Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin yaklaşık %80’i cinsellikten ibaret aslında geri kalan yüzde yirmilik kısmı işte aşk sevgi tutku bağlılık saygı hoşgörü gibi şeyler ama şöyle de bir şey var bir evliliği sadece cinsellik için yapmakta çok büyük bir hata sadece cinsellik için yapmak bitmesi garantisi demektir yani aslında ama sadece aşkta yetmez evlilik için hem aşk hem seks şart çok büyük bir yeri var aslında seksin evlilikte.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Her şeyin sonu sekse bağlanır;evlilik, sevgililik, sanat, gecelik aşk, beğeni… Seks her şeyin tamamı ve başlangıcıdır. Seks olmazsa beğeni kalmaz, seks olmazsa birini arzulamayız, sekste iyi değilse arzularımız doyamadığı için onunla beraber olmayız. Seks her an yaşanmaya hazır bir şey, bize bunu verebilenle oluruz. Kültür, yakışıklılık veya güzellik, paylaşabilme, maddiyat belki yüzde 30 luk kısmı doldurabilir. Geri kalan yüzde 70 kısımda ilgi gören ve tatmin olan bir kadın varsa evlilik tat ve huzur içinde geçer. O nedenle kadın mutlu edilmeli.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik için evlenilmeyecek kadar evlilikte cinsellik önemsizdir çünkü evliliğin amaçları arasında cinsellik olamaz. Evlilik hayatı omuzlamaktır.
Evliliğin ardından taraflardan birinin ihtiyaçlarını diğer taraf karşılayamıyor ve bunun tedavisini olmayı reddediyorsa bu durumda evliliği bitirecek kadar önem kazanır. Çünkü bu saygısızlık ve değer vermememezliktir, bu da evliliğin temelini yok eder.13 Yorumla- +1 yıl
Güzel özetledin patron...
- +1 yıl
Teşekkür ederim patron :)
- +1 yıl
EİG için teşekkür ederim.
+1 yılTemel yapı taşlarından birisi
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
67Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSağlıklı ve iki tarafı da mutlu eden bir cinselliğin evliliğin sağlığı ve geleceği için en önemli 3 kriterden biri olduğu tartışılma. Diğer ikisi de sosyal, mental, kültürel uyum ve saygıdır.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellik aşırı önemli eğer düzenli olmazsa ilişki monoton ve sıkıcı olur
10 Yorumla
+1 yılBunun cevabi aslinsa herkeste kendi icinde sakli, kisi kendini bilmeye basladiktan sonra fikirleri degisebilir, cinwellik yasayip orgazm olmayanlar cinsellik olsada olur olmasada olur derler. Ama bu zevki bilenler cinselligin onemini ozaman anlamaya baslar
12 Yorumla- +1 yıl
Aslında biraz da kişiden kişiye farklılık gösteriyor diyebilir miyiz?
- +1 yıl
Iste kisiden kisiye benim soyledigim gibi fark eder , baska turlu degil. Orgazm nedir bilmeyen istemez ama bilen onsuz olunmayacagini hatta , hayatta buda varmis biz bilmiyormusuz der kendi kendine
+1 yılDiğer her konudan ayırmak gerekiyor. Kendi içinde % 100 önemli bana göre
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen çok önemli..
+1 yılHer şey değil belki ama çok büyük yer tutar benim için..
Çoğu sıkıntılar buradan başlıyor zannediyorum..12 Yorumla- +1 yıl
Evt yapı taşlarından biri cinsellik
+1 yılOldukça önemli ama cinsellik illa olması gerekmiyor. Ben önemsiyorum farklılık ve yenilikleri fakat yaşayabilir miyim bilmiyorum bu lardan önce eş bulmak var, utanmamak gibi birçok şey var. Evlensem bile laf olsun diye evlenmiş olabilirim. Aynı evde iki yabancı gibi.
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş dönemlerde evlilikte saygı sevgi değer bağlılık çok öenmliydi. Şimdi ise tamamen zevk kadın iyi becerilmiyorsa kocasını aldatıyor, erkek kadın istemesse karısını aldatıyor. Evliliğin sadece ismi kaldı..
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın..
+1 yılEvlilikte cinsellik önemli belkide yapı taşlarını bir çoğunu cinsellik birleştiriyor erkeğin tatmin olması çoğu zaman kadınlara göre daha kolay oluyor.
eğer karını tatmin edemiyorsan evlilikte cinsel hayat diye bir şey hakkında konuşmaya gerek yok.10 Yorumla
+1 yılTen uyumu ve karşılıklı beklentilerin karşılanması gereken bir durumdur.
her şey degil ama önemlidir.
Fiziksel ve duygusal tatmin bağı güçlendirir.14 Yorumla- +1 yıl
Libidosu yüksek ise çiftlerden birinin çok önemli yer tutar.
- +1 yıl
Doğru.
Ancak bu noktaya gelinmeden once zaten iletişimde birbirlerini biraz tanımış ve ona göre ilişki başlamıştır.
Kendi özelimde de cinsellik çok önem verdiğim konular arasında. - +1 yıl
Tabii ki oyle..
- +1 yıl
Zaten cinsel hayatları başarılı olan çiftler günlük hayatta belli bile oluyor.
Güne güzel baslayip guzel bitirmelerinden hissediyorsunuz.
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kesinlikle en önemli olanlardan birisi çünkü cinsellik olmadi mi zamanla aradaki sevgi ve saygı da gidiyor çünkü insanlar çoğunlukla rahat helal ilişki yaşamak evleniyor bu basit yani 😊
14 Yorumla- +1 yıl
Evlilik sadece cinsellik demek doğru olmaz ve cinsellik bittiğinde evlilik biter demekte doğru olmaz bence..
- +1 yıl
Sorunlari çözmek yerine bence kolayı seçiyorlar..
+1 yılHiç önemli değil diyen yalan söylüyordur, önemli bence. İnsan sevdiğini arzular ona sarılması, öpmesi güzel bir duygu. Hem ilişkiye hem de duygusal bağ konusunda güven verir cinsellik.
13 Yorumla- +1 yıl
Haklısın onemli bir yeri var. Fakat cinsellik bittiğinde evlilik biter demek ne kadar doğru?
- +1 yıl
Çok doğru değil bana göre, benim sevgim aşk duygularım hislerim cinsellikten gelmiyor. Sevgi aşk cinsellikten ibaret olmamali. Cinsellik tabiki aşk sevgi saygi varsa bi başka olur
- +1 yıl
Evet
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKişilerin durum ve ihtiyaçlarına göre değişir bu.
Evlilik komple bir uyum gerektiren uzun ve zorlu bir ilişki türüdür.
Temel olarak saygi, empati, zeka, sorumlu davranma.. vs konularda yeterli bir düzeyde olunmalı. Yoksa cinsel uyumsuzluk ta dahil ciddi sıkıntılar yaşanır.10 YorumlaÇok önemli sevginin olduğu kadarda cinsellik önemlidir cinselliğin olmadığı bir evlilik temelileri çürümüş bir eve benzer herzaman çökmeye mahkumdur
13 Yorumla- +1 yıl
O zaman cinselligi canlı tutmalı ve sorun varsa karşılıklı çözüm bulunmalı..
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte mutlu olmayı, ruhsal tatmini 100 olarak düşünürsen, mutlu, doyurucu seksin bunda payı 60, hatta 70 olabilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Olabiir
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılşahısların hayatlarında cinselliğin ne kadar önemli olduğu ile doğru orantılı
11 Yorumla- +1 yıl
Evet olabilir.
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik evlilikte de onemli degilse daha ne zaman onemli olacak ki
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın..
+1 yılBir ilişkinin 4 kolonu varsa, diğer kolonu cinselliktir.
Olmazsa olmazıdır.11 Yorumla- +1 yıl
Evet önemli yapı taşlarından fakat çiftlerin libidosu yüksek değilse bunu onemsemeyebjlir. Sarılmak öpmek bile yetebilir bazıları için...
+1 yıl%99,52 çok önemli eşlerine birbirine bağlayan en önemli etkinlik. olmazsa evlilik zamanla yavaş yavaş çöker hatta %100 çöker
40 Yorumla
+1 yılÇok ama çok önemli bir yemek düşün tuzunu eksik koyarsan tatsız tuzsuz hoş olmayan bir yemek olur evlilikte öyle seks tuzu biberidir yeteri kadar yaşanırsa tadından yenmez
10 Yorumla
+1 yılİlk sırada karşılıklı saygı ve sonrası cinsellik bence
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayatboyueşlerin bir birlerine en yakın ve en arzulu isteyerek yakınlaşıp mutlu hissettikleri tek yer yatak odası gerisini sizhesaplayın
10 Yorumla
+1 yılÇok önemli. temel gıda 1. Sıra seks 2. Sıra okadar önemli. bende eşimle 3 senedir yaşamadığım için dışarıda arar oldum mutluluğu:((üzücü ama heyecanlı
10 Yorumla
+1 yılBen önemli olduğunu düşünüyorum. Cinselliğin zayıf olduğu bir evlilikte tam anlamıyla mutlu olmak mümkün değildir.
10 Yorumla
+1 yılSeks için evleniyoruz. Ne kadar önemli olabilir ki?
16 Yorumla- +1 yıl
Evlilik eşittir seks mi? Yanlış düşünüyorsun..
- +1 yıl
Daha nereye kadar inkar edeceksiniz, düzenli olarak seks yapan çiftler evlenmeyi tercih etmiyor, birlikte yaşıyorlar.
Evlilik öncesi seks yapmak günah diyen çiftler , seksi legal hale getirmek için evleniyor.
- +1 yıl
Sevgi aşk için yuva kurmak için evlat sahibi olmak için bir yastığa baş koymak sarılmak için evlenilir yani sadece seks değil..
- +1 yıl
Sevgi ve aşk için herkesin önünde imza atmaya gerek yok.
Çocuk sahibi olmak için... Ehh, kabul edilebilir. Ama çocuk sahibi olmak için de seks yapmak gerekiyor.
Evlilik olmadan da çocuk sahibi olunabiliyor... - +1 yıl
Seninle tartismiycam
- +1 yıl
Ne yapayım tartışmayacaksan?
+1 yılAlınan nefes kadar önemli oldu bu devirde insanlar sevişirken ölecek diye korkuyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yılYahu cinsellik olmadan evlilik mi olur insan doğasına aykırı zaten.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik te cinsel lik ve fanteziler fazlasıyla önemli
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılCanlıların çoğunun yaşamak için oksijene ihtiyaç duyması kadar önemli.
10 Yorumla
+1 yılAldatma gibi büyük bir olguyu doğurduğuna göre oldukça önemli bir şey.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok çok önemli. Önemli olmasa insanlar arayış içinde olmaz
10 Yorumla
+1 yılEvlilik mi? Eheh çok uzak bir ihtimal ama cinsellik evliliğin temel taşıdır.
10 Yorumla
+1 yılBunu benden daha iyi kimse anlatamaz ama özel konular ve çok uzun hikaye🙂
10 Yorumla%70 bu oluşturuyor bence Çünkü insan bu hayata bir kere geliyor sevilip sevdiğini hissetmek istiyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Evliliğin temel taşlarından biri de cinselliktir diye düşünüyorum. Bir uyum yakalanmadığı taktirde ciddi problemler çıkabilir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılçiftler sağlıklı ise temeli hatta % 90 ını oluşturan unsurdur.
10 Yorumla
+1 yılÇoğu insan için bir arada tutan şey olarak görülüyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılartık pek de bir önemi yok sanki :)
iki tarafinda ozel cozumleri oluyor cunku :)10 Yorumla
+1 yılCinsellik birbirini seven iki aşkın harmanlanıp bir aşk olmasıdır. Yani aşk kadar önemlidir
10 Yorumlaherseyi evlilgin rahat surdurebılmesı ılıskıerın daha guzel yurumesı ıcın olmazsa olmazı kesınlıkle
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılÇok önemli oda tutuşurcasına zevkli olmali zevk sulari bile o anin zevkiyle yalanip yutulmali partneri kanter icinde cigliklarla inletmeli vucudunda emilmedik yalanmadik dil sokulmadik yer kalmamali en az 3 posta uzun sureli atilmali 🤫
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılDünya onun etrafında dönüyor. Sen öneminimi soruyorsun
10 Yorumla
+1 yılEvliliğin temelini oluşturan yapı taşlarından biridir ve oldukça önemlidir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlmazsa olmaz bence karı koca arasında şart yoksa bireyler Kendi kendini tatmin ediyor ya da aldatıyor
10 YorumlaYaşam için şu nekadar önemliyse evlilik tede cinsellik
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olmadığında evliliğin temeli yıkılır
11 Yorumla- +1 yıl
Cinsellige önem veren çiftler için evliligi bitirme sebebi..
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılilk sırada olmasa da ilk 3'e girer.
13 Yorumla- +1 yıl
Yapı taşlarından biri diyebiliriz.
- +1 yıl
olmazsa tadı tuzu kaçar diyelim.
- +1 yıl
Evet tadı tuzu kaçar diyelim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes atmış tutmuş. Hiç önemi yok millet anlaşmaya bakıyor ama ben şahsen her gece isterim
55 Yorumla- +1 yıl
sen de bendensin
Cevap sahibi+1 yılNefes alsın yeter mi🤣🤣🤣
- +1 yıl
Aynen ger gun fix olmali gunde 3 yeterli her seans 1 saat olsa felaket olur
Cevap sahibi+1 yılÇüş lan işi fucu bırakıp şey yapcan
- +1 yıl
Hergün
+1 yılOlmazsa olmasıdır bence.. evlenince daha net ve kesin cvp veririm
10 Yorumla20 ila 30 yaşlar cinsellik, 30 ila 50 yaşlar suç ortaklığı,50 ve üstü yaslar kader ortaklığı.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Oldukça önemli birbirine bağlayıcı unsurdur
21 Yorumla- +1 yıl
Aynen bağlar..
Kadınla Erkeği Bir Birine Bağlayan Cinselliktir
10 YorumlaMerkez noktasında bence
10 Yorumla
+1 yılSen söyle sen daha tecrubelisin
10 YorumlaHiç onemil değil 😅
19 Yorumla- +1 yıl
Bunu sen mi diyorsun?🤣🤣
- +1 yıl
Iyyy kerem yaaa..
- +1 yıl
Belli direk bam bam iyyy
- +1 yıl
Kolay gelsin kardeşim...
- +1 yıl
Sustum artık...
Gizli Üye(25-29)+1 yılen dibini bulmak kadar önemli
10 Yorumla
+1 yılÖnemlidir.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılMillet bunun için evleniyor 😃
10 Yorumla Yapı taşı temeli
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılYüzde yüz olmazsa olmazımdır
10 Yorumla
+1 yılNeye göre kime göre
20 Yorumla- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?