Sadece cinsel amaçlı birlikte olduğum kişinin beni kıskanması normal mi? Sevgili gibi herşeyime karışıyor, kısıtlıyor. Telefonla konuşunca bile hesap soruyor. Online oluyorum beni gözetliyor sanki kiminle konuşuyorsun falan hemen mesaj atıyor. Yani aramızda ciddi bir şey olamaz ve ben bunu bilerek ona göre de davranıyorum.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
o durumun farkında değil bence benim takıldığım bi kız vardı sevişirkn baska erkeklerle konusurdu umursamazdım
Kafayı sana takmış biri bana öyle yapsaydı ben karışmazdım
Bunu ona şöyle. Sonu kötü olmasin. Tehdit vs. Dikkat et video kaydı falan almasın aman
Haklı valla
@Azitro3434 beyin bedava kanka napalim
Doğru bişey yapma kanka kullan aferin
😁😁
@Azitro3434 eeerallldeee
teşekkür ederim iyi geceler
Dusunursen fck badyn olabilirim bu soylediklerin olmadan?
f*ck ne onu bilmiyi yatakta defterini durup hayatta sana karismamamali birlikte iken hesaba semimharuc tutup erkekliğini göstermeli
Bir şey söyleyeceğim neden bu erkek yakışıklı miydida bunla yattın neyinden etkilendin
Ben 28 o 41 yaşında. Ama 30 yaş anca verirsin çok bakımlı ve genç. Onu geçtim yani aşırı kibar davranıyordu bana ki hâlâ öyle. Cimri değil en önemlisi. Konu maddiyyat değil yalnız onu da belirteyim. Konu güçlü erkek. Bana kendimi gerçek kadın, prenses gibi hissetiriyordu. Mesela tatile çıkacağız diyelim çeşit çeşit su, içecekler ne bileyim yiyecek bir şey alıyor. Konu onun bu kadar ince düşünmesi. Bir mağazaya girdi diyelim kendine bir şey alacak orada bir parfüm, elbise ve ya ne begense bana alıyor hemen. Yine diyorum konu maddiyat olayı değil ince ayrıntı güçlü erkek)). Yani ben yanımda annesi gibi hissettiğim, hesabı odediyim bir erkeği sadece oğlum ya da arkadaşım, kardeşim gibi algılayabiliyorum. Bana itici geliyor. Erkek gibi hissedemem. Mesela fakir olsun ama böyle çalışkan olsun, güçlü karakteri olsun, kadına kadın gibi değer versin yine bence çok çekici. Yani bu yüzden onu tercih ettim. Zira onca yakışıklı erkek var etrafımda hepsi tripli, cimri, annekuzusu ve miyminti. Çok itici
Bu kadar ovdun onu peki yatakta nasıldı?
Direk ilişkiyi bitireceksin
İşte musallat oldu konu o. Ve ben korkuyorum. Çünkü onaylanacak bir ilişki değil. Yaptım bir sacmalik
Fb olduğun biriyle bu kadar içli dışlı olursan en özelini bilirse böyle olur.
Normal cunku baglanmis
Fbadylik bilmiyor
İşte tam da öyle biri. Ama bana musallat öldür resmen. Diğer kadınlar ne güzel kendi hayatlarini yaşıyor. Ben kurtulamıyorum bir türlü
Bağlanmış işte
Normal değil ama aşık olmuş isteb
asik olmus
bence dğeil ya
Değil. Yol ver.