sevgilimin geçmişini çok kıskanıyorum 3 ay sonra evlenicez ama geçmişinde yaşadığı tek gecelik ilişkileri kıskanıyorum onlardan zevk almış olmalarını falan :( cok üzülüyorum. bu yüzden bunu yasayan bi erkekten fikir almak istiyorum. 5 kişi olmus mesela hepsiyle o an tanışmış yapmış bitmiş.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İstekli biri ile beraber olduysa iyi geçmiştir bunları kabullen kafana takma bundan sonrası için kafanı yor onu mutlu ettigin sürece geçmişi anmayacaktir zaten bir erkek kız arkadaşına neden eski ilişkilerini anlatır ki onunda anlamış değilim bence ego sahibi birazda palavra sana karşı kendini üstün hissetmek
01 Yorumla
Soran+1 yılanlatması icin ben zorladım cok
En İyi Cevaplar
Tek gecelik seks yaşadıklarım genel de anlık tanıştığım kişiler oluyor yani bir şey hissetmiyorum ben genelde anı yaşayıp akışına bırakıp yoluma bakıyorum. Sevgilin nasıl bir kişiliktir bilemem
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet o da bu sekilde geçmişi düşünmek dahi istemiyor. ama şöyle bi sorum var sevgilim 28 yasında ve 4 kişi olmus yani bu kızları nasıl seçmiş o zaman? önüne gelen olmadıgını biliyorum çünkü
Soran+1 yılözelden size bir kaç bişi sorabilir miyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
13Cevap
+1 yılÇoğu ihtiyaç gidermeliktir, yani çok nadiren belki bir tatil aşkı ile yaşanmış duygu dolu bir seks akılda kalabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılbu ihtiyac neye göre belirleniyor yani sonucta 28 yasında biri ve 4 kere olmus. ne diyor 2 senede bir bi kızla yatmalıyım mı? ihtiyaçsa her hafta yapması gerekmez mi
- +1 yıl
yani her tarafta olan bir ihtiyaçtır bu
Geçmişe sürekli takılı kalacaksan hiç evlenme. O evliliği ikinize de zehir edersin.
11 Yorumla
Soran+1 yılbir kez sordum sadece senelerdir lafını acmıyorum kendi icimde yasıyorum
Tek gecelik adı üstünde be unutmuş takılı kalma derim mutsuz olursun
12 Yorumla
Soran+1 yılevet ama o an zevk almış
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence her iki cins de sadece cinsellik için birlikte oldukları insanlara değer vermez ve daha iyisini bulduğu an unutur gider.
04 Yorumla
Soran+1 yıldeğer vermesinden değil ama seks kadar güzel bir şeyi başkalarıyla yaşamış olması beni üzüyor
Cevap sahibi+1 yılİğrenç biriyle evleniyorsun Allah yardımcın olsun demedi deme bak
Soran+1 yılniye iğrenç olsun
Cevap sahibi+1 yılÖncesine tek gecelik ilişki yaşamış insana güven mi olur ıyk
Çok takmaz bence ya dert etme
00 Yorumla
+1 yılÖyle başladıysa devam eder merak etme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBazıları iyi gecmişse o anı tadı arar
00 Yorumla
+1 yılTek gecelikte geçirebildiği kadar geçirmeye bakar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDevam eder o evlenince de bulup
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞimdi sen bakiresindir yapmış yapmış bakire kızla evlenmek istiyor oh ne güzel senin kabul etmen hata onu pişman olursun zaten
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Aşık oluruz
10 Yorumla
+1 yılAsla böyle birini istemezdim
00 Yorumla
+1 yılSenle yattı mı hiç?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır sevişiyoruz ama seks yapmadık
- +1 yıl
Kafana takarsan mutsuz olursun
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılbir şey hissetmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç olmadı
00 Yorumla
+1 yılHiçbisey sen
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri