Neden sürekli Bir anal seks yapma isteği var insanlar da, acıdan başka bir şey olmayan ve kadını ciddi anlamda rahatsız eden bu seks biçimi gerçekten zevk veriyor muBen istemem 😒
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBeni hiç rahatsız etmiyor hani diyorlar ya işte bu kadının kendine yapacağı bir saygısızlık işte bu bir hastalık bu kötü bir şey hayır bence değil anal seks yapmak Vajinal seks kadar bence normal bir şey saygısızlık değil açıkçası çünkü benim yapmak istediğim bir şey merak ediyorum çünkü o kadar çok yazı okudum ki insanlar bunu zevk verdiğini söylüyor ben denemek istiyorum tek fark şu Vajinal seks gibi değil bu spontane gelişme şansı yok öncesinde temizlik yapacaksın sonra kuralları var kurallara göre yaparsan mükemmel bir sonuç alma ihtimali yüksek ayıp değil bence oldukça güzel bir şey yapacağım bunu
31 Yorumla- +1 yıl
Şeffaflığına hayranım 😂😂
En İyi Cevaplar
Bana göre büyük bir saygısızlık evet! Sadece günah olduğu için değil aynı zamanda anal yapmak istiyorsa hem cinsi ile bile birlikte olabilir🤷🏻♀️ Kadınım ben kadın
farkım ne olur analdan yapmak istese?
Asla kabul etmem!!!91 Yorumla- +1 yıl
Kadına analdan yaklaşan bir erkeğin, hemcinsiyle de bunu yapabileceği ya da yapmak isteyebileceği konusundaki tespitine kesinlikle katılıyorum. Kadında olsun erkekte olsun, aynı amaca hizmet eden yeri, kadında yapan, erkekte de yapabilir.
+1 yılErkekler istiyorlar anlıyorum ama kadınlar? Ilerde ciddi sağlık sorunlarına yol açabilceğini hiç mi duymadılar okumadılar anlamıyorum çok yazık. Zevk uğruna bunu yapmak çok yanlış
30 Yorumla
+1 yılAnal seks insanlığın şeref ve haysiyetine ters düşen bir fiiliyat çeşidi. Asla önermiyorum ve tasvip etmiyorum.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
21Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Seksin ayıbı olmaz her şey mübahtır. Partnerler karşılıklı olarak isteklerini dile getirecek ki yaşanılan seksten zevk alsında ya da durulması gereken noktayı bilsinler.
80 Yorumla
+1 yılHer kadını rahatsız etmez, zevk alanlarda var venim gibi. O yüzden iki tarafın da ortak isteğine bağlı
40 Yorumla
+1 yılAnal seks istemek saygısızlıktır ama anal seks hakkında hiçbir şey bilmeyip de istemek vicdansızlıktır.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılIsrar etmek saygısızlık bence yoksa anal seks gayet keyfli ve renkli bir birliktelik durumudur aşırıya kaçmadan ve kurallarına göre yapılıncada sorun olmaz keyif verir
10 Yorumla
+1 yılPartnerine Kini Olan Biri Ancak Bunu Tatlı dille isteyip İleriki Zamanda Bu Kişiden Ayrılır
Olan Yine Kadına Olur
Anal seks isteyen Erkek ilk Önce Kendisi Domalsın Kadın Onu Becersin O zaman Bir daha Anal İstemez00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkeğin sert sert bastırıyorsa işte o zevkli oluyor bayağı ama sağlık sorunları olur mu ondan korkuyor insan yoksa zevkli ya bı yandan yapıp bı yandan öpüşmek ' misyoner '
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın acidan zevk alıyorsa kendisi bunu istiyorsa hayır değil ama gelip bir erkek bundan haz duymak için istiyorsa saygısızlık kullanmak bu
20 YorumlaPartnerime göre hareket ederim. Çok deli zevk alıp, orgazm olan kadınlar var, muhteşem bir enerjisi var. Bence seven kadın ile yapılmalı ama severim diyende az ancak keşfetmek önemli.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılBayanin poposu gercekten cekici geliyor. Nedendir bilinmez hayvani durtuleri disari cikariyor. Neden poponuz bu kadar guzel kizlar. Dar giyiniyor guzelligi cikartiyorsunuz. bizleri anala cekiyorsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHijyenik değildir bunu isteyen bir erkekle 1 sn birlikte olamam
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaygısızlık tabiki dinimizde ne diyor kadın senin tarlandır ona en güzel şekilde yaklaş
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılAcı zevk verir orayi biraz kremle birde daha buyuk haz yaşar
10 Yorumla
+1 yılhayır saygısızlık değil, iki taraf da isterse net olmalı
10 Yorumla
+1 yılHak yolu varken bok yoluna gidilir mi be. Çekici gelmiyor bana
20 Yorumla
+1 yılNeden saygısızlık olsun eşim de çok zevk alıyo çıldırıyorr
00 Yorumlaİstemem
Çoğu zaman zararlı bu ilişki yolu
Ha Lut kavminden olmuşsun ha anal seks yapmışsın00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliki taraf isteyerek yasıyorsa neden saygısızlık olsun ki
Yeter ki ilk girerken canını yakma ve keyif alacağını göster. Sonrasında kadın ne kadar isterse o kadar yüklenirsin.00 YorumlaSon derece bencillik.
60 YorumlaÖyle bir seks türü yok. İsteğinde bir sınırı olmalı...
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen hiç altındaki bir kadına sert girerken
acıdan ağlarken bile ''hadi erkeğim daha sert'' diyen bir kadınla tanışmadığın için olabilir00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltövbe estağfurullah soracak düzgün sorular bulmalısın
10 Yorumla
+1 yılben sevmiyorum yapmiyorum da
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok zevkli ama artık istemiyorum
522 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılAraştırdım ilerde sağlık sorunu oluyormuş vazgeçtim ondan
Soran+1 yılÇok doğru
- +1 yıl
Ne gibi sağlık sorunları
Cevap sahibi+1 yılAraştır öğren 🤷♀️
- +1 yıl
Bilenden öğrenmek istedim
Cevap sahibi+1 yılPeki mantık yürütürken ne gibi sağlık sorunu olur sence
- +1 yıl
Aklıma gelmiyor
- +1 yıl
Anal seksin her hangi bir sağlık sorunu olmaz , bu tamamen şehir efsanesidir... hoşuna gitmeyen birileri uydurmuş öyle hikaye gibi gidiyor.
Cevap sahibi+1 yılTecrubene dayanarakmi söylüyorsun 🤣ben sağlık sorunu yaratacağına inanıyorum 🤷♀️
- +1 yıl
Evet tecrübeme dayanarak söylüyorum 👍 yapmasını bilmesen normal seks anal seksten daha çok sorun yaratıyor 👍
Cevap sahibi+1 yılSaçma
- +1 yıl
Bende öyle biliyorum bi problem olduğunu görmedim
- +1 yıl
Nedir saçma olan?
Cevap sahibi+1 yılHaftada 2 ya da 3 kez birlikte olmak iyiymiş burada ters ilişkiden bahsedilmiyor yani normal ilişkiyle haftada 3 kez buda demek oluyorki sağlığa zararı yok ama ters ilişkinin var
- +1 yıl
Bende zararı yok diyorum şehir efsanesidir bu konu.
Soran+1 yılYav ne uzattın dayı, var diyor kadın ve istemiyor. Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun. 31 e devam et
Cevap sahibi+1 yılHaydar dümen konustu 🤣🤣tecrübeme dayanarak diyorsun birde
Cevap sahibi+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılAkrep bir adam başka yolmu yok ya ters ya 31 mi olacak ben eşimle her akşam birlikteyim
- +1 yıl
Görüş sahibi
Soran+1 yılSeks önerisi vermiyorum burada 😬
+1 yılBence saygısızlık degil
61 Yorumla
+1 yılBence zevkli
62 Yorumla- +1 yıl
O acı zevk veriyor zaten
Soran+1 yılAcıdan zevk almak 😅
İyiymiş
Herkesin kendi özel hayatı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılUyumlu partneri memnun eder
00 Yorumla
+1 yılAga hak yoluna gidin b. yoluna gitmeyin
00 Yorumla
+1 yılSekste saygısızlık olur mu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadın isterse de yapmam
00 Yorumla
+1 yılZevk meselesi ben isterim 😊👍
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. İki tarafın da istemesi lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHak yolu varken bok yolunda işin ne?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılB*ka girmek
20 YorumlaÇok zevkli ama acıtır
00 Yorumla
+1 yılBencillik
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri