- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılEn iyisini yaparsın ama dolaylı yoldan mesaj at istersen. Senle ilgisi yok, ben kimseye bağlı kalamam, sorunluyum tek celselik ilişki yapıp ayrılıyorum hep de.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin gibi ruh hastası birinde geldim seviyom dedi sevdim bende 1 ay içinde kızlığını verdi 3 haftaya soğudu yalnız kalcam dedi o sıra başkalarıyla konuşmuş buluşmuş zaten yani çok var senin gibi ah alanlar madem sevmiyon ciddi değildin bırak öyle yap naparsan geride bekleyen birini hiçe saymak üzücü lanet olsun
10 Yorumla
+1 yıl3 günlük dünya seviş sevişebildigin kadar
33 Yorumla- +1 yıl
Vermek için geldin dünyaya nabdhshavans
- +1 yıl
@Bahremaslan aynı senin gibi
- +1 yıl
Evet aynen ağzına iyi veriyorum kabzba
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendi kendini kullandırmanın mantığı yok
11 Yorumla
Soran+1 yılSadece erkege zevk veren bişy degıl ki. Ama
+1 yılCidden rahatsizimmi belli oluyo pwpwp erkekleri cinsel obje olarak gormeyi birakin biz erkeklere diyoz hemcinsimiz de yoldan cikmis aloo
22 Yorumla
Soran+1 yılNormal ilişki kurulmaz ben istesem de zor bu devirde
- +1 yıl
Soyle soyliyim insan kendisi nasilsa oyle goruyo hayati yani sen kendini normal iliski kurulacak biri olarak gormuyosun kisacasi zaten psikolojik sikintilarim var rahatsizim demissin yanlis anlama alaya alma acisindan kesinlikle soylemiyorum hepimizin bazi donemler bu tarz hisleri duygulari oluyo hayatta insaniz sonucta ama bu durumdayken akil sagligimiz yerinde degilken ne denli saglikli iliski kurabilirizki gerek duygusal gerek diger insanlarla olan siradan iliskilerimizde ;)
+1 yılOldu olacak toplu al da grup yaparsın hani boşa gitmesin tek tek olmaz 😂😂
00 YorumlaYani daha fazla bir ilişki istemiyorsan, istediğin sadece buysa doğru elbette
50 YorumlaYani zaten psikolojik sorunların varsa ciddi bir ilişki kuramazsın. Ama bunu ona da açıkla sorun çıkaracağını sanmıyorum.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSonunda uzulecegin şeyleri oluşmasına ortam saglamamaniz gerekir.
Tabi hayat sizin hayatınız. Kararı siz vereceksiniz.
Bize buradan sadece iyi şanslar dilemek düşüyor.00 Yorumla
+1 yılHiç doğru değil. Buradaki sapıkların çoğu da doğru demiş kadın görünce ağızlarının suyu akıyor muhtemelen onların.
06 Yorumla
Soran+1 yılAma yapamam ki benim sorunlarım var
- +1 yıl
Neyi yapamazsın? Ne sorunun var?
Soran+1 yılO yakısıklı cool biri ben ortalamayım ve bazı psikolojik sorunlarım var onunla normal ilişki istesem üzülen ben olucam cunku terk edilirim Yani cidden rahatsızım
- +1 yıl
O rahatsızlığının üstüne gidip yenmeye bak o halde. Ayrıca ona göre belki çok güzelsin. Kendi kendine değer biçme. Ortalama ne alaka?
Soran+1 yılEli yüzü düzgün normal bi birey. Cool. Bile degılım ki
- +1 yıl
İlişkisi olanların hepsi cool mu? Evlenen herkes mesela. Rahatsızlığın nedir?
Bana düşen eğlenceler demektir.
Dikkat 1 hamile kalmamaya dikkat et.
Dikkat 2 seni tanıyıp başkalarına da ismarlayabilir hoşnut kalırsan sıkıntı yok ama Türkiye'de kötü insanların eline düşünce ölümden beter ediyorlar.00 YorumlaYani hep erkeklermi kullancak😂ne diyiyim insanin kendi hayati
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı sorundan bendede var ya asla ilişki yapamıyorum isteyen olsa da aşırı kafamda kurup kendimi yiyiyorum
218 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTakılmıyorum
- +1 yıl
Kafanda ne kuruyorsun? Hangi sebepten ilişki yapamıyorsun?
Cevap sahibi+1 yılEninde sonunda zaten bitecek diye düşünüyorum kimseye güvenemiyorum hep başkalarıyla da birlikteymiş beni aslında sevmiyor gibi düşünüp kafamda kuruyorum
Soran+1 yılBende senin gibiyim. Beni ben olduğum için kabul edecek biri ruh eşim vs yok bu dünya da en azından boyle eglencelı biraz. Ne de olsa ölücem
Cevap sahibi+1 yılAynen haklısın
- +1 yıl
Yinede kendini korumak daha iyi değil mi? Sen utangaç değilsin mesela benden farkın var. Güvenememek aldatılma konusuyla ilgili galiba değil mi?
Cevap sahibi+1 yılSende de aynı sorun var sanırım
- +1 yıl
Pardon ben soruyu soran kişi sandım. Utangaç mısın bilmiyorum. Bende kafamda kurup kendimi yiyebilirim ama karşıdaki insan seninle aynı düşünce de ise sorun olacağını sanmıyorum çünkü birbirinizi anlarsınız. Benim hayalimde kendim kurguladığım bir kız var. Bazen hayalimde aldatıldığımı düşünüp üzülüyordum.
Cevap sahibi+1 yılİlişki oldugu zaman daha kötü oluyor daha fazla kuruyorum karşımdaki insanı da bıktırıp soğutuyorum kendimde kötü oluyorum o yüzden kimseye de yüz vermiyorum çok rahat oluyor
- +1 yıl
İlişkiniz oldu mu? İşte bundan bıkmayacak sıkılmayacak biri olması lazım. Yani sizin gibi olan biri muhtemelen bıkmaz bundan. Bende beni kıskanıp kısıtlayacak birini arıyorum bu yüzden.
Cevap sahibi+1 yılBen bıkardım
- +1 yıl
Nasıl? Hem rahatsız oluyorsunuz hem kendiniz gibi olan birinden bıkıyorsunuz bu nasıl olacak?
Cevap sahibi+1 yılKendimden de bıkıyorum zaten
- +1 yıl
Bu bıkılacak bir şey ilişkiyi korumak için elinizden geleni yapmalısınız.
Cevap sahibi+1 yılO yüzden ilişki istemiyorum dedim ya yoruluyorum öyle
- +1 yıl
Kendinizden veya bu durumdan bıkmanıza gerek yok onu anlatmaya çalıştım. Bu şekilde ilişki ilerleyebilir. Birtakım özgürlük adı altında sapkınlıkları normal görenlerin dediklerine kanmayın.
+1 yılİyide tanımadan etmeden nasıl birlikte oluyorsunuz belki adamın bulaşıcı bir hastalığı var
02 Yorumla
Soran+1 yılPrezervatif var ayrıca tanısam da asla bilemem hastalığını tahlıl vs yapmadan anlaşılmaz
- +1 yıl
Böyle ilişki yaşamak sana zarar verir psikolojini bozar özgüven sorunu çözmelisin
Birlikte olarak daha çok acı cekiceksin çünkü zamanla bağlanıp bu sefer hepten kaderine isyan edersin... ayrıca kendini kötü bir duruma sokuyorsun böyle yaparsan seni gerçekten sevse bile terkeder kendine saygısı olmayana kimse saygı duymaz
+1 yılKızların yorumları resmen leş Türk kızının geldiği hale bak
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Bunlardan anne olamaz evlenince bütün pislikleri çıkar
+1 yılYalan üzerine başlanılan bir sevişme, enler'de yaşanılan bir sevişme olamaz.
Yani bana göre bu sevişme de yalandır.00 Yorumla
+1 yılBöyle yaşıyorsan sorunlu olman sürpriz olmaz. Sorunların varken ilişki yaşamak daha da yorar. Kendini yalnız bırak.
00 Yorumla
+1 yılBir insanın kendisini bu kadar kötü görmesi ve güvenmemesi... Üzücü
09 Yorumla
Soran+1 yılGüvenmiyorum maalesef
- +1 yıl
ne yaşattılar size bu kadar.
- +1 yıl
Hep aynı bahane
Soran+1 yılBnde istemiyorum ztn ilişki
- +1 yıl
Vur tekmeyi gitsin kendini kullandırma mutsuz olur üzerine vicdan azabı çekersin
Soran+1 yılNe alaka bende zevk alıyorum kullandırma yok
- +1 yıl
Sıkılınca başkasını bulup seni gönderecek. Seks yaparken merhametini mi hissediyorsun yoksa kendini bir eşya gibi mi hissediyorsun. Duygu var mı?
Soran+1 yılSanki bana erkek yokk saygılı davranıyor han zo degıl. Saygı olduktan sonra duyguların önemi yok duygu var diyenleri de görüyoruz dayak yiyorlar ama sözde sevgi aşk var
- +1 yıl
🙂 neyse sen anlamadın. Boş ver.🙂
Sonra da ağlıyorsunuz erkekler bizi kullanıyor diye
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ağlamıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılBana az önce biri yazdı.
Kural tek gece birliktelik.
Soru yok.
Yalan yok.
Yargılama veya eleştiri yok.00 Yorumla
+1 yılSeni tedavi edebilecek, fedakar ve hoşgörülü biri ile birlikte olmanı tavsiye ederim.
Tadımlık, anlık ilişkiler sende daha kötü yaralar açar.00 YorumlaEtik değil aşk, samimiyeti öldürür düzen mutlak huzur. millet ne ediyor ise etsin herkesin kendi hayatı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende bı kere sevişip bırakacam demiştim hemde yüzüne karşı ama sonra ona aşık oldum 🙄
38 Yorumla
Soran+1 yılSonra noldu kim bıraktı
Cevap sahibi+1 yılHâlâ devam ☺️
Soran+1 yılBıkmadı mı erkek
Cevap sahibi+1 yılHayır zaten üç. Ay peşimden koşmuştu bende bı kere sevişip ayrılırım demiştim ama evdeki hesap çarşıya uymadı bı yıldır birlikteyiz ve her geçen gün daha da bağlanıyoruz
Soran+1 yılSen şanslısın benım oyle bir sansım. Yok. İlk buluşmalar da mı sevıstın kac ay beklerım
Cevap sahibi+1 yılEvet ilk buluşmada ama 3 ay görüşmuştuk
Soran+1 yılNe önerirsin bana
Cevap sahibi+1 yılKasma akışına bırak
+1 yılEn iyisi.
Zaten kalmadı aşk, sevgi falan vur kaç nesli10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılNormal ilişki olmasına gerek yok. f*ck olsun. Neden muhabbeti kesiyorsun ki
08 Yorumla
Soran+1 yılf*ck da istemem o bendne once vazgeçerse ben bu sefer takıyorum hem sıkılır
- +1 yıl
Sende ne emmeye geliyorsun ne gömmeye 😒
Soran+1 yıl3-5 kere takılıp salacam
- +1 yıl
Sen bilirsin bence saçma
Soran+1 yılErkekler oyle. Saçmaymış
- +1 yıl
Erkekler öyle derken?
Sana bi yanlışı olmamış birini neden şak diye silip atasın ki
Soran+1 yılBen oyle yapmasam o oyle yapcak
- +1 yıl
Bunu nerden biliyorsun?
+1 yılNormal ilişkilerde öyle herkes bunun için sevgili yapıyor. Sen biraz erken bırakıyosun fark bu 😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılVay be keşke benim hakkımda da böyle düşünen kadınlar olsa :D
@Duru160401 Yorumla- +1 yıl
+1 yılMantıklı, hayatını rastgele yaşa. İlla hep doğru olanı yapıp ciddi takılmak zorunda değilsin.
00 Yorumla
+1 yılÇok mantıklı seni bir daha görmediği için memnun olacaktır 😁
00 YorumlaNiye kendini küçük düşürüyorsun hiç pas verme namın olsun
00 Yorumla
+1 yılNerelisin nerde yaşıyorsun, bende İstanbul'dayım! 😅 Yapıştır gitsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. mantıklı değil
daha dün tanıdığınız insana nasıl güveniyorsunuz00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Elbet birgün bu taktik bende de işe yarıyacak inanıyorum djsjsjsj
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler yapınca kimse bir şey demiyor 😆 takma kafana
34 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar daha çok yapıyor sadece erkekler yansıtılıyor o kadar kadınlar genelde gizliden vurduruyor 😎
Cevap sahibi+1 yılO da sizin yüzünüzden 😆 erkeklere ş*refsiz diyoz geçiyoz
Siz kadınlardan beter her yere yayıyorsunuz 😉
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Senin kararın kuşum. Kimse karışamaz buna. Belki o çocukta seni takılmak olarak görüyordur.
00 Yorumla
+1 yılMantikli sevistikden sonra oda aynisini yapar belki
00 Yorumla
+1 yılbencede rahatsızsın senin beyin ölümün gerçekleşmiş hahha:P
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi bikere çocuğa versen mAM'ını sonra bi daha canın istemeyecek mi, Yine üzülmeyecek misin
17 Yorumla
Soran+1 yılBırkac sefer sevıscem hemen degıl ztn o kadar sadece
Cevap sahibi+1 yılBen bi kızla 2-3 sefer yatsam bir anda ortadan kaybolsa üzülürdüm doğrusu
Soran+1 yılAlla alla. Siz erkekler de duygu var mıydı
Cevap sahibi+1 yılYok muydu D
Cevap sahibi+1 yılNiye olmasınmış bikere :D Bana en değerli şeyini veren kadına ister istemez bağlanırım tabi
Soran+1 yılNereye kadar sürecek illa iki taraftan biri sıkılır
Cevap sahibi+1 yılSıkılma durumu herkeste olur, Herşeye rağmen karşındaki kişiyle uzun süre birlikte olmayı herkes beceremez ama
+1 yılBelki o da aynı şeyi düşünüyordur. Vur kaç taktiği.
01 Yorumla
Soran+1 yılE tabiki. Erkekler oyle genel olarak bi de ben tanışmaya gittim oyle dusunmemesş için bir sebep yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru bir şeyin kalmış mı ki doğruluğunu sorguluyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç yaşındasın
Nasıl bir ailede büyüdün
Bunları bilmek isterdim cevap vermeden önce01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeni Guduruk istekli garı
Basacan girbaci domaltip sana hee
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi bir tokmaklat kendini baride öyle ayrıl belki bir daha böylesini bulamazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyyy bu benım durum ya sevişip engelliom bende ama geri buluyo cocuk benı bela oluyolar kız
211 Yorumla
Soran+1 yılTek sefer de mi engelliyorsun yoksa zaman gectıkten sonra mi
Cevap sahibi+1 yılYok tek seferde degıl bikaç sefer oluyo sonra sıkılıyom ben engellıyom yanı sonra bulup gene istiyo geri barısıoz geri yatıoz hep bu döngü ya ama yakında komple bitircem ya sıklıldım ben ay üf hamıle falan kalır basıma iş alırm dıye korkuom😂
Soran+1 yılSen erkek misin.
Cevap sahibi+1 yılYoo kızım gel instgrama ses atıyım ıstersen konusuruz
- +1 yıl
Sende durumdan zevk al alışmaya çalış ona sevmeye çalış hoşlanmaya çalış 1 farklı farklı kişilerle sevişmektense 1 tane olsun tam olsun diğer türlü kendi kendinin değerini düşürüyosun kucaktan kucağa gezen birisi durumuna düşüyorsun ki erkeklerin gözünde değersiz bir mal gibi oluyorsunuz yapmayın
Cevap sahibi+1 yılHayır erkek sıkılır enınde sonunda böyle bşy mümkn degil bi erkek devamlı beraber olmz
Soran+1 yılAsıl erkek sıkılır 3-5 kere yapıp iletişimi kesicm
Cevap sahibi+1 yılEvet bencede erkek sıkılır
- +1 yıl
Yoo genelleme yapma bence senin karşına çıkanlar öyle olabilir ama mesela ben öyle değilim karşılıklı olarak istekli ateşli enerjik bir şekilde yapacak birisi olsun ben onu asla bırakmam ve ayrıca ben hiç doymam 5 6 defa arka arkaya sayarım bitmeyen tükenmeyen bir enerjim olduğu için kadınlar yetersiz geliyor sıkılıyor kaçıyor 2 en fazla 3 te tamam yeter diyorlar doymazsan doyurmazdan gözün başkasında olur 😉
Soran+1 yılYa bu KS erkekleri de aynı şeyleri soyluyo kendini niye ovuyosun sen oyle olsan kendini gelip paragraflar dolusu övme geregı duymazsın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSizin gibi igrencler nasil yasiyor ya ahlaksiz kez o
Nerde cirkin varsa yakisikliya tapiyor 😂00 Yorumla
+1 yılBari yapacaksan paralı yap boşa gitme
26 Yorumla
Soran+1 yılEskort degılım ben
- +1 yıl
Olursun bu gidişle
- +1 yıl
Buna para veren slaktır 😀
- +1 yıl
@sehrdumn_0 süper bir yorum güldürdün beni
- +1 yıl
Hem yakışıklı erkek para vermez para alır bilginiz olsun😎
+1 yılf*ck.. come on yeah girl... İşlevsel de ins istediğin olur habersiz bırakma
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmışsın artık bende öyle yapicam, aşk meşk boş iş
00 Yorumla
+1 yılMantıklı bulaşmasın hiç çekilmez
20 YorumlaDoğru hep erkekler mı yapacak kdkdksks
21 Yorumla- +1 yıl
Erkekler den betersiniz çoğunuz gizli yapıyor 😎
+1 yılDene ve sonucu yaz buraya 🙂
05 Yorumla
Soran+1 yılYazıcam bayramdan sonra:)
- +1 yıl
İyi eğlenceler 😍😁
- +1 yıl
Daha yapmadın mı?
Soran+1 yılBayramdan sonra. Şu an memleketine gitti
- +1 yıl
Haaa değişik bir bayramlaşma olacak de şuna🤣
+1 yılMantıksız adam seni birakmak istemesse napcan
01 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama erkeklerin umurunda mı sanki onlar daha çabuk sıkılıyo
Neden iletişim kesiyorsun güzelse keyfini çıkart
02 Yorumla
Soran+1 yılO sıkılır keser bu sefer bende takıntı oluşuyor karsı taraf vazgeçince
- Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yılÇocugun gelecegini yakacak 🤣🤣🤣
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Dogru yapmıssın 🤣🤣 çocugun duygularıyla oynayıp kacıcan işte 🤣🤣 yapıstır hep erkeklermi yapcak 🤣🤣 yap gitsin
Soran+1 yılNe duygsu erkeklerin hepsının amacı cinsellik. Ztn duygu olmaz hemen vurdurcam
- +1 yıl
Hahahah sonrada dalga geçsene erkegim die geziyosun die 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Duygusallıgıda sanal arkadaştan çöz
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet normal seviş geç.
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKendini kullandırma diyen kadınlara çok gülüyorum gerçekten. Hiç zevk almıyorlarsa zaten en çok onlara yazık…
Soran+1 yılBende anlamadım sanki kadına işkence bir tek erkeklere zevkli
Cevap sahibi+1 yılBu zihniyetle daha ne kadar gelişiriz hiç bilmiyorum. Senin niyetin belli karşı tarafınki de belli olduktan sonra ne kullanılması? boş ver sen kendine bak.
- +1 yıl
Onlar magduriyet edebiyatı kasmayı seven insanlar
Birey olmak nedir farkında olmayan
+1 yılYaşamak istediğini yaşa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılhep erkekler mi yapacak di mi :)
00 Yorumla Yapıştır gitsin ne olacak.
00 Yorumla
+1 yılMerak etme onunda amacı aynıdır
00 YorumlaNiye yatmadan birakamiyon mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Türkiye bir değişik daha kazandi
00 Yorumla
+1 yılSen bilirsin senin hayatın ..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden bir kere ki. Doya doya seviş
00 Yorumla
+1 yılYuh la evlenmelik düşünsen
00 Yorumla- Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım