Kimisi için fısıldaşmalar, kimi için sesli iniltiler, dokunuşlar.. Sizin atesinizin kat kat artmasına sebebiyet veren şey/ler nelerdir? Kızlar Bir Adım Öne
Seks esnasında ateşinizi kat kat artıracak şeyler nelerdir?
1. Sağlam bir makyaj kırmızı ruj ve ojeler. Jartiyer çorabı pürüzsüz bir vajina. 2. Doyumsuz bir oral yapmam ve onun oral yaparken kafasını bastırarak gırtlağına kadar nefessiz kalana kadar ssokmam. 3. 69 yaparak suyunu içmem 4. Küfür ederim 5. İçine akıtırken gözlerine bakarak inlemesini izlemek
Masaj tadında okşamalar, tam temas, eller ya da ayaklar mutlaka dokunmalı. Ayakların göğsüme dayanması (topuklu ayakkabıyla ya da olmadan. Olmaması daha hoş). İçindeyken yüzyüze üzerime uzanıp hareketsiz kalması. Bazen üzerine oturup anüsüme dokunup okşuyor oda inanılmaz şekilde haz katıyor.
Bana olan isteği ve tutkusu (duygu ile), gözlerimin içine bakarak girmesi, o anda ellerimi ellerinin arasına alması, giderek sert olup gücünü kullanması ama zarar vermeye yine de kıyamaması (aradaki o çizgiyi bilmesi), dudakları ve dilini kullanması, saçlarımı çekmesi.
Vücudunda yalanmadik yer bırakmadan, iyice sulandırılmış endeksine inerek dilimide derine sokarak dillerinde birbiriyle sevişmesi, içinde iki kalp atışını da zorladığı ve kasılma yaparak tüm baraj kapaklarını açarak suularin damla damla akarak yatağında ısladıgı andaki inlemeler güzel olmazmı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
olmadığım bir kişi oluyorum elimde değil genelde biraz sadistlık var sanırsam en son deneyimimde vajinasında buz gezdirmiştim genelde çok sert fantazilerim var göbegine mum damlatmak v. s ve hiç anlamadığım bir biçimde boşalırken neresi denk gelirse ısırmaya başlıyorum
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
yani demem o ki zaten ilişkinin başından beri kat be kat yüksek derecede oluyorum onun bir şey yapmasına gerek yok bıraksın onu da yakayım aklını kaybetmeyecek olursa iyi ama aklını kaybederse mesuliyet kabul etmiyoruz
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve s*rtük ruhlu Zayıf vücutlu küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli bebeksi okşamalık yüzlü kadına düşüyorum ben
Öncelikle jartiyerli siyah ince çorap, o işin görsel kısmı, nefesinin sıcaklığı, tatlı inlemeleri, şehvetle söylenen güzel argolu sözler, aşkla bakılan göz teması beni çok yükseltir.
Off Off 🔥 bu nasıl Güzellik Tazelik Resime diyorum Bu görüntü Aşırı Azdırmaya etkilemeye Yeterli Zaten Attırırken Çok Sulanıyor Bembeyaz Fışkırıyor O anda zevki Yaşayan çok iyi bilir 🤭
Beni ne kadar istediğini söylemesi, göz temasını asla kesmemesi, adımla inlemesi, elleriyle beni kendine daha çok bastırması ve seks esnasında tutkuyla öpüşmesi
zaman zaman değişiyo yaa kesin olarak şu beni ateşler diyemem kimi zaman bi dokunuş kimi zaman bir öpüş kimi zaman kulağa fısıldama emme vs gibi şeyler :D
Oralda dip yapabilse o an zevkten ölürüm sanırım. Henüz yapabilen olmadı orası ayrı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kontrolü partnerime bırakıp ansızın ters köşe yapıp kontrolü elime aldığım an o gözlerindeki şaşkınlık ve ateşli bakışları herşeyi anlatıyor zaten burada anlatmaya gerek yok olan var olmayan var 😊
Acıma sert yapıştır götunu tokatla sert vur memelerini sık dudaklarını ısır vajınasını yala em poposunu tokatla her pozisyonda sert yap vucudunu yala em