Agirbasli ne istedigini bilen fikri dusuncesi oturmus isi gucu yerinde bi adamla evlenmek istiyorum yasca buyuk cunku kendi yasitlarimla olmuyor hayati anlama cabalari maddi manevi bi bocalama uğraş onun disinda hayatin eglence kismini tam yasayamamin verdigi duygu durumu falan var yasitlarimda ayrica cinselliktede ne istediklerini bilmiyorlar doyumsuzlar aldatılma terkedilme ihtimali cok yuksek.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kafa yapınız uymadığı müddetçe kim olursa olsun mutlu olamazsınız para her şey değildir büyük olup da çok öküz var bu ülkede
02 Yorumla
Soran+1 yılPara ne alaka yazdigimi okumadin galiba parada gozum olsa memur adamla ne isim var bende memurken
En İyi Cevaplar
Parası varsa maddi yönden rahat edersin sen 40 yaşına gelince oda 60 olur o zaman sıkıntı başlar işte
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel ilişkide yaş yoktur diye defalarca kez dedim burada önemli olan kişinin kendine olan bakımı eğer adam kendine bakıyorsa emin ol senden çok çok daha iyi bir performans sergileyebilir sigara içiyorsa alkol içiyorsa dert sıkıntı içinde ise yemek uyku düzeni yoksa gibi gibi bakımsızlıklar varsa adam erkenden biter isterse senden daha küçük olsun ama kendine bakıyorsa heleki bir de spor yapıyorsa var ya mükemmel bir performans çıkartır ilerde bile
20 Yorumla
+1 yılÇevremde deneyimlediğini gördüğüm insanlar var. O kişi o zamana kadar her hevesini ve heyecanını almıştır. Ama senin önünde kocaman yaşanması gereken bir hayat var. Yeni deneyimleyeceğin ve şaşıracağın şeyler var. Daha aka girmemiş saçların ve onun heyecanı var. Ve de belli bir libidon var. O ise artık olgunlaşmış. Ve de öyle kalmayacak. Daha da devam edecek. Çoook üzülürsün çok. En fazla 30-31 olmalı sana.
10 Yorumla
+1 yılYaşa değil kafaya karaktere baglı özellikler saydıkların bence. Sadece yaşca büyük olanlar o kıyasladıgın yasıtlarından 5-10 sen daha fazla bu hayatı yaşamıs tecrube etmiş bu da ona artı değer katıyor
02 Yorumla
Soran+1 yıl25 yasindaki biriyle 37 yasindaki biri ayni olmaz bu yuzden yas diyorum zaten yasanilan seyler zamanla tecrubeye donusup sakinleşiyor karakteri oturyor herkes boyle degil tabi genel
- +1 yıl
Kesinlikle ben cok gördüm 30 yasında 18 yaş kafasıyla yaşayan.
Hayır. Bana sorucak olursan kadınlar kendi jenerasyonundan olan erkeklerle pek anlaşamaz. Senden büyük olması daha iyi 7-10 max bu arada
10 Yorumla
+1 yılBence en fazla 10 yaş olmalı zaten erkekler geç olgunlaştıkları için
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sıkıntı yaşama ihtimalin yüksek olur ama birazda sana bağlı düşündün yaşlara geldiğinde.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Adam duzgunse sende oda istiyorsa hiç bı sıkıntı cikmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl15 yaş çok uç, pişman olursun. Jenerasyon atlamamalı, en uç 10 yaş olabilir 15 çok vazgeç
00 Yorumla
+1 yılBelli bir yaştan sonra sen doruktayken adam düşüşlere geçince bu seferde aldatmalar başlıyor
010 Yorumla
Soran+1 yılYa sadece cinsellik amacli evlilik yapilirsa bu olur zaten sanki yasitimizla evlensek aldatmayacak beni yasitim beni daha cok uzucek
- +1 yıl
, güya garanti peşindesin ama lig düşeceksin, yaşıtın aldatsa yine neysede 15 yaş büyük biri 3-5 sene kucak fantezisi yapar yol verirse baya düşük seviye olacaksın ,
Soran+1 yılSusarmisin
- +1 yıl
Acı gerçekler 😂
Soran+1 yılAci gercek degil aptal seni olayi anlayamama durumun aci ya da zoruna gitti
- +1 yıl
Ne zoruma gidecek mallak 🤣 yaşıtlarından karşılık bulamayıp az daha zorlasa babası yaşındakilerden medet uman sensin
Soran+1 yılSuanda cogu kiz yasitlariyla birlikte olmak istemiyor nedeni de belli zaten ne istediğiniz bilmiyorsunuz cocuk gibisiniz ilk dwfa kadin gormus gibi agziniz sulanıyor
- +1 yıl
kaç kadınla yattığımı hatırlamıyorum yerli yabancı o kadar çokki, siz işte böyle kullanıldıkça babanız yaşınızdakilerden medet ummaya başladınız ezikler 🤣
Soran+1 yılNeyse ki kendimi kullandirtmayanlardanim bos yapma
- +1 yıl
Heee tabi yaşıt sevgilin şutlamış diye sen yazdın 🤣 pasif seni , huzur evine git ordan bulursun
+1 yılYaşça büyük derken kaç yaş 🤔
06 Yorumla
Soran+1 yıl15 yas var arada
- +1 yıl
10 yaş olsa neyse de 15 fazla ya 😒
Soran+1 yılNapiyim yasitlarimla olmuyor herseyin guzellik oĺmadiginida farkettim bende guzel bi kizim ama terkedildim hakarete ugradim uzuldum o yuzden benim degerimi bilen kendini bilen bi adamla evlenmek istiyorum o kendini bildigi icin benimde saygim sevgim ona karsi sonsuz olacak
- +1 yıl
senden 15 yaş büyük biri değer mi bilecek 🤣 en fazla kucak fantezisi kurar
Soran+1 yılEn azindan fantazilerini benimle kuracak
- +1 yıl
Hmm anladım ama herkes senin yaşadığını illa yaşamıştır..
Değerini biliyorsa değer gerçekten veriyorsa bişi diyemem senin kararın 🤷
+1 yılKaç yaştan bahsediyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yıl15 yas
- +1 yıl
Pişman olursun ileride
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Aldatılma riski her yaşta var
10 Yorumla
+1 yılSorunun cevabını sorunun içinde vermişsin…
00 YorumlaÇok daha iyi olur asla pişman olmazsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kim bilebilir ki bunu
00 Yorumla10 yaş uygun üstü sıkıntı yasatir
00 Yorumla
+1 yıl10 yaşa kadar sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılAsla olmazsın
00 Yorumla
+1 yılKaç yaş olduğu önemli
00 Yorumla
+1 yılEvet olursun
00 Yorumla
+1 yılEvet olur
00 Yorumla
+1 yılSana yetmez sanki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Benden yaşça büyük biriyle evlenirsem ileride pişman olur muyum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat