Tabi ki emek veriyoruz yutmak isterim ağzıma olabilir ya da suratım olabilir ama gözüme gelmesin yakar sırtıma olabilir ya da kalçalarıma olabilir ya da göğüslerimede olabilir göbeğimede olursa iyi olur ya da boşalacağı zaman çıkarsın uzansın kendi göbeğine boşalsın ben ağızımla ordan toplarım
Seçmek çok zor.. burada kararsızlık yaşadığım iki erken durum var.
Birincisi içime anal vajinal fark etmeksizin ya da ağzıma boşalmasını çok sevmemin sebebi, ağzımda ya da vajinamda partnerimin tam boşalma anında o fışkırma etkisi ile damarlarının hareketlerini hissetmek. Ilık ılık içine bir şey akmasının verdiği hissin yanında hissedilen o nabız atması gibi damar hareketi. Sanki partnerimin nabzı içimde, ağzımda atıyor.
İkincisi yüzüme, göbeğime, göğüslerime boşalmasını sevme sebebimse şüphesiz o ana gözlerimle şahit olmak. Benim için gelen döllerini fışkırırken izlemek. Göğüslerime damlayanları parmaklarımla toplayıp ziyan etmemek.
Doggy sonrası çıkıp belime fışkırması var birde. Buda heyecan verici elbette. Oldukça hızlı bir ritim ardından ben daha ne olduğunu anlamadan heyecan içinde beklerken bel boşluğuma fışkıran ılık sıvıyı birden hissetmek bende anı yağmur altında kalma etkisi yapıyor.
Seçmek zorunda mıyım. Hayır. İki defa yaparız birincisinde görür, ikincisinde içimde hissederim. Aklım kalmaz.
Bunu bölüm bölüm ayırıcam sanırım..Anal seks esnasında içime bosalabilir. Eğer korunuyorsam vajinama da bosalabilir.. Onun dışında oral seks esnasında ağzıma boşalabilir.. Göğüslerimin arasına ve üstüne boşalabilir, vajina dudaklarına, kalçama, karın ve kasık bölgeme de boşalabilir.. Ben seks esnasında penisine boşalmayı severim. O sıcaklığımı hissedip iç çekmesi çok hoşuma gider.
İlk olarak diz çökturup ağzına 2. Postada diz çöktürüp yüzüne 3. Postada göbeğine oturup memelerine 4. Postada @mının üstüne 5. Postada içine taşırana kadar
partnerim nereye isterse oraya boşalırdım. ama ben içine boşalmayı yeğlerim. zaten sperm sayım çok az olduğu için hamile de kalmaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
2 ay
Çok güzel yorumlamışsın ama sonuçta partner o sıcaklığı her yerde hissedecek gücü yetiyorsa erkeğin hepsini yaşatır kadına kadın da hepsini ister mi ki acaba?
@istanbul34-34 seviştiğim çocuk güzel sevişmiyordu :)) ben de zevk aldığını çok hissedemiyorum bi dönüt alamayınca. Bence karşındakine o an çok zevk aldığını hissettirmeli almıyosan da yönlendirmelisin. öyle birden fışkırınca demek keyif alıyormuş diyip gaza geldim masaj yapa yapa tekrar boşaltmıştım.. yakışıklıydı baya sempatikti ama yatakta aktif değildi. Kaslı veya geniş omuzlu olmak yatakta zevk demek değilmiş :)