Sekte sızın ıcın hangısı önemlİdır?
süresi
sayısı
sıklıgı
aldıgın haz mutluluk mu?
süresi
sayısı
sıklıgı
aldıgın haz mutluluk mu?
asıl önemli olan kadına kadın olduğunu özel olduğunu hissettiren dokunuşlarla başlamak ona istediği orali sevişmeyi vermek gerekiyorsa onu yalarken orgazma ulaştırmaktır asla istenilen sevişme olmazsa kadın doyumu yaşayamaz seks süreside asla kadın ikinci orgazmı yaşamadan istediği keyif haz zevki almadan olmamalı yaniii bu süreyi en mükemmel sen belirleyeceksin seks sonrası ayrılırken aldığın zevk ve mutuluk gözlerinden okunmalı kii özel birisi olduğunu anlamalısın
sayısını ise sevişirken senin azgınlığın belirlemeli sevişmede ne kadar azgınsan 2 3 4 ancak senin elinde olan bişi bu erkekle olduğu kadar asıl senin başarı becerin olur kii buda erkeğin özel olduğunu gösterir
👍👍😔😋
Cevap
26Cevap
Önemli olan zevk rakamlar değil
Kalitesi. Her gün ama 1.5 dakika sürüp iki tarafı da tatmin etmeyen bir ilişkiden hayır gelmez.
kesınlıkle kalıtesı :)
Biliyorsun bu işi :)
Sekste doğal akışına bırak ne süre ne orgazm sayısı... Ana odaklan tadını çıkar
Kesinlikle öyle
Her biri 2 dk süren 6 iliski mi yoksa uzun ön sevişmeli, ve uzun iliski ile karsilikli tatmin olunan kaliteli bir iliski mi? Ergenler sayiya bakıyor. Ama en guzeli karsilikli tatmin ve kaliteli olandir
Sayının bir önemi yok. Uzun süreli tek olmalı, birlikte o haz çıkarılmalı, işte o zaman iki taraf için mutluluk sağlanacaktır.
Haz ve mutluluk bence. En onemlisi kadin gercekten mutluluga ulasmissa orada daha onemli bisey yoktur
Sayısıyla sıklığı arasındaki 7 farkı göremedim, anlatınsenize plzZz.. 😴
En önemlisi mutluluk ama kısa değil uzun bir mutluluk.
Öncelik kadının olacak şekilde her iki tarafında mutlu olması
bu yaşa gelince partnerime sorarım kaç hakkım var diye :) ona göre yapıyoruım artık
Kalite kalite kalite. Önemli olan ilişkinin her saniyesinden aldığın haz ve doyum
Fantezi dünyası çok önemli. Konusarak seks yapmayı seviyorum. Süre de önemli tabi.
sana musterı cıkmaz sekstıngcı adas
her ikiside önemli 5dk olacaksa hiç olmasın daha iyi
Ustune yakisani giymektir seks, aldigin haz onemli kac cm olacsk
Aldığın mutluluk ve haz önemlidir.
kadını orgazma taşı tamamdır
Onu bunu bilmem de ü harfi çok önemli
tabi ki de doygunluk ve alınan haz
Tabiki mutluluk
Sayı önemli değil önemli olan haz alabilmek
Bence alınan zevk önemli bir olsun temiz olsun
erkek sayısı önemli
6 kişi ne dersin :d