- Cinsellik konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılVücudun seks yapmaya biyolojik olarak 16 yaşından itibaren zaten hazır. 18 yaşını dolduran her birey ailesi dahil kimsenin iznini/onayını almadan seks yapabilir. Kimse de karışamaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerde de mi 16 yaş
- +1 yıl
Ergenliğe girdiği yaşa göre değişir, kızlar ergenliğe daha erken girdiği için 16 yazdım, ama erkekler de 16-17 yaşında fizyolojik olarak cinsel ilişkiye hazır olurlar.
- +1 yıl
"Yapmamalı" diyen g*erizekalılar, 18 yaşını geçmiş birey sizden izin alacak değil. Size mi soracaktı doğru mu yanlış mı diye? Kim oluyorsunuz da yetişkin bir insanın evlenmeden seks yapması hakkında kendinizi karar/onay mercii olarak görüyorsunuz? Size ne?
- +1 yıl
İyi oldu bu soru, bir sürü haddini bilmeyen, başkasına neyi yapmalı/yapmamalı söyleme cüretinde bulunan Kezban engelledim. Herkes kendi hayatına baksın, ne mal insanlar var yahu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Cinsellik konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yıl18 yaşını doldurmuş ve akıl sağlığı yerinde olan her kadın hem hukuken hem ahlaken seks yapabilir.
13 Yorumla- +1 yıl
Ahlaken wpwpwpw
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee Gülecek ne var bunda?
18 yaşını doldurmuş bir birey kendi iradesiyle cinsellik yaşayabilir sonuçta. - +1 yıl
Yasayip yasamamasi zaten engel olunabilecek bisey degil irade soz konusu zaten dedigin gibi ama hukuken ve ozellikle ahlaken kelimesine saglam guldum etik yaz oraya 18 yasin altinda olunca her iki acidanda sikinti galiba ama ne hikmetse irade o yasin altindada mevcut ;)
+1 yıl19 yaşında ki bir kız seks yapabilir ama evlenmeden önce yapması tavsiye edilmez.
20 YorumlaCinsellik konusunda 884 cevap paylaştı. Oho şimdiki kızlar ilk deneyim sorularına 14 falan diyor 19 a kadar yapmadıysa tebrik etmek lazım bence
110 Yorumla- +1 yıl
Evlenene kadar yapmadiysa peki madalyaya hakeder demi
- +1 yıl
O olay zaten sacmalik o dedigini yapan iki kisi bunu ilk defa yasiyosa erkek bakir olmuyo ama kiz bakire mi kaliyo wppwp bu kavramlar zaten cinsel iliskiye girmemis olmak demek o sistemin eksigini aramak gibi bisey burada zaten bekaret kavrami her ikisinide kapsiyo bakir bakire olmak bu normal cinsel iliski yasamis olmamak degil ayni zamanda herhangi biriyle herhangi sehvani duygunun veya duygularin on planda olmayipda cinsel herhangi bi fiilde bulunmamak demek altini ciziyorum cinsel herhangi bi fiil cinsel iliski degil ;)
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee. Ben yapanı eleştirmedim zaten, bakirelik kavramını da umursamam, ama bu zamanda yapmayana öadalya takmak gerekirmi dedin diye bence madalyayı hakediyor çünkü analda olsa yapıyor bakire kızlar dedim, yoksa namus bekçiliği yapacak halim yok, herkes kendinden sorumlu eleştirmek haddime değil
- +1 yıl
Her bakire kiz illa biseyler yasamiyo kocum ya da her bakir erkek bu nasi bi mantiktir ya
- +1 yıl
Yo hicde kisisel algilamadim tam tersini kastettim genel olarak boyle bi tumevarim yapilamaz dedim kaynak toton galiba burada neye istinaden boyle sacma seyler soyluyosan onu da anlamadim zaten
+1 yıl-ebilmek -abilmek eklerini cikartip -mamali -memeli eklerini koyalim simdi dogrusu oldu umarim dedigim gibi olur
06 Yorumla- +1 yıl
18 yaşını geçmiş bireyler için seks yapmalı/yapmamalı demek kimseye düşmez, herkesin kendi hayatı, kendi kararı. Kendi iradesiyle olmak şartıyla yapabilir. Neyi yapmalı, neyi yapmamalı, yetişkin bireye söylenmez.
- +1 yıl
Ceneni kapaMALISIN soru yapabilir mi yapamaz mi baglaminda sorulmus
- +1 yıl
Yapabilir mi diye sorulan sorunun cevabı yapmamalı/yapmalı olmaz. "yapabilir mi" sorusu, bedenen yeterli midir demek, sizden izin almak için sormuyor ki.
- +1 yıl
bir de soruyu nasıl sorması gerektiğini yazmışsın, he izin alacaktı sizden
- +1 yıl
Cevap sahsa ozeldir burada sahsi fikirlerimizi belirtiyoruz sonucta ne icin yazdigimin hesabini verecek degilim ;) benim icin yapmali yapmamali olabilir cevabi senin icin olamazsa beni ilgilendirmez yapabilirmiden ne anladigina bagli bulug cagina gelmis birisinin bu kadar basit bi soruyu soracagini dusunmuyorum ayrica benden izin alip almamasi da benim umrumda degil zaten kendi bildigini okuyacagi icin burada fikir veriyoruz son olarak canım senin anandir kiz kardesin burada soru sorsaydi gorurduk izinmi aliyo ne bk yiyosa artik akli uckurunda olan o.. cocuklarinin manipule teknikleri bunlar simdi sktr git yoluna hadi
- +1 yıl
Engellemis bide aptal gri zekali demesen yardirmayacaktim zaten sen kasindin acimam kim olursa olsun haddini bilseydin wppwpw
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimle yapan bir kız, bu yazdan beri düzenli. ama kızı 16 yaşından beri tanıyorum, ilk 17 yaşındayken başlamıştış bir birimize masst** yaparak, sonra sevişmelerimiz başladı, geçen yaz da 19 una girince kızlığını da bana verdi ;)
00 Yorumla
+1 yılKanka Avrupa ülkelerinde bekaret kaybetme yaşı 12/13 yani bu soruyu sorma sebebin muhafazakar bir ortamda büyümüş olduğun için diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılBekaret ve inanç konusunda takıntısı yoksa yapabilir. Ama bu önemli bir karar, bunu yapacağı kişiyi çok iyi seçmeli, pişmanlık yasamamak adına
00 Yorumla
+1 yılYapabilir eğer istekli ve hazırsan yani bunu gerçekten istiyorsan zaten içgüdüsel olarak gayet iyi yapabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılGayet iyi derken
- +1 yıl
Bir çok tecrübeli kadın gibi yapabilirsin yani
- Cinsellik konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki yapabilir 16-17 yaş sonrası herkes yapabilir
10 Yorumla Ben ciddi iliskiden yanayim her zaman seks icin birliktelik dogru bulmuyorum
10 Yorumla
+1 yıl16 / 17 de yapan var bir sürü sen neden öyle düşündün ki?
00 YorumlaSüper yapar zevkini alırsa verirse, her şey zirvede olur
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılkendi hür iradesiyle olduktan sonra yapabilir tabi.
047 Yorumla- +1 yıl
Evet tecavuz olmadigi surece ozellikle demi
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee e yani tabi. iki taraftan birinin istememesine rağmen ilişkiye girilmesi demek zaten tecavüze girer.
- +1 yıl
Hee anladim neden kadinlar erkeklere tecavuz etmiyo peki niye hep magdur kadinlar
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee yurtdışında bi yerde 3 kadın bir erkeğe tecavüz ettiği bir haber vardı aslında. yani istemeyen erkek olursa bu mümkün olabiliyor, ama biz erkekler cinselliğe aç olduğumuz için her gelene açıyoruz kendimizi hemen :D
- +1 yıl
Mesela kendi annenize veya kizkardesinizade aciyonuzmu kendinizi ensest olan tiplerde var ama disardan belli etmiyolar ondan dedim herkese diyincede simdi
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee ensest ilişkileri tasvip etmesem de düşüncemin arkasında olan biri olarak bu tarz alan razı veren razı durumlarında onların kendi hayatları diyerek onların hayatlarına bir şey deme hakkını kendimde bulmuyorum.
- +1 yıl
Biraz zoraki arkasinda olmus gibisin sanki dusuncenin farkindalik olusturunca wpww
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee yoo ben burada bi çok ensest kişilerin yaşadıklarını dinledim. kimseye de hakaret vs etmedim. ama karşı tarafın rızası olmadan bu tarz düşünceler ya da hareketlerde tepkimi koyarım elbet.
- +1 yıl
Mesela esin ileride baska biriyle kendi rizasi dahilinde baska bi erkekle ya da bir erkek grubuyla bisey yasayabilir o zaman demi kendi hur iradesi sonucta veya sen ayni sekilde
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee iyi de konu çok farklı. tabi ki kendü hür iradesiyle yaşayabilir, ama soruda evli bir kız ya da sevgilisi olan bir kız başka erkeklerle seks yapabilir mi diye sorulmamış. yapabilir tabi ama etik mi bu? değil tabi. konuyu saptırdın biraz. yoksa yapar, ben de yaparım.
- +1 yıl
Sormadigini biliyoz zaten ben senin dusuncelerini merak ettim tecavuzle alakali biseyde demiyo zaten soruda konu saptiysa ilk orada belirtmen lazimdi cunku cok alakasiz bi soruydu etik kismi nerde girdi devreye ya ne alakasi var hur iradenin oldugu yerde etik kavrami ne kadar devreye girebilirki bu konularda ama mesela anne baban evlenmeden once bunu baskalariyla yasasa mesela o isi yapiyo olsalar yani musteri olarak kendiniz gidermiydiniz bu kisim etikmi nasil degerlendircez
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee anneme müşteri olarak gitmek mi? doğru mu anladım?
- +1 yıl
ya da babaniza mesela
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee ben istemem ama onlar ne isterse yapsın bana ne :D
- +1 yıl
Neden gitmezsiniz
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee ensest olmadığım için olabilir mi
- +1 yıl
Peki irade dediniz mesela 10 yasindaki bi erkek cocugunun rizasini alan 40 yas ustu bi kadin cinsellik yasayabilirmi
- +1 yıl
Sizin cocugunuz olsa
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee 18 yaş üstü için geçerli bu dediklerim
- +1 yıl
Neden 18 10 yasindaki birininde iradesi var 17dekininde 19undakininde
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee sence 10 yaşındaki birinin iradesi ne kadar sağlıklı? ne kadar kendi tanımış ve hislerinden emin olabilir? ve ne kadar kandırılmaya müsait olur? bi düşün bunları öyle sor sorularını
- +1 yıl
18 yasindaki biri icin bunun cok saglikli oldugu sonucuna nasi varabiliyoruz kriterimiz ne bunu anlamak icin
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee reşitlik kavramı diye bir şey var. sonuçta devlet bunu kabul etmiş ve 18 yaşına basan her bireyin kendi hür iradesiyle kendi kararlarını alabilmesine olanak vermiş. ama cinsellik için vücut 16 yaşında tam olarak hazır oluyor, yine de kanunen 18 sınırına uyulması en doğrusu tabi.
- +1 yıl
15 yasindaki biride bunu yasiyabiliyo devlet bunu 10 yas sinirina indirirse yine bu sefer en dogrusu bumu olacak
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee yaşayabilir isterse, sanki yaşanmıyor mu, yaşayan yaşıyor. ama doğru değil, çünkü büyük çoğunluğu pişman olacak. bizler geçmişteki ilişkileri güzel anı olarak tutmak isteriz, pişmanlıklarla değil.
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee 14 yaşındaki azmış kızın biri anonim hesapla rasgele bir erkeğe yazıp oral anal yapmak istiyor. kendi hür iradesiyle evet ama sence onu yaptıktan sonra pişman olmayacak mı?
- +1 yıl
Anladim mesela bu irade konusunda hayvana zihinsel engelli birine bebege yasliya oluye diriye karsi cinsel istek duyma konusunda kararimizi nasil veriyoruz irade nerede devreye giriyor bunun bilincinde dahi olmayana karsida yapilabiliyo ya hani bunlar ondan soruyom 18 yasinda olsa bile kisi
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee o dediklerinin her birinin bir adı var. bana göre çoğu hastalık, kimine göre fantezi ya da başka bişi. tasvif etmiyorum. sence o dediklerine yapılan ilişkilerde karşı tarafın rızası oluyor mu? olmuyor haliyle.
- +1 yıl
O kadarini bilmem cinsellik hakkinda bilgim yok fazla rizalari olsada olmasada bilinmiyoki ama 18 yasina gelmis birinin iradesi var sonucta failse eger ama faile sorsak belkide rizasi vardi der kadin mesela 80 yasina gelmis evet demis ama alzheimer ya da hayvanin hosuna gidiyo tasvip etme baska konu simdi iradeden bahsediyoz ya da biri ile kendi rizasiyla iradesiyle iliskiye girdin sonradan dediki tecavuz etti bana o zaman 18 yasini gecmistimi diyecegiz mesela senin kizin diyelim bu kisi
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee bu dediğin şeyler mahkemede kanıtlarla sonuca varılacak şeyler. dediğin gibi kötü niyetli birisi rızasıyla senle ilişkiye girip sonradan bu bana tecavüz etti derse büyük sıkıntı!
- +1 yıl
Ama devlet boyle belirlemis dedin kaniti nasil sunacaksinki bu durumda sana kalsa kac yapardin bu yas sinirini mesela niye kotu niyetli biri dedinki ayrica sonucta oda bi irade degilmi kendi iradesiyle iliskiye girip sonradan tecavuz etti diyo kendi rizasiyla olsa bile yani
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee olmamış bir şeyi olmuş gibi lanse etmek kötü niyet değil de nedir?
- +1 yıl
Birinin ayibini kusurunu ortmekde buna ornek ama iyi niyet baktiginda
- +1 yıl
Irade sonucta insanin ne oldugunu ne yaptigini cozemeyebiliyosun bazen mesela devlet kanunlarina gore birini kasten ve planlayarak oldurmek yasak degil veya tecavuz etmek ama irade meselesi sonucta neden cinsellikte ceza yokda bunlarda var burada senin etik kavramin devreye giriyo sanirim nasi belirliyoz bu aptal kavramlari tam olarak
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee cinsellikte ceza yok mu?
- +1 yıl
var mı
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee tecavüzden ve sübyancılıktan bahsediyorsan evet var
- +1 yıl
Hic sanmiyorumda hadi oyle diyelim etik olmadigi icinmi peki bunlar
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee birinde zaten karşı tarafın rızası yok, bu suç. diğerinde de karşı taraf daha çocuk. kanunen kendi kararlarını veremeyecek yaşta. kapiş?
- +1 yıl
Rizasi olup olmadigiyla ve irade kismiyla ilgili kismini sordum zaten daha onceden ama burada riza ve irade kismi sikintili degilmi bunun yuzunden insanlar olduruluyo sucu sucla civiyi civiyle sokmek gibi bisey
- +1 yıl
Halbuki onlarda suc
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee konu türkiyedeki adalet sisteminin adaletine geldi, tabi bu tartışmaya çok açık. maalesef ülkemizde pek adalet göremiyoruz bu konularda.
- +1 yıl
Yok mantigini kavramak istiyorum mesela biri sizin anneniz veya kiziniz kiz kardesiniz kendisine tecavuz edildi diye lanse etti ama kendi iradesiyle rizasiyla iliskiye girdi halbuki bu durumda tepkiniz ne olurdu ve neden oyle olurdu faile yani iftiraya ugrayan kisiye karsi yasi farketmesin hadi senin tabirinle saglikli dusunebilecek yasta olsun annen kizin kizkardesin
- +1 yıl
Ya da tersini dusun sen o fail gorunumlu magdursun magdur gibi gozuken faillerde baska birinin bi yakini akrabasi filan
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee insan annesine kızına eşine neyse artık önce ona inanır, onun söylediklerini doğru bilir. tecavüze uğradım derse onu doğru baz alır duygusal olarak. ama yalan söylemişse ortada bir iftira varsa elbet bir gün ortaya çıkar. yani inşallah. iftira kötü bir şeydir, kimsenin günahına girilmemeli ahı alınmamalı.
- +1 yıl
Derken ne gunahi ahi duygusal yaklasmadan bakin olaya
- +1 yıl
Herkes razi zaten burada kendi iradesi ile yapiliyo yani ne yapiliyosa artik
o bişey yapmayacak ki zaten gotunu devirip yatacan her gün yaptığın şey :D
00 YorumlaBen Almanya’dan yaşıyorum burada 14-15 yaşında başlıyorlar neden olmasın
00 YorumlaNiye yapamadın ne gibi bir engel olabilir ki yapmak için
04 Yorumla
Soran+1 yılPenis sonuçta temiz bir yer değil
- +1 yıl
Kanka penis temiz değil demişsin de penis vajinadan kat ve kat daha hijyenik ve temiz olduğuna emin olabilirsin. Penisi çok rahat ve kısa bir sürede iğne ucu bile kadar pislik bırakmadan temizlemen mümkün ama vajina için bu çok zor
Biyolojik olarak evet ama yapmasa daha iyi olur.
22 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Ohoo geç bile kalmışsın
30 Yorumla
+1 yılYapabilir ama evlilik harici bir şeyse yapmamalı.
26 Yorumla- +1 yıl
Yetişkin bireyler için "evlenmeden seks yapmamalı" demeye hakkınız yok, herkesin hayatına saygı duyun. Sadece kendiniz için "yapmamalıyım" veya "yapmamam gerektiğini düşünüyorum" diyebilirsiniz. 18 yaşını geçmiş bir insana "evlenmeden seks yapmamalısın" derseniz, alacağınız cevap en iyi ihtimalle "sana ne" olacaktır.
- +1 yıl
@Banker_Bilo Tamam da bundan SANANE! Hadi yoluna bak abicim.
- +1 yıl
Banada aynini yazdi irzina gecip yolladim canim bakma sen bu namussuza kendi kiz kardesi ayni soruyu yazsa kan cikartirlar hepsi ikiyuzlu
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee Böylesi varlıklara sinir oluyorum ben. Kendisini bi bk sanıp bir de bana akıl veriyor ya o beni sinir ediyor.
- +1 yıl
Ya duyar kasmalari yok mu bide tilt oluyorum hesabinda takibindekiler hep hemcinslerimiz ne oldugu belli zaten akli neresinde bariz burnundan fitil fitil gelsin insallah
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee Amin valla.
- Cinsellik konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılYapamaz bence neden yapsın ki evlenemeden?
10 Yorumla
+1 yılYapar neden yapmasın?
00 Yorumla
+1 yıl14 15 yapanlar çok 19 normal yaş neden olmasın ki
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSonradan pişman olmayacaksa yapabilir
04 Yorumla- +1 yıl
Komik
- +1 yıl
@yhadhemeseneolee ne kadar
- +1 yıl
Hic
- +1 yıl
Komik
+1 yıldaha geçenlerde yaptık, yapabilir :)
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki yapabilir. Hem de dolu dolu...
00 Yorumla Cinsellik konusunda 389 cevap paylaştı. Niye yapamasın ki? Gayette yapabilir.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılYapabilir engel bir durum yok
00 Yorumla Cinsellik konusunda 516 cevap paylaştı. 19 yine iyi 14 15 yaşında başlayanlar var
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk bile doğurur yapabilir mi nee
00 Yorumla
+1 yıl14 yaşında yapıyorlar sen 18’de kalmışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılistiyorsa niye yapmasın
12 Yorumla
Soran+1 yılKüçük
Cevap sahibi+1 yılya tabii çoğu kişiye küçük gelebilir ama yapacak/yapan kişinin kendi bileceği bir şey
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapılabilir gayet normal.
21 Yorumla- +1 yıl
sende mi o yaşlarda yaptın :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok canim yapamaz 40 yaşına kadar beklemeli
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen ilk 19 da yaptım. Şu an 20 yim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim arkadaşlarım 16 sında yapmışlardı çoğu
12 Yorumla- +1 yıl
Yuh a q.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl14 yaşında yapan tanıdım ben
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTecrübeli biriyle seviş seni sekse doyurur
00 YorumlaCinsellik konusunda 20,5b cevap paylaştı. Hemde nasıl yapar sabaha kadar
00 Yorumla
+1 yılYapmasın
27 Yorumla- +1 yıl
Kimi ne ilgilendirir de "yapmasın" diyorsun? 18 yaşını geçmiş yetişkin bireye "yapmasın" diyecek cüreti nasıl kendimizde bulabiliyoruz?
- +1 yıl
Sana ne benim yorumumdan, sormuş cevabını vermişim. Bi yorumun varsa görüşünü yaz.
- +1 yıl
Banada aynini yazmis beyinsiz acimadim verdim agzinin payini boyle yazanlara ve dusunenlere kil herkesi kendi gibi pc saniyo ana avrat sovecem simdide neyse
- +1 yıl
Aman yavrum salla gitsin dayı işte.
Olan kızlara oluyor onlara hava hoş. Yanlış kararlar verme riski yüksek o yaşlarda insanın, pişman oluyorlar çevremden biliyorum Yoksa kimin kimle seviştiği zerre umrumda değil. - +1 yıl
Ya zaten mantiken cidden oyle dusunseydi samimi olarak burada saglikli herkes yapmali iste ne bilim gec kalmissin yapmali diyenlerin yorumunada ayni seyi yazmaliydi demi sirf burdan bile anlayabiliriz yani aciklamaya ne luzum ;) tabi oyle dicekler yoksa kimle yasayacaklarki bazi hemcinslerim gormuyo iste bu tarz erkeklerin pisligini namussuzlugunu dahada sayacam da hesap askiya alinsin istemiyom ve bunlari aptalliklarindan dolayi yapmayi seciyolar belli yasa gelmisiz kucuk kardeslerimizi ikaz etmek bana yanlis gelmiyo su zamanda cok uzattim kusura bakma son olarak dedigin dogru kendi dusen aglamaz yani :)
- +1 yıl
Sayma, gerçekten uğraşmaya değmez çok var böyleleri. Dışarıda herhangi bir ortamda desin bakalım 19 yaşındaki kız sevişebilir diye ya da kendi kızı, kardeşi yapsın görelim dünya kaç bucak 😄
Sorun değil böyle düşünen hemcinslerimin olması güzel, iyi günler dilerim 😌💜 - +1 yıl
Agzin bal yesin senin ya <3
+1 yılYapar
10 Yorumlayapar yapar
00 YorumlaCinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hemde nasıl yapar :)
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yapar
00 YorumlaPartnerim 19 ve grup yapıyoruz ustelik
00 Yorumlaİstiyosa yapabilir
00 YorumlaCinsellik konusunda 10b cevap paylaştı. Bilmem yapabilir mi
00 Yorumla
+1 yılAlasını ypar
00 YorumlaYapar neden yapmasın senmisin bu kiz
00 Yorumlaİsterse yapar
00 YorumlaNeden yapamasin?
00 Yorumla
+1 yılElbette yapabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet neden
04 Yorumla
Soran+1 yılYaşı küçük ya
Cevap sahibi+1 yıl19 kuçuk deıl
Soran+1 yılKaç yaş küçük oluyor
Cevap sahibi+1 yıl18 kuçuk neyı merak edıyorsun sen sor bana
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYapamaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha erken yaşlarda bile yapılır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet yapar niyeki
00 Yorumla
+1 yılYapar tabi ufaklık
00 Yorumla
+1 yılYapar
31 YorumlaNiye yapmasin
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNiye ki yapamaz mı
00 Yorumla
+1 yılNiye vajinan mi yok
10 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım