Selam KS ahalisi! Konu cinsellik olunca; karşı tarafa havalı görünmek için zaman zaman yalana başvurulduğu oluyor. Erkekler daha çok penis boyu veya boşalma süresi ile ilgili yalanlar söylerken; kadınlar orgazm ve bekaret konusunda yalanlara başvurabiliyor. Peki ya sizin en büyük cinsel yalanınız neydi?Şimdi itiraf zamanı... 😂😅
Şimdiye kadar söylediğiniz en büyük cinsel yalan neydi?
Evlenince ilişkiye girmeyi düşünmüyorum. Çünkü iğren. geliyor sadece sevişme kısmına okeyim. Bu durum aseksüellik mi oluyor? Hiç hayal etmedim ilişkiye girdiğimi düşüncesi midemi bulandırıyor. Ortaokul lise zamanlarımda da erkeklerden hoşlanmama rağmen kendi cinsim ile sevtiştiğimin hayalini kurardım.17 18 yaşında değiştim neyse ki erkeklere ilgi duydum ama ilişkiye girmek istemem kimseye demedim bunu bu zamana kadar. Aseksüel miyim bilmiyorum kendimi çözemedim
Aseksüel olduğunuzu düşünmüyorum. Öyle olsaydı seksten ve sevişmekten nefret ederdiniz. Bunun fikri bile size korkunç gelirdi. Daha çok cinsel yönelimle alakalı kafa karışıklığı yaşadığınızı düşünüyorum. Belki bu konuda profesyonel yardım almanız gerekebilir..
Yok psikolojik inis cikislar yasamis bi arkadasimiz sadece abartili bi durum yok cogu erkeginde aradigi tip zaten bildigim kadariyla mantigi buldum bu zamanda aseksuel olcan en temizi pwwpp
evlenmeden yapmak istemiyorum zaten şu an merakım da yok gelen geçen de bu konuyu acıyor benimde arada libidom yüksliyor ama birileriyle konuşmak istemiyorum ısrarcı oluyorlar yapışıp bırakmıyorlar çözüm bu oluyor malesef😂
Bu nerdeyse ben pwpwpw diger turlu olsak zaten erkekler dunden razi c de erkekler cinsellik k de kadin geliyo akillarina ilk s de sx anliyo yani kendimizi korumak icin aseksuel taklidi yapmamiz lazim neyseki oyle bisey gelmedi basima keske hicbirimizin gelmese
ben hiç yalan söylemedim. söylemeyeceğim dee, böyle şeyleri ancak yatmak istediğim gelecekte yatabileceğim kişilere söylüyorum zaten yalan söylemenin bir manası yok
Ilk defa seks yapacagiz ve surekli camasirini gormuyorsun. Gordugun tek sey kiyafetleri. Sonrasinda gorebilecegim birseyi onceden tahmin edemem degil mi?