+1 yılSanırım partnerin ön sevişme konusunda yeterli değil kayganlaştırıcı her zaman çözüm olmyabilir ayrıca kuru olmasıda her kadına acı veren bir durum değil vajinismus başlangıcı durumundada acı çekebilir fakat bunlar yinede ihtimal olarak bulundurun aklınız da ama durex jeli var onu deneyin
01 Yorumla
Soran+1 yılIslanıyorum elleyince ıslaklik oluyor bende. Sorun giriş yaparken ki içine sokunca kuru olması. Kuru olunca acı veriyor. Niye acı vermesin? O yüzden devam edemiyoruz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKayganlastirici yardimci olur ama normalde erkegin dili ile o isi görmesi lazim diger yandan ön sevismekizde uzun veya basarili degil galiba
62 Yorumla
Soran+1 yılUzun tutuyoruz aslinda ama ben kendimi kasıyorum sanırım bide giriş yaparken kuru geliyor acı veriyor bende bıraktırıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur tabi ki ama bence partnerin seni yeterince kıvama getirmiyor maalesef öyle olsa ıslanırdın yeterince
211 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle katılıyorum
Cevap sahibi+1 yılErkekler inkar etse de iş onlar da bitiyor. Kadına öyle zevk vermeliler ki kadın ona yatakta yalvarmalı içine girmesi için. Ama bizim erkeklerimiz sevişmeyi bilmiyor bi an önce boşalma derdindeler. Kadının alacağım zevki düşünen az..
- +1 yıl
Sana o kadar katılıyorum ki bu yüzden ben tam tersi düşünüyorum kadın iyice zevke gelsin hatta oral ve ön sevişme ile boşalsın ilk başta sonra ilişki olur önce iyice sulanması lazım kadının zevki kadının yaşaması lazım
Cevap sahibi+1 yılYa zaten emin olun kadın zevk alırsa erkek bundan daha çok etkilenip seksten zevk alır. Çünkü altında koyun gibi yatan kadın yerine hırçın istekli arzulu ateşli kadın ona daha çok zevk verir..
- +1 yıl
Ben kadının orgazm olmasından çok zevk alıyorum hatta prno izlerken bile onlarda kendimi tutamıyorum o derece seks ikinci planda önemli olan onu zevkten çıldırmak tek kaidem😂
Soran+1 yılAslında zevk alıyorum ıslak oluyor ama giriş yapmaya çalışırken zorlanıyorum. Acıyor diyorum kavga ediyoruz
- +1 yıl
Biz sana bi kaç taktik verelim😂
Soran+1 yılKayganlaştırıcının faydası olur mu? Hangisini almalıyız?
+1 yılAnal yapcaksn kayganlastirici kullan ama vajinal yapcaksan bırak seni güzelce yalasin guzelce islan böylece acı çekmezsin 😉
00 Yorumla
+1 yılOlur kullan çok tahrik olamıyorsun demek. Biraz fazla sevişin
03 Yorumla
Soran+1 yılHangisini kullanmalıyım? Faydası olur mu?
- +1 yıl
Olur durex in var onu kullan
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
soğuk kanlı olmalı geçmişte yaşadıklarını dusunmeli
00 YorumlaÖn sevişmeyi uzun tut ve sana oral yapacak partner bul
00 Yorumla
işini görür
01 Yorumla
Soran+1 yılKayganlaştırıcılığı iyi mi peki? Ben ıslanıyorum ama giriş yapılırken kuru kalıyor o kurulukta canımı çok acıtıyor ve ilişki yaşamadan bıraktırıyorum
Sevgilin biraz dil atip islatsin ve kayganlastirici sur
03 Yorumla
Soran+1 yılKayganlaştırıcının faydası olur mu?
Olur kayganlaştırıcı baya rahatlatır
01 Yorumla
Soran+1 yılHangisi?
Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Arkadan mı yapıyorsunuz
011 Yorumla
Soran+1 yılÖnden
Soran+1 yılIslanıyor ama giriş yaparken kuru geliyor acı veriyor ve bıraktırıyorum
Soran+1 yılGiriş yaparken kuru geliyor acı veriyor bende bıraktırıyorum. Umarım faydası olur
Soran+1 yılIslanıyorum ama giriş yaparken niye kuru kalıyor anlamiyorum kuru oluncada baya acı veriyor devam edemedik bir türlü. En sonunda kayganlaştırıcıyla deneyelim dedik
Soran+1 yılBende ıslanıyorum zaten onda bi sorun yok. Sorun giriş yaptığı içi kuru olması. O kuru olunca acı veriyor
Soran+1 yılBüyük değil
+1 yılOkeyinkini kullan iyidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKayganlastırıcı kullan problem kalmıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Okeyin cileklisi var on numara 👌 ama dezavantajı bir süre çilek yerken cinsel duyguların kabarıyor 🤣
+1 yılKarsindakini degistir.. tutku yok..
00 Yorumla
+1 yılPartnerin beceriksiz demekki
00 Yorumla
+1 yılİslanmiyosan sorun var sende
00 Yorumla
+1 yılonun tek amacı o zaten
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılOkey jel bebek yagı ve klasik yöntem vazelin
00 Yorumla
+1 yılPartnerin işini bilse canın acımaz
00 YorumlaEtkisi olur. Partnerin ıslatamıyor mu
00 Yorumla
+1 yılOluyor
00 YorumlaVazelin sür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlur olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Olur
00 Yorumlaİlk mi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet sayılır
Islanmıyo musun
02 Yorumla
Soran+1 yılIslanıyorum aslında ama giriş yaparken kuru geliyor acı veriyor ve bıraktırıyorum
Sulandirsi. Once
00 YorumlaOlur veya tükürğk
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat