Sabah sabah konuyu feminizme, kadının cinsel obje olmadığına vb konulara çekmeyin lütfen bunları ben de biliyorum 😏 Soru bununla alakalı değil!!
Gerçek şu ki; her erkek sevdiği kadını seksüel olarak tutkuyla arzular ve fanteziler kurar. Yani siz daha fark etmeden başroldesinizdir. Rolü kabul edip etmemek ise size kalmıştır 😈
“Gerçek bir kadın erkeğinin kişisel film yıldızıdır” sözüne katılıyor musunuz?
ben gerçekleri bildiğim için pek buna katılamıyorum. filmler hep yalan dolandır. erkeklerin egolarını okşamak için çekilen kadını köle gösteren filmlerdir. ben asla sevdiğim kadını köle gibi görmem. tam tersi ben kadınıma hizmet ederim seks konusunda. filmlerde hep kadın yalar kadın emek harcar. bende tam tersi. ben kadınımı yalarım her türlü pozisyonda mutlu etmeye çalışırım. bu nedenle kadınımı p*rno yıldızı gibi göremem.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Konuyu çok yanlış anlamışsınız. Soru yetişkin filmlerle videolarla alakalı değil…o sadece bir tabir.
Kesinlikle. Sevdiğim ve sahiplendiğim bir kadın, benim gözümde en üst yerdedir. Sadakat mi? Tüm karşı cins bana mahmut tuncer gibi görünür. Cinsel hayat mı? Sadece ona özel ve onun zevk alacağı bir biçimde yaşatırım. Aşk ve sevgi mi? Onun romeosu, ferhatı olurum.
Ama bunlara karşılık verebilecekse bunları yaparım. Karşılık alamadığım veya az aldığım bir yerde kimseye bunları yapmam.
Her şey karşılıklı aynı şekilde erkek de kadının film yıldızı olabilir ve kadın başrolde olabilir karşı cinsi arzulamak ve zevk almakla ilgili, ama bence kadınlar film yıldızı değil filmin kendisi yani kadın olmadan hiç bir şeyin anlamı olmaz ve filmde olmaz
Evet katılıyorum elbette. Hakikatli ve tüm kalbiyle seven, bağlanan bir erkek için kadını onun en değerli hazinesidir. Kadınına gerekirse gözü gibi bakar, el üstünde tutar. Kırmaz, üzmez..
Bence evet böyle olmalı yaradan kesinlikle izlememeli demiyorum izleyebilir normal ama kadın üstüne düşeni gerçekten tam olarak yapmalı aynısı erkek içinde geçerli
Gerçek bir kadın erkeğinin p*rno yıldızı olmalı zaten. Ondan başkasını arzulamasına firsat vermemeli erkeğinin hayallerinde dahi kendisi olmalı bence... Aynı şey erkekler içinde geçerli, kadınının seks ilahi olmalı kadın ondan başkasını arzulamamali bu p*rno yıldızı olmak demekse bence sakıncası yok...
Herkes herşeyi söyler ama her söylediğine bir kılıf uydurur zaten.. feminizm değil olay zaten anladık ama her defasında GERCEKTEN cinsel konuda kadınlar ön planda, soruyu tersine çevirip kadına yönelik sorar mısın bir de, bence öyle de çok hoş olur... Erkek de kadının kişisel p*rno yıldızı oluversin bir de o açıdan bakalım...
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öyle zaten her çift birbirinin p. rno yıldızıdır bana göre mesela 😏 ama arada şöyle bir fark var; kadınlar bunu kendşne yakıştıramıyor çoğunlukla! Bak soru başına bile açıklama yaptım sence neden? Erkek olarak sorsam her erkek eminim bunu seve seve kabul ederdi. Aslında soruluş amacı biraz farklı
Okudum elbette açıklamayı, soru gayet kaliteli kesinlikle buna sözüm yok, fakat olay dediğiniz "her çift" için geçerli olmadığı gibi erkeklerin %80i de kadınları cinsel obje olarak görüp itaat bekliyor hemde her alanda bilhassa cinsel hayatlarında.. açıkçası ben bunu ön görmüyorum, önceliği erkeklerden bekliyor ve görmek inanmak istiyorum. Benimde görüş amacım çok farklıydı anladığınızı umuyorum..
Kadın erkeğin p*rno yıldızıymış, erkek kadının pompacısıymış vs bunların hiçbirinin önemi yok bence. Boş laf. Cinsellikte ortak zevkler, ortak ihtiraslar, ortak hazlar, ortak ilgi alanları yoksa gerisi lafı güzaftır. Her ne çabalarsan çabala beyhude bir çaba olur. Ben kendime Türk partner bulamıyorum mesela ortak zevkler yönünden.
Olsa iyi olur tabii, yatak odası alev alır, yangın yeri olur. Bunun için kadının, zihnini korkulardan, kaygılardan, olumsuz düşüncelerden arındırması, anın keyfini yaşamayı bilmesi gerekiyor. Partnerine de görev düşüyor tabii. Seks görev olarak değil, zevk, tatmin ve bütünleşme aracı olarak icra edilirse, kadın, içindeki kadını serbest bırakırsa erkeğinin p*rno yıldızı da olur.
Ben katılıyorum ama beklentiler farklı olabiliyor. Her erkek böyle düşünmeyebilir. sekste beni reddetmeyip iki eli kanda bile olsa beni reddetmeyen kadının herşeyine katlanabilirim ama aramızda cinsellik yoksa temelli soğurum.
Yaa insanın yüreği bu kadar okunur kelimelere dokemedigim bir dusuncemdi bu benim kadin istesin erkek ona hayran kalır ama hal ve hareketleri ile bunu göstermesi gerekir kısaca kadin erkeğin izlemeye doyamadığım film yildizidir
Feminizmden nefret ederim. Erkekler de eşinin p*rno yıldızı olmalı. Yani ilişki çift taraflı ama zaten isteksiz taraf genelde kadın olduğu için bu sorunun kadın için sorulması gayet normal. Zaten bu erkeklerin hayali.
Biz kavramları karıştırıyoruz, kadınlarda tabi… Bir kadının bu şehveti hissederek sevişmesi için erkeğinde bir p*rno yıldızı olması gerekir ki kadında onun p*rno yıldızı olabilsin ki olmalıda. Cinsellik sınırsız olunca daha şehvetli.
Cinsellik icinde evlilerde dahil olmak uzere aslinda kismen oyle olabilir ya da gorulebilir ama bu seks kolesi de olma yoluna cekilebiliyor ya da git gide o duruma sokulabiliyor
Çok doğru bir tespit. Yatakta erkeğinin orspsu olmalı..(lince gerek yok yanlış yere çekmeyin) Bana göre de kadin yatakta itaat etmeli ve sertt vuruşları sevmeli..
Erkek de öyledir. Bir çok kadın , özellikle ülkemiz kadınları sevişmeyi tek taraflı edilgen bir durum olarak algılıyor. İnleyen kadın, çığlık atan kadın, çarşafı yırtan kadın... Gel gör ki iş bitince sen beni kullandın... Büyük nankörlük...