İlişkiden sonra uyku bastırıyor ve uyuyorum ama kocam rahatsız oluyor bazen, ne yapmalıyım?

Özellikle orgazm oldugum iliskilerde uyku bastırıyor. Eşim zaten yoruyor bir de üstüne orgazm olunca kımıldayacak halim kalmıyor. Tekrar ereksiyon suresi ortalama 20-25 dk sürüyor. Bu arada da ben tatmin olmanin verdigi rahatlikla, mayışmayla uyku bastırıyor ve bazen uyuyorum.

Zaten gece yapabiliyoruz. Günün tüm yorgunlugu üstümde oluyor, son bir enerjiyle sevişiyorum. Eşimde yoruyor, seks yapmakta iki tarafi da yoran bir şey. Orgazmda zaten beyin kilitleniyor, vucut rahatlıyor. Uykuya cok daha cabuk dalıyorum, bildiginiz uyuyorum.

Bende olaylar böyle olurken esim haliyle tekrar isteklenebiliyor bana da uyuyorsun diye kızıyor. Bazen kendimi tutmaya çalışsam da dediğim gibi gece tum gunun yorgunlugu, seksin yormasi, orgazm olayi derken uyumak icin daha guzel bir an olamaz sanırım. Her zaman olmuyor tabi. Arada sırada.
İlişkiden sonra uyku bastırıyor ve uyuyorum ama kocam rahatsız oluyor bazen, ne yapmalıyım?