Sizi sadece seks ihtiyacını karşılamak için görüyor, fakat en ufak bir ilgisi yok.. F. buddy değilsiniz, ama değersiz hissettiriyor bu durum size.. Yine de sevişir miydiniz?
Seks dışında sizi görmezden gelen, değer vermeyen biriyle sevişir misiniz?
Nasil bir degersizlikti mesela sizinle birsey yaşayıp rahatladiginda bırakıp gidiyormu yoksa opmuyirmu bu durumda davranıyorsa iğreniyorsa haklısın herhalde seni sevmiyorsa haklısın derim olmaz onunla hep kendi şeklinde istiyorsa seni hiç dinlemiyorsa değmez ona bencede mesela ben 9 aylık bir ilişkide boyke bir muhamete bile bu 2 veya önüme deng gelmiştir 3 kere okuyum cevap verdigim ona olan sevgim saygımdan ötürü benim için değerli anlamindan oldugu için ihanet gibi görüyorum normal hayatımda bile sanki evliyimsm onunla öyle dikkat ederim seninkine yokmu bunlar biz bazı kadınlarda abartıyor ilgiyi ilgide ilgi ilginin ne olduğunu bilmeyen insanlar var
3
5 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bazı insanlar kalbi görermis sadece kalbi olsa gözlerde hislerden güvende... oysaki bilirler kendileri iter inanmazlar başkalarına kulak aşklar en kötüsüde yemine bile inanmazlar ne dersiniz siz olsanız
Şimdi seni sevgili olarak görmüyor sadece cinsellik için düşünüyor. ya da aşırı cinsellik düşünen biri sana vakit ayırmayı unutuyor. Benim sevgilim vardı o da sadece gezelim , seks yapalım falan diyodu sevgiliydik ama sonradan bana bağlı kalamadıgini gideceğini söyledi kızla masrafları da ortak cekerdik. Alan mennun veren memnun. Yani anladin sen
F. buddy ilişkisinden hiç bir eksik yanı yok ki bunun. Elimle yapsam da aynı duygu olur. her şey seks değildir. Beş dakikalık zevkler için saatlik zevkleri yavana atmak olur bu
Ben onunla sevişsemde bana ilgi göstericek dönek olmucak baskasında kapı aramıcak ha beğenmez sevişmemi o zaman söyleyip gitsin ona razıyım sadece cinsel anlamda bakmasın herseye değerimizide bilsin az..
Ben hiç takılmam Bana dürüstlük önemli Bana seni seviyorum deyip kandıracagına alay edecegine aldatacagına en basta dürüstçe sadece zaman gecirme ve seks ihtiyacım için birlikteyiz desin hiç gocunmam hiç de sorun etmem
Dostum öyle bir karakterle beraber olmak insanın kendi tercihi bazı karı koca başka ilişkilere bile izin veriyor çok acayip olaylar var sevişmenin tadını bilen yapar dediğin gibi