Cunku sadece cinsellik dusunuyolar ve bunu yasamak icin seviyom ediyom ayaklari yapiyolar yasadiktan sonra herkes kendi yolunu tutuyo sorsan nefes alamam oluyom bitiyom derler wpwpw erkekleri az anlamak cok zor degil bence oldukca basit mantiklari var yasamadanda aklini kullanarak anlamak mumkun zaten
Memişlerin hepsinin tadı ve zevki farklı ya. Küçük göğüsleri sıkması ve uçlarının ısırılması güzel oluyor. Büyük göğüslerin de arasına sürtmek güzel oluyor
büyük gögüs sarkık olur 80 c 85 b 85 c dolguk dık meme HEWR KADINDA YOK KIMSE KUSURA BAKMASIN YA 75 B YA 90 C VAR YA COK SARKIK YA COK KUCUK AYRIK ORTALAMA MEME HER KADINDA YOK
Zevkle ve renkler tartışılmaz, ama herkes aynı değil ben mesela 80-85 ama diri olsun isterim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
niye siz ozooon boyyluu olsun diye kendinizi yırtarken oluyorda erkek niye istediği beğendiği fiziği söylemesin ( büyük göğüs sevmem bu arada ). ilerde sarkınca inek memesi gibi oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Kadınlar nasıl boya paraya takıyorsa erkeklerinde memelere takılması normal
Cunku sadece cinsellik dusunuyolar ve bunu yasamak icin seviyom ediyom ayaklari yapiyolar yasadiktan sonra herkes kendi yolunu tutuyo sorsan nefes alamam oluyom bitiyom derler wpwpw erkekleri az anlamak cok zor degil bence oldukca basit mantiklari var yasamadanda aklini kullanarak anlamak mumkun zaten
Bazıları için gögüs çok enemli heycan veriyor demekki buyuk olunca 😂🤦🏿♂️
Bence fark etmez ya ne buyuk ne küçük ne orta hep aynı şeyler olduğu için benim için fark etmez ebatı ☺️
Memişlerin hepsinin tadı ve zevki farklı ya. Küçük göğüsleri sıkması ve uçlarının ısırılması güzel oluyor. Büyük göğüslerin de arasına sürtmek güzel oluyor
büyük gögüs sarkık olur 80 c 85 b 85 c dolguk dık meme HEWR KADINDA YOK KIMSE KUSURA BAKMASIN YA 75 B YA 90 C VAR YA COK SARKIK YA COK KUCUK AYRIK ORTALAMA MEME HER KADINDA YOK
Nerden geliyor bu bilgiler ben küçük severim ortada olabilir çoğuda bunu ister sanırım ne öyle inek memesi gibi hiç estetik durmuyo
Siz kizlar erkeklere bu yönde etki ederseniz beklentileri yüksek olur
Büyük küçük umursamam , tutku ve şehvet varsa bam güm bam güm gümbam güm bam ebe gümeci 🔥🔥🔥
Ben her şeyin küçük, çıtır, taze ve darını severim.
Guzel gorunuyor, ve icinde neler olacagini az cok hayal ediyor insan ve onunla oynamak istiyor😄
Ben ondan ziyade sevişmeden yanayım insan sevdiği ile öpüşmesi daha zevk verir bence
Ben kucuk seviyorum kucuk popo ince bel ince bacak beyaz ten seviyorum herkes farkli sever
Zevkle ve renkler tartışılmaz, ama herkes aynı değil ben mesela 80-85 ama diri olsun isterim.
niye siz ozooon boyyluu olsun diye kendinizi yırtarken oluyorda erkek niye istediği beğendiği fiziği söylemesin ( büyük göğüs sevmem bu arada ). ilerde sarkınca inek memesi gibi oluyor
Erkeklerle ikili ilişkiler üzerine muhatap olmamanız önemle rica olunur hehehe
Benim yok takıntım ama genel olarak erkeklerin çoğu takıntılı
Sevdiği kadında büyük veya küçük göğüs takıntısı yapan biri sevmiyordur o Kadınla sadece cinsellik için birliktedir
Ben abartmayacam 80 ve üstü bence iyidir ama çok küçük memeler tuhaf duruyor, Ha bazıları var küçük ama şekli çok güzel onlar da iyi oluyor
Ben başlığa bakarak yazdım yanlış oldu
Mandalina gögüs seviyorum en azından emmesi cok güzel olyo emzik gibi
Büyük göğüs değil orta büyüklükte göğüs olacak ama kızın suratı güzel olacak büyük göğüs leş bir surat hiçbir şey ifade etmez
Küçük ve orta daha güzel bence benim için kalça önemli
büyük göğüs sevmek nedir ya, küçük meme gibisi var mı miss mis
bncede saçma bişey göğüs
Sen buyuk penis istemiyor musun
Sen de istiyorsan gel xjdkdkx
her erkek istemiyor inanmayın bunlara
Küçük göğüslü kızlar hep bu soruyu sorar ama genelde erkekler ister bizde onlarda büyük isteriz
Mantıklı bir cevap olmuş
Bana göre itici bir şey.
Ben 90ve altı taraftariyim
Aşkta aramıyorum büyük göğüste avucum dolsun yeter
yoo ben kucuk seviyom
Ben küçük göğüs seviyorum
Bukdukta büyüğü küçüğü kaldı
seven var belli ki :) en ideal kaç ki ne
ben aşk arıyorum
Öyle bir takintim yokki
Kızlardada uzun iri penis takıntısı var
öyleleri mi denk geldi sana
Evet denk geldi ama erkeklerde kızlardada takıntı var genel olarak söylemiyorum bazılarında
Noldu küçük göğüslerınle alaymı ettıler
Ben büyük göğüs sevmem ideali 80 ile 85 arası
Küçük severler gelir
Temiz bakımlı vajina benim için
Küçük seviyorum
maalesef öyle
büyük alet mi istersin küçük alet mi
me
Sevmem büyük göğüs
Kucuk seviyorum ben
Buyuk kalca bide imm
Ben kucuck sevıyorm