Penisim 15 - 16 cm kalinlig da var bı 10 - 12 cm kadar ben kalinligindan yana bir sıkıntım yok ama boyu kısa gibi geliyor sizce de kısa mi yoksa normal mi? biraz fazla kalın olduğu için küçük geliyorda olabilir. Daha önce ilişkiye girmedim o yuzden korkuyorum küçük derse diye
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak sana deneyimlerimi şöyle yazayım.
Benimki de 10-12 cm arası.
Penis büyütücü egzersiz denedim 1,5-2 ay hiçbir işe yaramadı.
Daha geçen 2 ay titan jel ile penis pompası kullandım. Kalınlaştırıcı gibi oldu kalınlaştı fakat uzama göremedim. Kullananlar 6 ayda 2 cm uzuyor falan diyor, kimi 4 cm kalınlaştı yazmış.
Sonra Hakan23cm'i 15 Nisandan beri kullanıyorum.
Dartos kası tabirini sallayın gitsin. Verdiği hareketler çok mantıklı. 13 gündür falan kullanıyorum 1 cm kalınlık 0.5 cm boy uzaması oldu.
Egzersizler kiminde kalınlığa kiminde uzunluğa gidiyormuş.
Ayrıca kanka inanamazsın ama ereksiyon inanılmaz derecede kuvvetlendi. Mastürbasyon yapıyorum dimdik duruyor. 2 kere boşalmadan aynı gün içinde rahatlayamıyorum tam olarak.
Her 2 günde bir çekiyom ben çünkü istediğim arttı. Ve sperm sayısı da arttı.
Hakan23 cm boy kalınlık olarak çok uzatmayacak olsa dahi ereksiyon ve sperm sayısı çok iyi arttı.
Ha bide pompada da şöyle bir yan etki yaşadım. Penisimi zorladığıım için penisimin bir kısmı mosmor oluyordu; küçük küçük kan kırmızısı noktalar oluyordu. Pompa kullandığım vakit 1 haftada bir hadi boşaltayım şunu deyip gidip çekiyordum.
İster reklam de ister deme.
Hakan23 cm egzersizlerinden ben umutluyum.
6 ay kullandığımda en az bi 2-3 cm uzama bekliyorum, inşaallah olacak.23 Yorumla- +1 yıl
Beğendim knk
Soran+1 yılKnkm reklamla alakası yok bununda zaten onları bende düşündüm iste sipariş vereyim deneyim falan diyede onu nasıl yapacam.
Sipariş nasıl verecem değil sipariş veririm ama onu adrese teslim sıkıntı bende oda şöyle ben ailemle yaşıyorum ben onu eve sipariş verdim mi benim ailem bana gelen kargoyu açar ki bu zamana kadar hep açtılar ve bana gelen kargoya hala bakmaya devam ediyorlar o kadar bağırıp cagirdigim halde efendi gibi de uyardım bana gelen kargoya bakmayın diye ama bu hallerinden bır vazgecemediler. Bir arkadasima yollayım diaem hepsi ailesiyle yaşıyor oda olmuyor yani oyke kaldı mı bu korkuyla endişeyle artık piskoljimde bozuldu bu olay yüzünden bir ilişkiye girsem sıkıntı olur mu acaba partnerim dalga geçer mi küçük diye.
Cevap sahibi+1 yılKanka Hakan23 cm video olarak yolluyor kargo falan yok amwq.
Ama jel pompa alacaksan Erotik Shopa gidip elden alman gerekir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yılKucuk degil. Ama az daha kalin olsa kare olacakmis pipin.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrtalamanın üstü ortalama 13-14cm kafaya takacak bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl10 12 cm çok kalın değil bence benimki 13 cm fazla kalın değil bence
02 Yorumla
Soran+1 yılKalinlikla ilgili bir sıkıntım yok benim sadece boyu beni korkutuyor hep bir ilişkiye girmeye kalktığında partnerim küçük derse diye
Cevap sahibi+1 yılKnk benim ki nin inik haki 3 4 cm kalkınca 16 cm yi biraz geçiyor. sıkıntı olmaz bence
Kanka 12 cm kalinlik mi var emin misin mk🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılVar knkm eminim ölçtüm. ya MK usenmeden çıktı 😂
Normal
10 Yorumla
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi