✓Seks esnasında; yüzüme tokat atması, saçımı eline dolaması, boğazımı sıkması, terbiyesizce konuşmalar / argo/ küfretmesi✓Oral yaparken kafamdan bastırması ve en dibi göstermesi..✓Zevkten kafasını geri atması, gözlerinin kayması, adımla inlemesi..✓Yine seks esnasında birkaç parmağını ağzıma vermesi..
Partnerim beni altına alıp eze eze ve çok hızlı bir ritim de gidip gelirken ağzımı da sıkı sıkı kapatması.. Aldığım o fazla zevki bağırarak atamamak içimde patlamasına ve delirmeme sebebiyet verir..
Aynı şekilde hızlı bir ritimle birleşirken bir taraftan parmağı ile beni okşaması da birden fazla zevk noktamı aynı anda uyarması sonucu beni delirtebilir.
Çok hızlı pozisyon değişikliği. Mesela normal misyoner pozisyonda dakika dakika küçük değişiklikler yapılması. Bir dakika normal, sonra bacak omuza, sonra bacaklarımı uzatıp, sonra ikisini tepeye dikip elleriyle tutarak sonra bir bacağımı kaldırarak... Araya hiç zaman girmeden böyle değişiklikler heyecan veriyor ve delirtebiliyor.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yani ne biliyim vajinamı dondurma gibi emsin yalasın isterdim. Sonra beni kucağına alıp beni kendine iyice çekip hoplatsın isterdim tabi bakışlarını eksik etmesin üzerimden isterdim
Beni kontrolden çıkaran sey partnerimi ne kadar arzuladığımdır. Seks sadece yapılmış olmak için yapılmaz. İsteyerek, arzulayarak, tutku ve sehvetle bakıyorsanız karşımızdakine zaten her hareketi baştan çıkarıcı ve yükseltici şeylerdir. Değilse böyle ararsınız onu mu yapsa bunu yapsam diye
Ara ara adımı duymak beni çok farklı noktalara taşıyor 😊
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben karşımda diz üstüne çöküp gözlerimin içine bakarken oral yapmasına bitiyorum bir de yatakta yatıp kafayı sağa çevirip ordan ağzına alması beni delirtiyor. Ben temastan ziyade görselle hoşnut oluyorum 😂