Cinsel Yaşam Bedenime olmadığı için çocuk iç çamaşırı giymek zorunda kalıyorum. Sorun olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Bana yetişkin kısmından olmuyor büyük geliyor çocuk kısmında hem daha ucuz hemde bedenim oturuyor tam benim gibi yapan? Güncellemeler+1 yıl Firmalara sesleniyorum küçük yapın doğum yapan karılar gibi büyük yapmayın bedenlerini ya 😓😪😥 Bedenime olmadığı için çocuk iç çamaşırı giymek zorunda kalıyorum. Sorun olur mu? Cevapla Çocuk Soruları En Ucuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
yhadhemeseneolee Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Kiyamam ya canim benim minyonsun hepimizin dertleri farkli su dunyada ya nolcakki sanki bu kotu bisey degil kendinle barisik ol lutfen bide aciklamadaki yazin kaba olmus oyle deme lutfen 0 1 Yorumla sedatgöktaş +1 yıl senin tarzın ne acaba :) Yorumla
Cowman Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Acaba papatyalı bir elbise içinde nasıl gözükürdün 🥺 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla Cowman +1 yıl Tatlı bi tipin vardır o boy o kilo ile Yorumla Soran +1 yıl Saol 😂tam sugar Baby gibi Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Adına üzüldüm sende olanı giyiyor sun işte boş ver uzulme ☺️ Minnak kız 😁 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hahhahaja evet ya daha ucuza geliyor boşversene 😂hemde marka alıyorum Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Oh daha ne olsun işte Boyle devam 🤭👍 Yorumla
Ustatrk Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kız arkadaşlarımdan çocuk reyonundan ayakkabı bile alıp giyen var gayet normal. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yorumdakilere göre degilmis Yorumla Ustatrk +1 yıl Bana göre giyimin yaşı olmaz. Tarzı ve bedeni olur. Hangisini kendine yakıştırıyorsan, hangisi sana oluyorsa onu giyersin. Yorumla Soran +1 yıl Evet teşekkürler Yorumla Ustatrk +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim kuzenimde öyle hala çocuk diyer bedeni ufak dediğin gibi 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Hem daha ucuz hem bedenleri dar hemde marka takiliom😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ha haaa valla haklısın 😂 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 46 kilo oda minyon boyuda kısa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlensem çocuğum olmaz olsa bakamam diyor hep 😂 Yorumla Soran +1 yıl bir şey olmaz ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemem artık orasıju ☺️ Yorumla
Emre_diaper Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Hahahaha. Cok tatli yaa. :) :)Tatliş tatliş :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ☺️☺️ Yorumla Emre_diaper +1 yıl Gormeyi cok isterdim seni 🙄😊 Yorumla
sedatgöktaş Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl sende dantelli falan bak tanga giy 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Büyük geliyor Yorumla sedatgöktaş +1 yıl peki aldıkların üzerinde seksi duruyor mu Yorumla Soran +1 yıl Sugar Baby gibi duruyor 😂 Yorumla sedatgöktaş +1 yıl üzerinde eğer güzel duruyor ise hoş ve seksi bu şekilde giyin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yazık senin sevgiline... 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ele avuca gelecek bişey yok demekki Yorumla Soran +1 yıl Herkesin zevki kendine Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben zevkten bahsetmiyorum ki ele avuca gelecek bişey yok diyoruım Yorumla Soran +1 yıl Eeee olmasın Yorumla
canbeydiceksiniz Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 63% +1 yıl Ne guzelmis 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Büyük yetişkin kısmı Yorumla canbeydiceksiniz +1 yıl E istedigin model bulabiliyomusun Yorumla Soran +1 yıl Buluyorum 😂 Yorumla canbeydiceksiniz +1 yıl Çok merak ettim bak simdi 😀😀 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. popo küçükdemek ki 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yok gibi Yorumla lockerow35 +1 yıl yani bu bence olumlu bişi değil spor yap geliştir kendini Yorumla Soran +1 yıl Spor ile alakasi yok Yorumla lockerow35 +1 yıl ne ile alalı Yorumla Soran +1 yıl Genetik v. b v. s alakalı neneme çekmişim oda ufak tepekmis Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Boy kilo kaç 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 155 boy kilo 45 Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl çokmu zayıfsın 0 7 Yorumla Soran +1 yıl 155 boy 45 kilo Yorumla kanka35 +1 yıl yine olgun giye bilirsin 45 çokvartanıdığım Yorumla Soran +1 yıl Büyük geliyor ama düşüyor 😂 Yorumla kanka35 +1 yıl lastik li Yorumla kanka35 +1 yıl haklı sezleniş Yorumla Soran +1 yıl Evet ya ☺️ Yorumla kanka35 +1 yıl seni çok merak ettim Yorumla
Oğuz0055 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kac kilosun 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 45 Yorumla Oğuz0055 +1 yıl Normal ozmn Yorumla Soran +1 yıl Küçük yok hem iri Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Okadar küçük musun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Demeki öyleyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Minyon seviyom da Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kiyamam ya canim benim minyonsun hepimizin dertleri farkli su dunyada ya nolcakki sanki bu kotu bisey degil kendinle barisik ol lutfen bide aciklamadaki yazin kaba olmus oyle deme lutfen
senin tarzın ne acaba :)
Acaba papatyalı bir elbise içinde nasıl gözükürdün 🥺
Bilmem
Tatlı bi tipin vardır o boy o kilo ile
Saol 😂tam sugar Baby gibi
Adına üzüldüm sende olanı giyiyor sun işte boş ver uzulme ☺️
Minnak kız 😁
Hahhahaja evet ya daha ucuza geliyor boşversene 😂hemde marka alıyorum
Oh daha ne olsun işte Boyle devam 🤭👍
Kız arkadaşlarımdan çocuk reyonundan ayakkabı bile alıp giyen var gayet normal.
Yorumdakilere göre degilmis
Bana göre giyimin yaşı olmaz. Tarzı ve bedeni olur. Hangisini kendine yakıştırıyorsan, hangisi sana oluyorsa onu giyersin.
Evet teşekkürler
Rica ederim
Benim kuzenimde öyle hala çocuk diyer bedeni ufak dediğin gibi
Hem daha ucuz hem bedenleri dar hemde marka takiliom😂
Ha haaa valla haklısın 😂
😂
46 kilo oda minyon boyuda kısa
Evlensem çocuğum olmaz olsa bakamam diyor hep 😂
bir şey olmaz ya
Bilemem artık orasıju ☺️
Hahahaha. Cok tatli yaa. :) :)
Tatliş tatliş :)