yalarım
00 YorumlaDislike tuşu nerede?
Şu trol soruları görmekten bıktım.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Sanki çok önemli ne dediğimiz. Bildiğine gideceksin. 😃
00 Yorumla
+1 yılYok ya niye kullansın ki
İlk buluşmada her zaman sevişilir zaten (!)00 Yorumla
+1 yılya ilk bukusmada sevis adamla sonra "ya yeniyiz" 😄komik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılIstenmiyacek bir kizdadegilsin hani. Benim bile canim cekti seni
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 982 cevap paylaştı.
+1 yılAvucunu yalasın. İlla biseyelr yalamak istiyor belli ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüvendiğin seni yarı yolda bırakmayacak seni seven biriyse senin kararın ben avrupada 18 yaşında sevgilimle yaşadım çok iyiydi genç olduğumuz için evlilik düşünmedik
00 Yorumla
+1 yılAşırı hızlı gidiyorsunuz. O ilişkiden pek bir cacık olmaz gibi.
00 Yorumla
+1 yılYalatmalısın hatta sende yala. Yetmezse gırtlağına kadar al içine
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım kusura bakmada ilk buluşmadan niye sevişiyorsun sen de?
00 Yorumla
+1 yılAyrıl yoksa sonu kötü tabi istemiyorsan istiyosan ver yalasın sevaltır
00 YorumlaYa ne kullanmasi sacmalama fb badi değil misiniz zaten?
00 Yorumla
+1 yılerkek arkadaşın küçük tevrübesizse dikkat et zarar vermesin sana
00 Yorumla
+1 yılözgüveni nerden bulup bunu söylüyor birde oradan bak
00 Yorumlaİlk buluşmada seviştiysen ikincisinde seks yaparsın sen
00 Yorumlaİlk buluşmada zaten ileri gideceğin kadar gitmişsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılsen de onu kullan. sonuçta o seni yalarken asıl zevki sen alacaksın. anın tadını çıkarın.
00 Yorumla
+1 yılYani olabilir de olmayadabilir de, bilemeyiz. Sen istemiyorsan yapma, bu kadar basit.
00 Yorumla
+1 yılYok canim ne kullanmasi ihtiyac sonucta ver bi kere sende o da rahatlasin
00 Yorumla
+1 yılEvet tıpkı benim eski ilişkilerim ki gibi izin verme tepkini koy bence niyetini belli etmiş zaten benim girdiğim hataya girme sonra işk buluşmada eve geldin derler. İlk buluşmada en fazla tanışmak olur başka da bi şey olmaz bence
11 Yorumla- +1 yıl
Sen neden o hatayı yaptın peki çok mu etkiledi seni
+1 yılBunu sorma gereksinimi duyacak kadar aptal olduğundan olabilir mi?
10 Yorumla- Devamını Gör (125)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne