Geceniz güzel olsun.
Bir erkek göğüsleri küçük bir kadınla neden çıkar sizce?
Geceniz güzel olsun.
Öyle birine denk gelirsin ki kocaman göğüsleri olan ama seksten anlamayan hep yatakta pasif kalan, öyle birine de denk gelirsin ki küçük göğüsleri vardır ama seni hem seven hem yatakta mutlu eden. Yani fiziksel özelliklere takılmamak gerek önemli olan birbirinizle uyumunuz.
Amacım cinsellik değil kişilik ve karaktere açamadığım için mecbur buraya açtım konuyu. Ama aralarında en duymak istediğim ve nefret kusmayan yorum buydu. görüşünüzü beğendim. Hayattaki tek aşık oldugum kadın bu bahsettiğim konuyla alakası olmayan bir kadındı. Sadece insanların empati yeteneklerini görmek istedim.
Yoksa uzun boylu erkek arayan kadında, geniş omuzlu erkek arayanda beyniyle degil. mıyla düşünüyor o zaman karaktere bakmıyor diye bir tez sunabilirdim. Yaşadığımın toplumun bazı reflekslerini ölçmeyi seviyorum sadece.
ben büyük tercih ediyorum (85-100 arası idealim 95 ama 80 de olur eğer ki kızı seviyorsam ve gönlüme göre biriyse) ama herkes bir değil kimisi küçük sever kimisinin umrunda olmaz kimisi seçici değildir kimisinin sıra memeye gelene kadar dışta veya içte veya 2 sinde de baktığı başka kriterler vardır
Cevap
6Cevap
Penisin küçük olsa ve bu yüzden sevilmeye değer görülmesen ne hissedersin? Benzeri şeyler ve hoş değil tavrın.
Çok haklısın. Sayende biraz empati yaltım ve şu an büyük bir hata içinde olduğumu fark ettim.
Buna çok sevindim 🙂 Iyi sabahlar ❤
Ustatrk adlı arkadaşa yaptığım yorumu okuyunuz 😀
Güle güle
Çünkü fizik hiçbir şey yeterki karakterli olsun kafama uysun varsın hiç memesi olmasın umarım Samantha Fox gibi biriyle sevgili olursun yafa evlenirsin
Abi saygılar.
Sevgiler saygılar bizden kardeşim
Memesi küçük olan sizin kızınız da olabilir ilerde. Neden bu kadar büyük laflar? Küçük memeliler şu an yıkıldı tüh. ;)
İşte olgunluk ilte asalet
Küçük memeli kadınlara nefretinizi kusarken mi bu güncelleme? Soru soruyorsan eleştir kabul edeceksin. Kusursuz insansın ya hani;)
Tamam ya sakin ol. Sen hariç tamam.
Hayran kaldım size ve düşüncelerinize olgunluk ssillik mükemmelsiniz😍
Cevabını aldın otur sıfır
Teşekkür ederim
Sizin görüşlerinizi görmek isterim naşka sorular da da 😍
Tam aranan kadınsınız
Alenen benim beyin korteksim çalışmıyor diye haykırıyor resmen
Peki senin penisin küçük diye bu soruyu partnerin sorsaydı cevabin ne olurdu
Hem haklı hem de çok haklı bir isyan.
Evet güzel bir haklılık.
Herkes siz gibi aklı s... kinde değil ondan insanlar artik yavas yavas karaktere bakmaya basliyor ulke seviye atladi
Ne zaman tam olarak?
Ben hiç göremiyorum da aklı orasında olmayan erkek, sen nerden buldun?
O beni buldu 😆
Göğüsleri büyük olan kadınlar karaktersiz mi oluyor sizce?
Istedigin yerden anlıyorsun
Benim kafadansın bir meme en aşağı 75d 80c 85b felan olmalı
Bence küçük olanlar daha iyi
Anlamsiz sorularda bugun
her şey göğüs değil göğüsün içindeki kalpte önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?