Fikriniz yoksa, kaç yaşında ilk defa yapmak isterdiniz şeklinde de oylayabilirsiniz. Bireysel olarak aynı sonuca çıkartırsınız.
18
19
20
21
22
23
24
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
19 yaşındayım bu ayın 23’ünde 20 yaşına gireceğim hala bırakmadım yani vermedim ama artık yani yapmam gerekiyor hem kendimi üstümde bir ağırlık hissediyorum hem de gerçekten ilgi duyduğum kişiyle bir şeyler yaşamak istiyorum yani ne olursa olsun ucunda evlilik flört sevgililik filan olmasa bile bir şeyler yaşamak istiyorum artık hani bu artık benim için aslında bir istekte değil bu artık benim için bir ihtiyaç
Cevap
13Cevap
Cok erken olmamali henuz fikirlerin oturmasi gerek kendini en iyi bildigi aklini en iyi kullandigi zamanda olabilir ve belkide o cocuk ruhluluktan cikip artik olgun bir kadin seviyesinde hissettigi an olabilir
Bilmiyorum ama bu yaşıma kadar ben bakiligi birakmadim
İşçi karıncalar, hamallıkla uğraştığı için hiç bırakmazlar zaten. Doğanda var sanırım…
Ne demek istediğinizi anlamadım. Bakirim hala bunun hamallık ile ne alakası var.
Demek ki hormonlar zayıf. O yüzden kız bulmuyorsun.
Aslında kendime ait bazı sorunlarim var ama bunun hamallık ile alakası yok. Anlatırsam gülüp dalga geçecek birine benziyorsun zaten
Kalkmıyor mu
Hayır alakası yok. Dilersen fikir alışverişi için ekleyebilirsiniz. Belki anlayan birisi iseniz yardımcı olabilirsiniz. Cinsellik yapmamamin nedeni cinsellik yüzünden değil başka şeyden
Umrumda değil. Kalkıyorsa sen iş bilmiyorsun. Hadi bye tatlım.
Kalkıyor evet. Boyutu da küçük değil gayet iyi. Kalınlığı da iyi. Lakin senin dediğin gibi yapacak kız yok. Veya bende sorun var
Kadınlarda yaş aralığı çok farklı. O yüzden yorum yok ben kendim için konuşacak olursam ben bakir olmayı 16 yaşında bıraktım
Kendini hazır hissettiği ve canının istediği zaman diye güncelleyelim
Bence kişiye göre değişir 16 da yapan da var 30 za kadar yapmayanda
zaten genelinin yapma yaşını sordum.
Onu bilemeyiz kanka 😂😂
Bırakıcan mı sen
Hayır aşkım. 25e kadar seni bekleyeceğim.🥺
Saçma bir soru
Hızlı kız tavlayamayanların saçma bulduğu soru.
Ne alaka açıklasana
18-20
Evlenince
19 bence
Soruyu soran bir kız
G şıkkı
Ölene kadar devam