Seks yaptığımız zaman direk göğüslerime yapışıyor. Evde yemek yaparken arkamdan gelip göğüslerimi sıkıyor. Dışarda olduğumuzda bile kıyıda köşede elliyor. Arabayla giderken bile bir eli orada. Bugün tişört giymiştim. Dokunmaya çalışırken istemiyordum. Elleri ile çekiştirip tişörtü yırttı ve dokunup televizyon izledi. Ne yapmam lazım
Kocam sürekli göğüslerimle uğraşıyor ne yapmam lazım?
İyi de ne güzel işte ben de dün bunu düşündüm biliyor musun gece uyumadan önce kendi böyle ilgi duyduğum kişiyi düşündüm böyle yanıma uzandığını filan düşündü bana sarıldığını filan düşündüm ve daha sonra göğüslerimin böyle sanki genişledi hissettim hissetmek değil böyle uçları sanki alev gibi oldu yani ben bunu hissettim biliyorum güzel bir şey bu bunu isteyen bir çok kadın var 😂😂😂😂
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Demekki sen de göğsünden haz almıyorsun, ben senin dediğin gibi bir kocam olsun isterdim. eski eşimin de derdi varsa yoksa kalcaydi, ben de ondan çok zevk almam. ama isterdim şöyle göğsümle hep ilgilensin. anca sevişirken. Gerçekten senin hayalin ötekinin derdi olabiliyor.. Neyse yeni eşim kavusamasak ta henüz tam bir meme hastası, hayat bı yerden yüzüme gülüyor 😍😂
Canim evdeyken ellemesi normal ama biraz abartiyo gibi sanki disarda bunu yaomak nedir rahatsiz oldugunu dile getirmezsen dahada abartir konus onunla bunu erkeklerin o organlarimiza ozel bi ilgisi var nedenini bilmiyom tepkini koymalisin balim
astrolojide yengec anneyi temsil ediyor bebekler de emdigi icin ayri bi sey oluyor erkeklerde dikkat edin yengecler (buyumus olsa bile) emzirilmeyi gogus ellemeyi sever bebeklikten gelen bisi yani onlarda kalmis