Sevişirken önce kendini düşündü ve yüzüme açınca seni b. saltmayacagim dedi bana Çok kırıldım çok üzüldüm 🥺
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok bencilce bir davranış. O tam bir öküz. Ama sende de kabahat var, iyice tanımadan, konuşmadan, sohbet etmeden, beklentilerinizi açık seçik ortaya koymadan, ya da empatiyle birbirinizi sonuna kadar tatmin edebilecek bir samimiyet kurmadan neden bu kadar çok yakınlaştın ki? Senin için çok üzüldüm. 🤗😎
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer yüzünde ayısı da var öküzü de var adam olanı da var.
Acaba siz bunların hangisini tercih etmek istiyorsunuz.
Önce buna karar vermek durumundasınız.
Ondan sonra başınıza gelenlerden dolayı karşı tarafı suclayabilirsiniz.
Tercihinizi yapmadan önce iyice düşünüp karar vermelisiniz.
Acele karar vermek eninde sonunda hataya sebebiyet verir.
Hayatta başarılar.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevişirken yalayan dil kızı önce mutlaka orgazma ulaştırmalı ki kız kendisini daha özel fiziğini daha güzel çekici hissetmeli doyumu oral ile yaşamalı mutlu olmalı ki karşılığında erkeği daha çok mutlu etmek için belki yapamam dediği her ne varsa yapmak için elinden geleni yapmalı
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbazı şeyleri bencil birisiyle yaşamaktansa oyuncaklarla yapmak daha iyi olur bencille yaşanmamalı çünkü doyum diye bişi var
+1 yıltek kabul edilebilir olabileceği zaman erkeğin biraz sadist ruhlu olup ceza veya sırf kendi zevki için boşalmasını istememesi olur bencillikse yine bencilliktir ama sebebi budur yoksa sadece kötü bir partnerdir o kadar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
38Cevap
+1 yılKarakterinden kişiliğinden emin olmadığın iyice tanımadığın cinsel sohbet ederek bu konuda beklentileri tarzı hakkında konuşmadığın zaman geçirmediğin partnerin ile bu kadar yakınlaşmamalıydın. Partnerini ne kadar tanıyordun şimdi nasıl tanıyorsun. Bu yaşadığını kendine tecrübe olarak gör. Böyle seni üzen düşünmeyen birine birdaha yakınlaşmamanı öneririm. Her ne olursa olsun bunu dememeli.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılKusura bakma ama bu sevgilinse acil yol ver. Seni düşünmeyen kendini düşünen bencil birini hayatında tutarak kendini degersizlestirmenin manası yok. Zaten bunun gibilere erkek dememek gerek. Seni kullanmış başka bir açıklaması yok
20 Yorumla
+1 yılEn azından dürüstmüş, yatağa geçene kadar kendini övüp de sonra iptal etmemiş. Ama çok kaba ve iğrenç bir davranış gene de. Onunla konuşmayı kesmelisin.
30 Yorumlaböyle erkeklerle birlikte olmayın kardeşim. cinselliği mutlu olmak için zevk almak için yaparız. kendimizi kötü hissetmek için cinsellik yapmayız eğer kendinizi kötü hissettiriyorsa karşınızdaki, onunla asla muhattap olmayın bir daha
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Afedersin ama o benim gözümde erkek değil. Çok basit aslında ya. Seveceksin. Kadınını seveceksin ve mutlu edeceksin. Sekste ve de ilişkisinde kadınını mutlu edebilen erkek mutlu olmaya mahkumdur.
10 Yorumla
+1 yılSevişirken kendini düşünmek bencillik değil cinselliği yaşamayı bilmediğindedir, öğrenir öğrenir öğretirler
00 YorumlaBu ne şimdi ya insan önce kadını boşaltır sonra kendi olur, m@l bu anlaşılan, sende seninle olmam artık deseydin. Bu hayat bencil olunmaz
00 YorumlaOncelik daima kadinin olmali. Kadina zevk vermek için cabalamayan erkek banyoya gidip yalniz takilsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAyıyla seks yaparken sexsin sonunda
mutlaka sana meraba ben ayı diye kart vizitini sana yeniden uzatır00 Yorumla
+1 yılBi daha o şahısla görüşme bencillik beraberinde ihanet getirir
00 YorumlaOlma hayvanlık yapmış, önce hatunu bir yoğurup memnun edeceksin ki memnun olasın 👍🏻😏
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bi serefsiz egoist bencil birine daha gönlünü verdin desene
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle olmamalıdır. Kadının neyi eksik, niye boşalmayacakmış?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl ondan sana cinsi denk gelmiş ya da kızdırdın ondan yaptı.
00 Yorumla Boyle bir sey demesinin bir sebebi var mi peki. Sevgilin falan bu kişi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Kadınlar da çok geç boşalıyor biz 3. yü atıyoruzkadın ancak geliyor
018 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi düşünen bir adam vardı, bosadim eski kocam olur😎
- +1 yıl
Adamcağız hakkaten. yok gerek kalmadı, sorun sefer sayısı değilmiş, tek seferde yapabilecek kapasitesi yokmuş😶
- +1 yıl
Kadına yazık, hakkaten
- +1 yıl
Ha ayrıca 7 yıldır sevistigim. esimle birgün olsun kaç saat ya da dakika sürdü merak edip bakmadim, eşimin penis boyunu bile bilmem. siz erkekler ne farklı düşünüyorsunuz 🧐
- +1 yıl
Bu beni ve sevgilimi ilgilendirir dostum, sananeyy😌😠
- +1 yıl
Buldum ama kavusacakken ayrıldık😔
- +1 yıl
Neden? Boşanma aşamasındayım o da, bana geleceği günün ertesi gün eşiyle barismis geri. bana da değer verdiği için kullanmak istemeyip herşeyi itiraf etti.. bir yanım bari gelseydi diyor ama hayır iyi ki gelmemis
- +1 yıl
Boşandım diyorum neden Birlikte yasiyim. seytan görsun maymun suratini
- +1 yıl
Ben boşandım, sevgilim o asamadaydi. ama kork. karsindaki kadını orgazm edemezsen sınırlı olur, onu rahatlatmadigin her an içinde birikir sinir olarak döner. ben yaşadım bunu. farkinda bile olmuyorsun mesela adam ne yapsa batıyor, habire kavga çıkarsın geliyor çünkü adam yatakta bencil, en bencil olmaması gereken yerde bencil. bir kadın böyle bir adamla mutlu olamıyor işte. mesela beni bir kez bile içindeyken orgazm edemedi bu. bosanirken söyledim. incinmis. incinmis şeytan kılıklı
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhahhah sizin gibi aptal kızlar piyasada var olana kadar erkekler her türlü bencilliği yapar size ahahh
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKusuruma bakma ama acı gerçekler bunlar yüz vermiyeceksiniz sizde
Gizli Üye(25-29)+1 yılNereden buluyorsunuz böyle pislikleri yaa. Sil hayatından gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu bencil bu yüzden kadınlar cinsellikten soğuyor niye boşaltmıyormuş
00 Yorumlaonun gibileri sonra boynuzlanıyor ondan sonra yok karım aldattı delikanlılık yapar töp adam olsa kadınına ilgi alakayı bırakmaz
00 Yorumla
+1 yılıyyy bir daha görüşme bu kişiyle asla
50 Yorumlaİlk önce partnerimin isteği rahatlaması önemli benim için
00 Yorumla
+1 yılb. saltmayacağım ne demek
02 Yorumla
Soran+1 yılSeni bosaltmicam dedi
- +1 yıl
ben olsam onla bir daha olmazdım
aaa çok üzülmüş ne yapsak acabaa aaaa :D :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBencil duygusuz yaratik🙄🙄🙄
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞerefsizlik yapmış
00 Yorumla
+1 yılBidaha bulamasın seni bak nasıl pişman oluyor
00 Yorumla
+1 yılBirdaha nahhhhh alırsın deseydin ya :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen ilk partnerimi rahatlatirim her zaman
00 Yorumla
+1 yılHalbuki önce kadına öncelik verilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılÖyleleri daha çok seviliyor 🤷♂️
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Malin önde gideni diyoruz biz bunlara
00 Yorumla
+1 yılBencil insan her şekilde kötüdür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılBoyle okuzleri nerden buluyorsunuz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıloluyormuş demek kii
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yazik ama
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz kızlar illa şetefsızını bulcaz 😂
11 Yorumla
+1 yılYol ver gitsin ampitine mal o
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe manyaklar var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. öküze denk gelmişsin
00 YorumlaBana niye denk gelmiyo yaa
00 Yorumla
+1 yılNe saçma bir adam
00 Yorumla
+1 yılbişey yapmadımı
00 YorumlaAnlamadım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. sonra ne yaptı
00 YorumlaNe demiş
21 Yorumla- +1 yıl
Seni boşaltmiyacam demiş 🙄🙄🙄