Sizce yakışıklı erkekler kaç sıfır öndedir? Çok değil mi? En az 10-0 vardır. Hayat; yakışıklı, Türk kadınlarının istediği gibi "en az" 1.80-1.85 boylarında, geniş omuzlu ve büyük cinsel organlı erkeklere güzel. Fiziksel özelliklerim berbat olduğu için hiçbir zaman sevilmeyeceğim. Boylu poslu, yakışıklı ve büyük penisli erkekler varken kim beni ne yapsın? Karakter falan demeyin çünkü dışı beğenilmeyenin içi merak edilmez. O kadar arkadaşım var; fiziksel özellikleri iyi ama sevgilileri olduğu halde "kaçamak" adı altında sevgililerini cinsellik anlamında aldatıyorlar. Kızlarla cinsellik yaşayıp kenara atıyorlar; onları insan yerine koymuyorlar. Gerçi kızlar öyle erkekleri seviyor ve onları erkek yerine koyuyor. Beni ve benim gibi erkekleri erkek yerine, erkeği geçtim insan yerine koymuyorlar. Yani yaşamak istemedikleri kötü şeyleri başkalarına yaşatıyorlar. Tabii ki ben de cinsellik yaşamak istiyorum ama gidip de hayatımda biri varken cinsellik yaşamak veya ona işim bittikten sonra kötü davranmak gibi kötü şeyler yapmam; yapamam ama ben sevdiğim olsun istiyorum, sevdiğim tarafından sevilmek istiyorum ama imkansız işte. Özgüven falan da demeyin çünkü çirkinim, omuzlarım dar (spor yapsam da pek genişlemez çünkü omuz çatısı deniyor sanırım, o dar), boyum bir erkeğe göre normal ama Türk kızlarına göre kısa (boyum 1.75, kendi kriterlerine göre kısa deseler Eyvallah ama "1.80-1.85'ten kısa erkekler kendine erkek demesin" vb. söylemler çok üzücü ve kırıcı; benim genlerim böyle ise ben ne yapayım? Tabii sizlerin genleri, dış görünüşü iyi olduğu için bizim gibileri anlamıyor ve insandan saymıyorsunuz), penisim de küçük, yani kimsenin benimle evlenmeyeceğini biliyorum ama mesela evlensem eşimi cinsellikte nasıl memnun edeceğim? Her şey penis boyutu değil ama psikolojik olarak cinsel organımın boyutu karımı memmun edemeyecek ve o ya beni istemeyecek, ya da beni aldatacak yani (erkeklere nasıl güven olmuyorsa kadınlara da güven olmuyor; kadınlar yapmaz demeyin). Ben de mutlu olmak istiyorum ama sürekli sinir, stres ve üzüntü içerisindeyim. Genlerimin b*k gibi olması benim suçum mu? Ne yapacağım?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar