Cinsel Yaşam Nişanlımdan soğudum ondan ayrılsam adım çıkar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Cinsel ilişkiye girdik bu yüzden adım çıkar mı ayrılsam? Nişanlımdan soğudum ondan ayrılsam adım çıkar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Niye adın çıksın bir ömür geçirip hayatını mahfetmek akıllıcamı sence 0 0 Yorumla
trysomething Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Adının çıkıp çıkmaması nişanlının karakterine göre değişir 0 0 Yorumla
Kemaltangunes Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Trol sorularla insanları meşgul etmeyin gözünüzü sevem 0 0 Yorumla
Richie_richh Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Onla ilişkiye girdin diye ölene kadar onun malı mı oldun yani bu ne saçma bi bakış açısı aw 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hemen uzaklas ayril evlenirsen mutlu olamazsın onuda mutlu edemezsin 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Neden soğuduğun önemli bence. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Nişanlın nasıl biri adını çıkaracak biriyse yapar. Neden ayrılmak istiyorsun sorun nedir? 0 0 Yorumla
confident38 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. soğuduysan ayrıl geri ısınmazsın zoraki evlenip boşanma 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ciksada cikmasada biten biseyi nasıl devam ettireceksin 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Nişanlı karaktersizse bahseder 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yok hamile kalınca ayrıl adın cıkmaz o zaman 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. çıkmaz ya yapmadıın şeyden eminsen kimene 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ayrıl kanka olmamış o iş belli 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. ayrıl. Olan olmuş 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. KS de çıkar 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Çıkmaz 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. neden soğudun peki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Niye adın çıksın bir ömür geçirip hayatını mahfetmek akıllıcamı sence
Adının çıkıp çıkmaması nişanlının karakterine göre değişir
Trol sorularla insanları meşgul etmeyin gözünüzü sevem
Onla ilişkiye girdin diye ölene kadar onun malı mı oldun yani bu ne saçma bi bakış açısı aw
Hemen uzaklas ayril evlenirsen mutlu olamazsın onuda mutlu edemezsin
Neden soğuduğun önemli bence.
Nişanlın nasıl biri adını çıkaracak biriyse yapar. Neden ayrılmak istiyorsun sorun nedir?
soğuduysan ayrıl geri ısınmazsın zoraki evlenip boşanma
Ciksada cikmasada biten biseyi nasıl devam ettireceksin
Nişanlı karaktersizse bahseder
Nasıl soğuyabildin ki?
yok hamile kalınca ayrıl adın cıkmaz o zaman
hayır çıkmaz istiyorsan ayrıl tabii
çıkmaz ya yapmadıın şeyden eminsen kimene
Bisey olmaz... gelecek maçlara bak...
Aynen 10 k takipçi kasarsin dfghh
Bu bir etken değil bence
Niye soğudum ki noldu
Adin cikmaz ayril buraya gel