- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılyani fantezi dediğin zaman bunu sadece kıyafet olarak ksııtlama bunun binbir çeşidi var sizin sınırlarınıza bağlı mesela ormana gidin piknik yapmaya orada kuytuda hemen ayakta yapın bir kere
03 Yorumla
Soran+1 yılYa evet biliyorum ama direk uç fantazilerden başlamak abes olur diye iç çamaşırlariyla felan başladım. Arabada denedik daha önce çok heyecanlıydı ama ev ortamı gibisi yok ya :)) ne zamandır eve gitmiyoruz zaten önceki seferlerde de oteldeydik. Bayramdan sonra evi boş olacak
- +1 yıl
aslına bakarsan yukarıdan başlamak daha heyecanlı bu fantezi olayına ormanı denemenizi tavsiye ederim
- +1 yıl
kadın vajina sıvısı tuzlu tadı var çukulata ise çok tatlı bunlar karışırsa hoşş olmuyor denedim ama krem şanti daha uygun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
+1 yılKostüm al hemşire kostümü favorim...
www.trendyol.com/.../kadin-beyaz-fantezi-hemsire-kostum-p-15863385300 YorumlaÇikolata sürüp yalamak mı? 😂😂😂 daha farklı şeyler yapın sürüp yalamak ne allah aşkına. Aç video izle bak oradan fikir elde edersin
12 Yorumla
Soran+1 yılBence de saçma ama sürekli ben çikolata yerken görünce veya elleyince bana söylüyor sürüp yalayacağım diye ahahah
Sen onun kadınısın ait olduğun kişiden utanma onu nasıl mutlu edeceğini düşün
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılkıayfetlerini giy, yatağa bağla, gözlerini de bağla, ne yapacağını bilmeden görmeden kendini sana bıraksın.
03 Yorumla
Soran+1 yılOnu da okumuştum gerçekten güzel olur hatta tam tersi de güzel ama daha ileride bence ya
- +1 yıl
sıkılabilir krem şantilerden alın o zaman :)
Soran+1 yılbu daha mantıklı çikolatadan evet olabilir
+1 yılNeden bu kadar uğraşıyorsun ki hiçbir şeyi hak etmiyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama o da beni mutlu etmek için uğraşıyor yaa hem kendim de istiyorum şu an iyi ve kaliteli seks yaşamak o yüzden uğraşıyorum :(
+1 yılEminim sen çikolatadan çok daha fazla tatlısındır ama demekki hanzonun ağız tadı bozuk.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. d
+1 yılGiderken çikolatalı milk shake götür canı çekmiş galiba
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka milkshake ki
+1 yılCanınız ne istiyorsa onu yapın kendi zevklerinize göre uygulayın başkasının zevkine göre değil
01 Yorumla
Soran+1 yılYa şimdiye kadar düz ilişkiye giriyorduk o yüzden özel olarak sevdiğimiz bir fantezi yok ki. O yüzden fikir alıyorum izlerken hoşuma giden şeyler var ama onlara da daha vakit var
Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Asla utanma madem ilkin tadını çıkar. Ufak oyunlar yapın. Mesela kağıda istediğin şeyleri yaz tek tek çeksin. Sende tek tek onları uygula
02 Yorumla
Soran+1 yılyaaa bu mantıklı olabilir
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılma ihtimalini unutma allah bir şeyle cıekaorypr engel önünüze etmeyin evlenince yaparsınız tabi erkek evlenecekse senle kandırıyor seni anla ama aen anlamazsın tekmeyi yiyince anlarsın anca
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik düşüncem yok yakın vadede, bir daha bu yaşta olmayacağıma göre de yaşamak istiyorken yaşarım benim hayatım sonuçta :)) tekme yemeli bir durum yok gitmek isteyene bay bay
Cevap sahibi+1 yıl😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevgilinin fantezi kıyafete bişey diyeceğini sanmıyorum yanından olman yeterli
10 Yorumla
+1 yılÇikolata felan gereksiz ve tadını bozar ben istemezdim
02 Yorumla
Soran+1 yılBana da değişik geliyor sonunda tiksinebilir diye ama çok istiyor anlam veremedim. d başka neler yapabiliriz
- +1 yıl
🤷🏻♂️🤷🏻♂️
+1 yılKanka eklersen yardımcı olurum ama ben biraz daha abartılı şeyleri seviyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kadınlar senden feyz alsın eşinde çok şanslı biri mutluluklar dilerim
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler, ona bakınca bile arzuluyorum yani ona da söylüyorum bayılıyor bu duruma ahahah biraz daha tecrubelensem iyi olacak
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence seni yatağa bağlasın kendini ona bırak çok harika olur
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu istiyorum ama şu an söylemem abartı olur ya birkaç sefer farklı şeyler yapalım bu sefer de böyle yapalım diyip söylerim diye düşündüm
+1 yılÇok şey var ama fiziğini görmeden bişey diyemem
02 Yorumla
Soran+1 yıl. d balık etliyim uzun boyluyum büyük popo küçük meme, doğal sarı saç. Görmüş kadar oldun bence
- +1 yıl
😄 evet büyük popolu için pek bir fantezi söylüyemiyeceğim senle en güzel arkadan yapılır
Gizli Üye(25-29)+1 yılDap dar tayt giy yırtsın onu üzerinde öyle yapın
02 Yorumla
Soran+1 yılTayt kaç para biliyor musun ahhahwh şaka bir yana siyah çorap sevdiğini biliyorum giydim hatta bir kez ama yırtmak yerine soyarak çıkardı
Cevap sahibi+1 yılTecavüz fantezisi iyi giderdi size deneyin ama bunu az maliyetli olsun 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBence farklılık demiş analda dene bence
06 Yorumla
Soran+1 yılAnal çok nadiren de olsa yapıyoruz ve istese hayır demeyeceğimi biliyor ya
- +1 yıl
Bu seglfer sen iste ozlemedinmi arkamı diye ve kucahina otur ve koune kadar al inle delirt onu
Soran+1 yılEvet bunu yapacağım, hatta eline bebe yağı veririm bana birazcık masaj yap diyip o arada arkaya gelince söylerim ve yapariz o da mantıklı
- +1 yıl
Sen bu işi biliyorsun adam şanslı bebe yağı hemen kurumaz iyi kayganlastirir kucağında köküne kadar alınca yılan gibi kivril surtun ona hem otur kalk hem öne geri git gel sık içinde ama inleyerek boynunu emerek gtume boşal diye inle
Soran+1 yılTamamdirrrr yapacağım bu şekilde teşekkürler :)) başka ne yapabilirim ya
- +1 yıl
burada com rahat yazamıyorum aşırı vlcindellik diye yorum kaldırılıyor ama testisleri de vakumla en çok onun ağzına oturarak tahrlk edersin hatta eğilip sende onu emersin
+1 yılBu Kadar fake olma
02 Yorumla
Soran+1 yılNe fakesi ya ahah soruda çok değişik bir şey yok
- +1 yıl
Aynen hiç yok
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler