Fantezi kıyafetler kadını güzelleştirmek için midir, seksi güzelleştirmek için mi?

Kadını güzelleştirince seksi güzelleştirmez mi zaten? Kadın ne kadar kendine özenli, bakımlı olup güzelleşmek isterse erkeğine ne kadar hitap eder ve tahrik ederse erkekte o kadar istekli ve özenli olmaz mı? Tabiki etken durumlar var. Herkes fantezi kıyafet sevmeyebilir. Her kadına yakışmayabilir. Diğer taraftan erkek odun olabilir, bunun güzelliğini anlamayabilir. Zaten bu insanlar ne yaparsa yapsın seksi güzelleştiremez. Fakat öyle değilse, fantezi kıyafet benim için kadının hediye paketi yapılması gibi bir şey.. Paket ne kadar güzel olursa içini o kadar görmek istersiniz.. Kıyafet kadını güzelleştirir. Bunun sonucu da seksi.
Cevap
26Cevap
Hem biz kadınları güzelleştirmek hem de seksi güzelleştirmek için.
Kadın vucudunu ön plana çıkarak sunumunu hazırlamak icindir.. Güzel sunum olunca da seks cazip gelir..
seksi kıyafetin 2 özelliği vardır; giyince kadın mutlu olur, çıkarınca erkek...
Bunu sevdim
Kadını güzelleştirmek içindir, kadın güzel olursa seks de güzel olur.
Fantezi iç giyim bence kadını seksi gösterip seks esnasındaki ateşi arttırır her iki taraf içinde
Kadının kendisini daha seksi daha kadınsı ve çekici hissetmesini sağlayan aynı zamanda erkeğini de etkileyip tahrik olmasını sağlayan bir kıyafettir
Kadını erkeğin gözünde güzelleştirirken seksi doyumsuz hale getirmek için 👍😂
Güzel kadın güzel seks ya da kadını seksi olduğunu ortaya çıkartan bir atlarını berginlestiren bir aksesuar kadın saten sexsidir sexsi olmayan saten taşıyamaz seksi kıyafet seksi bayan içindir
Zaten üzerinde çok durmadığına göre kişiyi güzelleştirmektedir
Aslında erkeğin cinsel arzusunu artırmak için benim hep var
Bana çoğu itici geliyor onların ama vücut çorabı kışın ev soğuksa kadın fazla üşümez iyi olur o açıdan.
Kadın güzel değilse zaten benim ile işi olmaz. Bu iş sadece seksi daha da güzelleştirmek için olmalı 😎
Bedeni güzel göstermek için ve seksi de etkisi zevk katar
Fantezi kıyafetleri sevmeyen bir tek ben varım heralde.
Kadını güzelleştirmek için, kadın güzel olursa seks de daha güzel olur diye düşünüyorum
Seksi güzelleştirmek hareketlendirmek renk katmak içindir
Kadın zaten güzeldir fantezi kıyafetleri renk katar sadece.
Ben kendimi iyi hissettiğim için giyiyorum
@firebreather95 teşekkür ederim 🌸
tabiki seksi güzelleştirmek için 🤩
fotoğraftaki kadın çuval giyse yakışır
Abartma
@Toprak34istanbul abartmıyorum bakışları çok etkileyici
Gerçekten boyacı güzeli. Ve çok itici bir kadın bence.
@Toprak34istanbul gerçekten güzel olmayan biri tüm boyaları yüzüne sürse de olmaz
Güzellik anlayışlarımız farklı demek ki
@Toprak34istanbul sence irem derici güzel mi
Çok zayıf o ya ve itici geliyor ama sıcak kanlı. Simge sağın çok çekici mesela. Sence?
@Toprak34istanbul heh bak şimdi irem derici de bu kadın kadar makyaj yapıyor ama göze gelmiyor çünkü altyapı da önemli. anladın mı şimdi?
Tam anlayamadım 🤔🤔
@Toprak34istanbul şu fotoğraftaki kadına dedin ya hani boyacı güzeli diye. Ben de diyorum ki o boya herkeste güzel durmuyor yani
Simdi anladim ama benjm Begendigim kadınlar sınırlı. Simge sağın hayal köseoğlu dilan çiçek deniz var bir kaç tane daha
@Toprak34istanbul senin beğendiklerin güzel değil çekici
Ozaman çekici olanları seviyorum ben doğru tespit. Çok güzel olanlar var ama cinsel yönden çekmiyorlar mesela.
Evet karşı cinsi tahrik eder
fantezi adı üstünde renk katar
Kadını güzelleştirmek içindir bende
bence seksi güzelleştirmek içindir.
Kadın güzel değilse istediğini giydir ne fayda
Erkeğe daha çok haz verebilir
Seksi kestirmek için bence
İkiside bayan tam s. lik
Kadın güzelleşirse seks te güzelleşir
Tabiki seksi güzelleştirmek için
Seksi doyumsuz hale getirmek icin
Her ikisi içinde önemlidir