Cinsellik yaşayasım yok, kırmadan nasıl anlatabilirim?

Şimdi arkadaş olarak takıldığım bir kız vardı, zamanla yakınlaştık gibi oldu, ben ilişki istemediğim halde o deneyelim modunda ve onu kaybetmek istemiyorum çünkü çok iyi kız. Yarın sabah bana gelecek ve tüm gün bende olacağız, kızla çıkmaya başlamak üzereyiz bile denebilir ve birkaç kere ne kadar ıslandığının falan muhabbetini yaptı, olay belli yani. Öncelikle şunu söyleyeyim ben 3 yıllık bir ilişkiden çıktım o kızla çok güzel bir cinsel hayatım vardı ama bazı konularda anlaşamadığımız için ayrıldık diyeyim. İnanın başka bir kıza dokunasım gelmiyor (diğer kadınlarla hiç eğlenmedim, sıkıldım) , erekte olsam da işi ilerletmekten alıkoyuyorum artık kendimi. Şimdi kıza bize gelme seninle yatmak istemiyorum demek de sıkıntılı, onun için mi geliyorum sen beni ne sandın diyebilir. Böyle bir durumda bu kızı nasıl kırmadan reddederim? Veya seks yapmamak için nasıl bahaneler sunabilirim? Erkeklerin reddetmesi pek kabul görmüyor biliyorsunuz. Her türlü tavsiye için teşekkür ederim.

(eski kız arkadaşına dön muhabbetini yapacaklar için de şunu söyleyeyim ben ayrıldım, o beni hala geri istiyor ama ben reddediyorum, olacak iş değil o)
Cinsellik yaşayasım yok, kırmadan nasıl anlatabilirim?