Neden tek gecelikten öteye bir şey yaşayamıyorum. Şimdi senden kaynaklı diyen çok olucak eminim alakası yok ciddi ilişkiyi burada ya da sosyal platformlarda arayan biri de değilim mental olarak psikolojik olarak hazır olmama rağmen bir türlü denk gelemedim o kişiye biliyorum birazda nasip ama sıkıldım yalnız zevk içeren seks ilişkilerinden. Uzun soluklu hatta mümkünse hiç bitmeyecek bir ilişki yaşamak istiyorum adı ister sevgili ister eş karı koca ne olursa olsun ama bir kişi olsun.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılher şey samimiyetini kaybetti çünkü git gide her şey daha kötü vaziyet alıyor.. Evet bencede seçilmiş insanlar ciddi ilişkisi olup gerçekten seven insanlar
28 Yorumla- +1 yıl
Yani duyacağım cümleler geneli
Aynı olucak o halde yaşayamıycak mıyız bu durumu her gün başka biri olsun istemiyorum bir kişi olsun hep olsun - +1 yıl
Allah nasip edecek başka olmuyor ya.. valla hep boş işler olaylar anlamıyorum ki yüreklerine ağırlık da mı vermiyor bu gidiş ilerleyeliş..
- +1 yıl
Öyle ki gerçekten arkadaş olacağım bir kadın dahi yok arkadaş olmak istiyorum mevzu illa bir yerde tıkanıyor kanka kelimesini seven biri değilim ama yakın bir kız arkadaşım olsun istiyorum o gözle bakıyorum ama ona dahi izin vermiyorlar hep bir yerlere çekiliyor samimiyetler sıkıldım gerçekten midem kaldırmıycak hale geldi doğru düzgün arkadaş ilişkisi doğru düzgün sevgili ilişkisine hasret kaldık
- +1 yıl
Bu gerçekten gençliği mahvetmeye yeter.. böyle böyle her şey bozuluyor herşeyden herkesten şüphe ediyor insan inançsızlık ve bitmeyen menfaatler herşeye karşı köreltiyor insanı bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
- +1 yıl
Amin amin. her şey sahteleşti sahiden korkutan şey beni bunun bir parçası olmak. Ben seks yapmıyor değilim yapıyorum erkeğim benimde arzularım isteklerim var ama hayatımda tek olacak birini bulamadığım için böyle oluyor bu durumda soğutuyor işte herşeyden hem nalına hem mıhına dedikleri kişi değilim ama olmayınca olmuyor napıcaksın.
- +1 yıl
Toplum bu haldeyken bireysel olarak düzgün kalmak çok zor bizzat bunu yaşıyorsun hepimiz bunun esaretindeyiz lakin belki herkes bu kadar şikayetçi değil bu durumdan , böyle bir farkımız var sadece..
- +1 yıl
Haklısın. Söz bitti varsa nasibimiz bekliycez yoksa eğer yapacak hiç bişey yok
- +1 yıl
Öyle...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
1Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden zor olsun ki
Sadece doğru şeyi dopru yerde aramak gerek01 Yorumla- +1 yıl
Kolay dediğine göre sahipsin sanırım böyle bir ilişkiye fakat aramakla bulunacak bir şey olmadığı kanaatindeyim aksi halde yanlış yerlerde aradığımı düşünmüyorum.
+1 yılZor ama imkansiz degil Zaman ve insanlar degisti
16 Yorumla- +1 yıl
Evet imkansız değil ama ciddi ve mutlu ilişki yaşayanlara imreniyorum gerçekten
- +1 yıl
Isteyince denk gelmiyor maalesef herkes tek gecelik ya da zevk gecinceye kadar birlikte oluyorlar Anlamis degilim
- +1 yıl
Kimseyi yargılamıyorum herkes
Tercih ettiği hayatı yaşar bişey diyemem ama ben tercih ettiğimi yaşayamamaktan şikayet ediyorum - +1 yıl
Umarim gonlunuze gore bi hayat yasamanizi dilerim🌺
- +1 yıl
Teşekkür ederim aynı dilekleri paylaşıyorum size
Karşı - +1 yıl
Tesekkurler
Gizli Üye(18-24)+1 yılTek gecelik ilişkiden başka bir şey düşünmüyorsan ciddi bir ilişki arama kendin gibi birisini bul
00 Yorumla
+1 yılAlismadik gtte don durmaz
01 Yorumla- +1 yıl
Çok komiksin. popon donsuz gezen hemcinslerinden olmasın o
Gizli Üye(18-24)+1 yılbende böyle bir ilişki istiyorum ama insanlara güvenmiyorum artık
01 Yorumla- +1 yıl
Ne yazık ki öyle durum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım