evleneli 1 ay oldu istekliyiz ama kendisi en fazla 2 posta atiyor bense 3 4 tane olsun diyorum bazen 1 tane yapip gidiyor sinirimi bozuyor yani niye boyle anlamadim ve yarim saatte bitirip gidiyor bense sabahlar olmasin diyorum o mu anormal ben mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Senin sorunun adamın çok kısa sürede boşalıp daha sonra bi posta daha toplam içinde kalma süresi 15 dakika buda sana yetersiz geliyor. Burada önemli olan ön sevişmeyin uzun tutarak oralla 1-2 kere klitoral boşalma peşinden girerek vasıtaları boşalma yaparak 1-2 saat ilgi gösterse sen iyice doyarsın diye düşünüyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHayır degil galiba çünkü siz yarım kalıyorsunuz hep ve Buda sinir bozucu haliyle, ıslak bir kek yapın bence beni dinleyin siz gelin, ıslak kek içine cialıs hapı iki üçe bölün yerleştirin kesinlikle sabahlar olmaz geceler yetişmez hızınıza😃
02 Yorumla
Soran+1 yılhap mi abla mi 24 yasindayim ben ikinxi olarak o hap eczanedw mi
- +1 yıl
Abla nerede burada ben görmedim de😝 evet sağlık bakanlığı onaylı muazzam bir hap ve kadının dokunuşlarına karşı koyamaz harekete geçiyor hemen alet sertleşiyor bayağı ve geç boşalmak içinde birebir uzun sürüyor, hatta şehvetlensin fazla diyorsanız iki bardak viski üstüne içirirseniz ağzından alev çıkması çok muhtemel🤣
+1 yılMutlu ederse mutlu olur ama mutlu etmeden mutlu oluyor sorun eşinde bence ben mastürbasyonu bile günde 3 kez yapıyorum ilişkiye girdiğimde sen düşün eşin biraz üstüne düşmeli bu konunun
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
54Cevap
+1 yılYorumlar bacım* kadınlarla dolu jsjsjsjs ula sana kim dedi öğrenip evlenseydin?
Belli sen istekli birisin kocan olmak zorunda değil.
Kocanı kendin gibi istekli biri istemek yerine kendini sınırlandır.
O adamın yerinde olsam seni çoktan kapıya koymuştum00 Yorumla
+1 yılSenin için normalde o bence bu isteği başka türlü mu diye karşılıyor diye düşünmedim değil sonuçta insan o kadar beklemiş evlenmiş eşiyle heves eder yapmak ister bu isteksizligin altında bu isteğini karşılayan bir şey olmadığına emin misin
37 Yorumla
Soran+1 yılistekli ama cabuk bosaliyor en fazla 2 posta iste
- +1 yıl
Bu önceki hayatında yaşadığı şeylerden büyük ihtimalle yoksa yeni evli bı çift olarak daha uzun sürmesi için elinden geleni yapar bı erkek
Soran+1 yılkusura bakma o kadar dusmedik cinsel zevkimiz ugruna
Soran+1 yılonlar der ama ben muhafazakar biriyim bakire kaldim bu yasima kadar bir suru farkli ortama girdim eşimle gorucu usulü evlendik ama benim zoruma gitti bu tavri
Gizli Üye(30-35)+1 yılO yüzden kadınların da evlenmeden önce iyice bir cinselliğe doyması lazım böyle bu adamlar yüzünden gözümüz dışarı kayıyor.
514 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Turkuaz88 aldatılmak farklı bir şey. Ben evlenmeden önce diyorum.
- +1 yıl
Evlilik öncesi cinselliğe doymadı mı lazım? mastürbasyon'a doyabiliyor mu insan ona doyacak? Ve bir kere bile yapınca artık vücut tekrar tekrar ilişki isteyecek haliyle cinselliğe doyum olmaz.
Cevap sahibi+1 yıl@YaLNızz_Adammmm erkek yapınca laf etmiyorsan buna da edemezsin.
Soran+1 yılhak veriyorum sana
Cevap sahibi+1 yıl@Turkuaz88 o yüzden tecrübeli almak lazım
- +1 yıl
Ben laf mı ettim?
Cevap sahibi+1 yıl@Turkuaz88 valla hepsi önden evleniyor ah bi bilsen :D
Cevap sahibi+1 yıl@Turkuaz88 çevren dardır artık yaşamadan evlenen yok
Cevap sahibi+1 yıl@Turkuaz88 üslubundan belli kiminle ne olduğu. Hayat senin sandığın gibi kalmadı. Cehalet dolu insanlarla konuşmaya bile değmez. Yaşadıkça görürsün.
+1 yılHergunmu bu sekilde istiyorsun? Esiniz calisiyormu?
35 Yorumla- +1 yıl
Valla bilemicemde Kizimiz cok istekli hakkida tabiki ama Adamin birde is hayati var😅 cozemedim ben
Soran+1 yılablacım ben 24 o 28 yaşında görücü usulu evlendik kendisi mühendis sabah gidip aksam geliyor ama fazla yorucu bir isi yok ki anlamadim. ben
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. 2 posta cok cok az 3 cidden istekli bir kadının ve adamın yapacagı sey... belki ramazan diye böyledir... ama inan duvardan duvara vurması gerek seni şu an iliklerine kadar boşaltması gerek
00 Yorumla
+1 yılDudaklardan ayaklara kadar harika bir sevişme sonra oral seksle orgazm yaşatsa sana
3 posta da becerse efsane olurdun. Ama yeteneksiz işte.04 Yorumla
Soran+1 yıliste bu ben boyle deyince robot muyum ben iste begenmiyorsan git falan dedi o kadar kirildim ki kalbime gomdum her seyi
- +1 yıl
O seksten anlamayan birisiymiş. Seksten ve kadın ruhundan anlayan birisi ek olarak kadın inledikçe deliye döndükçe çıldırdıkça daha da zevk alır. Yani sırf seni inletmek için sabahlara kadar durmamalıydı. Her pozisyonda seksi her sevişme anında yaşaman gerekir. Üzerine gelmeli kucağına almalı bacaklarını omzuna alıp ayak ve bacaklarını yalayarak yapmalı yani seni delirtmeli ama seni sevmediği ve umursamadığı da ortada.
Soran+1 yılgorucu usulü zararlari istw
- +1 yıl
Bence kendini başka şekillerle tatmin etmelisin. Seks oyuncağı olur başka birisi olur mastürbasyon olur vs vs ama bu şekilde yarı yolda kalarak hep eksik ilerlersin
Yok sen hiç yapmadın doğal olarak içindeki istekleri yaşamak istiyorsun oda herşeyi yaşadığı için ancak bukadarını yapıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen bak beni anlayan biri varmis sonunda ben boyle deyince sen ilkimsin diyor ben zaten bakire geldim ona daha neyin polemiği dedim rahatsizsan doktora git dedim reddetti
Soran+1 yılahh ahh ben artik her seyi bıraktım ne yaparsa yapsın
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 2 posta bile yeterli hergün 3-4 kez istenmez istiyorsanda ileride hastalık haline gelir, Çok iyi doyurucu olsun bir kere olsun derim.
00 Yorumla
+1 yılNormal değil eşin ds sorun mu var ya da siz iateklisniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİkiniz de anormal değilsiniz. Sadece uyumsuzsunuz. Aynı bizim evlilik gibi
00 Yorumla Spor yapsın ve kendini tutmayı ogrenmesi gerek ayrıca acele etmeden seni iyice hazırlaması gerekli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer gün her gün 3-4 kere boşalması zor ama arada bir olması lazım. Belki sen de bir şey olabilir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. 1 aylik evlisiniz ve esin 2 den fazla yapmiyor ben yeni evliyken hergün 4 yapardim doya doya sevise sevise
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 32 yaşındayım şu an bekarım ve bakirim günde 3-4 defa otuz bir çekiyorum sekste de aynı olur mu bilmiyorum bütün vücudu yoran bişey sonuçta ama günde 1 posta boşalmaya düşeceğimi de sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılOnunla konuşarak bu durumun senin için sorun haline geldiğini söyle beslenme düzenini sen ayarla ve ağırlıklı olarak enerji verici yiyecekler yedir
00 Yorumla
+1 yılSen bı sakın ol. İkinizde çok normal siniz sadece senin isteklerin biraz daha farklı
00 Yorumla
+1 yılvalla yükseltelim postayı destek veririz özel karışımlar var
01 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣
Tecrübesiz ancak ben ilk zamanlarımda kadın için uğraşırdım biraz bencilce
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen anormalsin, adam sabaha kadar seni mi dikecek, ömerlerden gelmiyor o sıvı damarlardan geliyor, belediye çeşmesi değil ya
05 Yorumla
Soran+1 yılama hakkim degil mi ne yapayim kendisi istekli ama cabuk bitiriyor hic yapmasın o zaman o anormal erkrk dedigin canavar gibi olmali
- +1 yıl
Hahah😂😂
- +1 yıl
İş birazda sende, hemen içine alma bi yarım saat filan birbirinize oral yapın , öpüşün, sevişin ondan sonra al içine, hızlınyaptırma çabuk boşalır ilk seferde taşına vara vara yapın
- +1 yıl
- +1 yıl
@Tweety1976 sende durumlar nasıl 😜
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani 2 kez ilişkiye girmesi bencede az yeni evlisiniz bu kadar istekli olman normal anormal olan eşin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen Haklı olarak evliliğin her türlü tadını çıkarmak istiyorsun😉😁😊
Tıbbi destek almalısınız bence 😊✋00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBütün ilkini doyumsuzluğunu ona karşı kullanmak istiyorsun ama o yüzü vermiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılo ya mastürbasyon hastasi ya da aldatiliyorum ama seksi ve çekici biriyim bana yalvarmıştı evlenelim diye
Cevap sahibi+1 yılHımmm seks sigara gibidir insan bi defa yaptı mı vazgeçemiyor hep istiyor mastürbasyon kurtarmaz yani doyurmaz büyük ihtimal gözü arıyordur yani aldatıyordur bu kadar Seksi cekici ve doyumsuz birini bulmak zor bence :₺
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende kuduruk çıktın be git başkasına da çaktır bari hahaha
03 Yorumla
Soran+1 yılkuduruk mu emin ol oyle olsam asla evlenmezdim hayatimi yasardim ben sevdiğim insanla baska hayal etmiştim oysaki
Cevap sahibi+1 yılkuduruk olanlar o yüzden mi evlenmiyo yani
Soran+1 yılaynen hep yeni cesitlerle kendilerini degerlendieiyorlsr esmeri sarisini kumrali hepsiyle yapan kiz ve erkek arkadaslarim var bekarlik sultanlık kafasinda olan
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir ayda böyle mi ben bir ay her gün 3 yapsam doyamam. Ki doyulmuyor zaten Ramazan dolayısıyla ara verdim ama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu sorun bende de var ben çok istekliyim eşim çok isteksiz bende sabah olmasın istiyorum o 1 defa yeter diyor bu durum hiç hoşuma gitmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam sabahlar olmasın denecek dönem, sen haklısın.
Bir ne ya hedef var, top var tüfek var, istek var, atıp vursana 3-500 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtık kadınlar doyumsuz oldu erkekler isteksiz hep bekarken ki yaptıklarmzdan boyle
05 Yorumla
Soran+1 yılbilmem ben bakire geldim ve hakkim degil mi istedigimi yasamak
Cevap sahibi+1 yılHe de işte neden istedgni veremiyor acaba.. çok p*rno mu izliyor acaba
Soran+1 yılyok erken bosaliyor aslinda mastürbasyon ta yapıyorum dayanamiyorum sana diyor bende inanmiyorum ona niye boyle yapiyor sorun bende mi diye bazen agladigim oluyor
Cevap sahibi+1 yılSorunu begensem yazarmisin bana bulabilirsin beni
Cevap sahibi+1 yıl?
+1 yılZayıf cinsel hayat sizinki... Ben bir posta atana kadar partnerim seriye bağlıyor... Min 1 saat garanti var bende ilk posta atmam için.. ve dahada uzuyo..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu biraz da sana bağlı iyi oral ile uyandır. Uyuyan canavarı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ya senin isteğin normal ama o demek ki o kadar performans gösteremiyor
00 Yorumla
+1 yılara ara yapın hafta sonları öyle iste ben şahsen tavladığım kızları sabaha kadar 3.4 posta atıyorum ön arka fark etmiyor zamanla olur sıkma adamı
00 Yorumla
+1 yılSenin bamya yatakta çok pasif iyi erkek kadını tek postada bile doyurur seninki 10 da yapsa foss
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaptıkça alışırsınız açılırsınız endişelenme.. ama ön sevişme kısa gibi o yönde kusurlu
00 Yorumla
+1 yılSorununu Anında Çözebilirim Ciddiyim inanki
04 Yorumla- +1 yıl
Cevabı Buraya Yazamadım da Çok detaylı Anlatacaktım
- +1 yıl
Saatlerce Seks Yapmasını istiyorsan Tantra Tekniğini Bilseydi Saatlerce Seks Yapabilirdiniz
Soran+1 yılburdan anlatabilir misin pekii
- +1 yıl
Anlatabilseydim Yazardım Zaten 🤗🤗🤗
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖn sevişme olmuyor mu?
51 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. İyide adam sabah işe gitmiyor mu?
10 Yorumla
+1 yılKöy çeşmesimi bu devamlı aksın normalmisin sen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılDestek güç alacaksın herhalde
00 Yorumla
+1 yılAnormal olan o sende sorun yok
00 YorumlaYedek birini daha bul.. garantiye al...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseninki ne derece dar ki? bizde öyle olmuyor yeni evliyiz aynı
00 YorumlaAdamda ki musluk değil biliyosun değil mi 🙄
00 YorumlaBeslenmesine dikkat et onu sen etkileyeceksin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılÜst üste yapamaz zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAh sen benim elimde olcaksın varyaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen gibi karım olursa yasadim
00 Yorumla
+1 yılBu yaşta 2 posta hic normal değil
00 Yorumla
+1 yıladamın stokları tükeniyor normal
00 YorumlaO normal
01 Yorumla
Soran+1 yılnasil abi hem istiyor hem dalga gecer gibi yarim saatte bitiriyor hic yapmasın o zaman beni doyurmayacaksa
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıleşin bencil sadece kendisini düşünüyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Normal değil
00 Yorumla
+1 yılsen anormalsin :D
01 Yorumla- +1 yıl
destek olalım ister misin
Verimliliği az onun
00 YorumlaO anormal
00 YorumlaO anormal tabii kii. Sabahlar olmamalı…
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTroll is coming😎
06 Yorumla
Soran+1 yılahah ne trolü cidden derdim olmasa emin ol bu yorum zoruma gitmezdi basina gelmeyen bilmez bak dalgana
Cevap sahibi+1 yılŞu sondaki lafın bile erkek olduğunun kanıtı neyi zorluyorsun hala burada sadece bunlara abazalar düşüyor gözüm 😂😂
Soran+1 yılya Allah askina bu laflarla erkek mi oluyoruz kadini erkegi yok bunun erkek olan buraya duygusal boslugunda yazmazdi sende bunu idrak edecek bir beyin yok maalesef
Cevap sahibi+1 yılDuygusal boşluğa düzen biri buraya yazmaz Di ve ayrıca senin lafına karşılık cevap verebiliyor sam bende beyin var demek ki 😉
Soran+1 yıltamam en hakli sensin hadi güle güle
Cevap sahibi+1 yılEyvallah en çekici de sensin 😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğil ben 6 defa boşalıyorum yaa bu ne Boşa
00 Yorumla
+1 yılSelam yası kav
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzele gel
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal değil
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında