İstediğini söyle egerki sen hünerli ellerini ve tenini hissetmedigin birisine o yöne çekmeye çalışıyorsan sözlere gerek yoktur net şekilde seni istiyorum demen yeterlidir
seks yönünde anlar ve sen sen ol böyle bir şey söyleme erkeklerimiz hemen farklı anlar seninle beraber olur konuyu uzatır yaparsınız sonra düşüncesi şu olur baskalarinada yazdimi yaptimi
Bu işleri evliler mi biliyor istediğini yaşamakta özgürsün özel hayatın ve yasantin bakire ve bekaret diyeyim ne olduğunu bilmeyenler bile var buna önemli diyenler var öyle bakış açısında değilim söylediğine cevap verdim özgür insansın ve yaşamakta istemekte hakkindir ben söylediğine cavp verdim evlenmeden olmaz e o zaman bunuda yapma mantık dışı kaldığı için evli değilim
Ben sana yap ya da yapma dedim mi soylemene karşı söyledim anlamadın sanırım tekrar ediyorum evlenmeden yapmam dediğin şey beynin ve düşünce de zaten yapıyorsun evlenmeden ne alaka
Elbette güvenmektir haklısın genelleme yapmak olmasın ama cinsiyetçi bakmıyorum olara guvenilcek insan sayısı çok az ve nadir oluyor bu arada seni kirdiysam özür dilerim umarım ne demek istediğimi anlamışsındır seni üzmek istemedim yargılamiyorum asla
Bana mı dedin sen hahaha burada diyorsun ki flört hani yazisiyoruz evlenmeden olmaz eee sen kendin ne dediğini bilmeyen cinsellik soran kişi olarak bana mi laf atıyorsun sacmasın
Erkekler Ne Diyor
Biz kızın kuracağı cümle değildir libido hazırda bekleyene sen bebeğim desen de yeterlidir
Libido hazır değilken bi anda
İstediğini söyle egerki sen hünerli ellerini ve tenini hissetmedigin birisine o yöne çekmeye çalışıyorsan sözlere gerek yoktur net şekilde seni istiyorum demen yeterlidir
Beni kucağına al desem
Bunu seks yönünde mi anlar yoksa tatlılık yönünden mi anlar
seks yönünde anlar ve sen sen ol böyle bir şey söyleme erkeklerimiz hemen farklı anlar seninle beraber olur konuyu uzatır yaparsınız sonra düşüncesi şu olur baskalarinada yazdimi yaptimi
Seksting anlamında sanal flört
Normalde yaşamam evlenmeden zaten
Fark etmez tenine dokunmuyor ama beyninde binlerce fil s@kistirmenin de anlamı yok sağlıcakla kal benim bakire ruhun ek gıdalar ile bozulmasın
Off ne bu laflar sanarsın sen dört dörtlüksün
Yargılamadım yaşamam evlenmeden dedin cümlelerini seç o zaman
Sen evli misin de biliyorsun bu işleri
Evlenmden yapmak istemem çünkü sadece seksting anlamımda olur o kadar
Bu işleri evliler mi biliyor istediğini yaşamakta özgürsün özel hayatın ve yasantin bakire ve bekaret diyeyim ne olduğunu bilmeyenler bile var buna önemli diyenler var öyle bakış açısında değilim söylediğine cevap verdim özgür insansın ve yaşamakta istemekte hakkindir ben söylediğine cavp verdim evlenmeden olmaz e o zaman bunuda yapma mantık dışı kaldığı için evli değilim
Evli değilsin. şu an sende sevgili flört yapma o zaman.
Ben sana yap ya da yapma dedim mi soylemene karşı söyledim anlamadın sanırım tekrar ediyorum evlenmeden yapmam dediğin şey beynin ve düşünce de zaten yapıyorsun evlenmeden ne alaka
Temas olarak Yaşamak istemiyorum çünkü güvenmiyorum erkeklere
Elbette güvenmektir haklısın genelleme yapmak olmasın ama cinsiyetçi bakmıyorum olara guvenilcek insan sayısı çok az ve nadir oluyor bu arada seni kirdiysam özür dilerim umarım ne demek istediğimi anlamışsındır seni üzmek istemedim yargılamiyorum asla
Böyle insanların böyle cümleler kullanması beni şaşırtıyor ve bir daha bir daha insanlara asla güvenmemem gerektiğini hatırlatıyor
Bana mı dedin sen hahaha burada diyorsun ki flört hani yazisiyoruz evlenmeden olmaz eee sen kendin ne dediğini bilmeyen cinsellik soran kişi olarak bana mi laf atıyorsun sacmasın
Ten uyumu yakalamadığım her hangi biri beni sözleri ile yükseltemez. Ama ten uyumunu yakaladığım bana erkeğim dediğinde ben ölüp bitiyorum
yaparken söylenen kelimeler durduk yere tahrik olmaz insan güzel bir fizik görmedikce
Bunu burada ilk defa itiraf ediyorum. Karşı cins partnerim sen benim or**spumsun demişti çok tahrik olmuştum.
Seninleyken kadinligimi hissediyom
Yanıyorum söndür beni 😁
Penisime karsi yaoilan her ovgu beni ucurur ya
kelımeye gerek yok zatenhat safhada
Libidomuzu cikarmayami geldin
Silk beni demesi
Tabii sadece söz yetmez birde hareketi var onu söylerken
Bana kizin orsb ccugu demesi artiriyo
hiç kelimelere takılmam
Kafası da güzelmiş
Sk. Beni
Erkegi parcala beni
Daha sert...
Burdan olmaz kuşum
burada söylenmez
S.. k bacım demesi.
Bacım değil, o.. rspunu kelimesi olacaktı.
Sana orsb demesi mi hoşuna gider 😮
Hayır kendisini benim o.. rspum olarak nitelendirmesi.
He evet tatlı
Kesinlikle.
Bende bana orsb. m demesini isterdim
Dedirt. Çok zor değil.
🍑💋🔥 bu emojiler
Foto atabilirsim