Kadının zevkten çok acı duymasının sebebi yeterli uyarılmamış olması değildir bence. İki tarafın da sert seksten hoşlandığı bir ilişkide eğer kadın hacı duyarsadunuz bana göre tek bir manası vardır erkek partnerinin sınırlarını bilmiyordur. Çünkü kadının sınırlarını bilen erkek acıyla zevki karıştırır ama asla acıyi zevkini önüne çıkartmaz
Evet. O yüzden ben para karşılığı tek taraflı cinsel ilişkiye karşıyım. Erkeğin penisi de acır ama özellikle bu acı kadında olur. Kuru bir vajina, yeterli uyarıyı alamayan bir kadın, cinsel ilişki sırasında acı, yanma hisseder, bu nedenle istemsizce refleks olarak bacaklarını kapar, kasılır ve daha büyük bir problemin olacağını düşünerek korkuya kapılıp eşini sevgilisini partnerini yine istemsizce acı ilecrefleks olarak iter. Bu sırada partnerin ilişki için zorlarsa bu zorlamaya bağlı olarak vajen dokusunda yırtılma ve kanamalar gelişebilir. İşte bu yüzden ben hep ruh, kalp ve ten uyumu olmadan cinsel ilişkşyi aşka tavsiye etmiyorum. Bu uyum varsa bir o kadar güzel ve kolay olur ilişki. Sevgili @igdonducakss nasılsın merak ediyorum seni, yaz lütfen. Keyifli geceler. Rahat olun lütfen. 🤪🌸😎
Kadın için ön sevişme çok önemli. Ama Türkiye de erkeklerin bir çoğu bunu bilmiyor. O yüzden direk vajinadan içeri girip kadına çekilmez acıyı yaşatıyorlar...
Kadın zevke gelene kadar (mümkünse tabi) gözlerinden yaş geliyor ve sonra andaval erkek de acıdan zevk alıyor diye övünüyor.
Tabiki çeker ama bu süreci ayarlamak erkeğin elinde. Kadını iliklerine kadar muamele yapıp bütün vucudunun çoşmasını gevşemesini sağladıktan sonra. Ne acı ne de başka bişey. İste oan seks başar