Cinsel Yaşam Erkekler, kadına oral yapar mısınız? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 014 Erkekler, kadına oral yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. İlişkinin başından sonuna en sevdiğim şeydir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tabiki de yaparım. Dilim kuvvetlidir 🤣 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dil darbeleri en sevdiğim 😉 Yorumla Soran +1 yıl Dillere kuvvet kdmfkv Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi dillerken bide parmaklara kuvvet Yorumla
meraklıoğlann Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 697 cevap paylaştı. Temizliğe özen gösteren biriyse yaparım 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Yapılması gerekli bence. 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne münasebet 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sömxdkkddk Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Büyük bir zevkle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sylvesterrrrr Yorumla SepulturaSoldier +1 yıl Stallone? Yorumla
Lordlordxxxx Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Evet şu an bile yaparım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Vuhu istekli shsjflglvl Yorumla Lordlordxxxx +1 yıl Gelsene Yorumla Soran +1 yıl No dkfkfk Yorumla Lordlordxxxx +1 yıl Hadi Yorumla Lordlordxxxx +1 yıl Beden Yorumla Lordlordxxxx +1 yıl Neden Yorumla
gokuu Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Kafamı ordan cikarmamki 0 0 Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Oralsiz seks olmaz 0 0 Yorumla
eşekcenneti Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Evliysem yaparım tabi hatta yapmayı çok istiyorum 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yaparım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok yaptım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıldı peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok zevk alıyorum yaparken. Patnerimin zevk alması inlemesi çoşması beni heycanlandırıyor Yorumla Soran +1 yıl Seni gidii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç sana yapıldı mı Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Niye yapılmasın ki 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
İlişkinin başından sonuna en sevdiğim şeydir.
Tabiki de yaparım. Dilim kuvvetlidir 🤣
Dil darbeleri en sevdiğim 😉
Dillere kuvvet kdmfkv
Tabi dillerken bide parmaklara kuvvet
Temizliğe özen gösteren biriyse yaparım
Yapılması gerekli bence.
yaparım kadın kuş gibi hafifler 😊
Zevk ile içine dil sokarak
Ben kokmadığı sürece yapardım sanırım.
Olur olur yeriz dbnsnsm
Bunu sevmeyen yokdur ufaklık
Temiz olursa neden olmasın.
Ne münasebet
Sömxdkkddk
Büyük bir zevkle
Sylvesterrrrr
Stallone?
Evet şu an bile yaparım
Vuhu istekli shsjflglvl
Gelsene
No dkfkfk
Hadi
Beden
Neden
Kafamı ordan cikarmamki
Oralsiz seks olmaz
Evliysem yaparım tabi hatta yapmayı çok istiyorum
2 k vereyim 4 5 saat yalamak icin
Evet çok severim
Yaparım
Tabikide sorumu bu
Zevkle
Yaparım
Yaparım
Temizse evet
Hiç yapmadım ama çok merak ediyom
Çok yaptım
Nasıldı peki
Çok zevk alıyorum yaparken. Patnerimin zevk alması inlemesi çoşması beni heycanlandırıyor
Seni gidii
Hiç sana yapıldı mı
değişirrr
Niye yapılmasın ki
Kokmuyorsa
Tiksinirim