Eşime cinsellik konusunda soeu sordum ne seversin dedim söylemedi boş ver dedi sonra da dedi ki zayıfla o zaman dedi. Zayıf veya balıketli veya kilolu olmak erkek için ne olacak ki yani neden zayıf istemiş olabilir yani. Zayıftaki göğüs te bizdeki değil mi. Zayıftaki kalça da bizdeki değil mi yani. Zayıftaki istek te azgınlık da bizdeki değil mi yani. Neden yaa?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMuhtemelen yatakta seni daha rahat kontrol etmek istiyor olabilir. Zayıf olmak herkese büyük avantaj sağlayacaktır. Tabi bunu senden isterken de kendisinin de fit olması gerek. Eşimle aynı konuları devamlı konuşuyoruz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDürüstce Nedenini Anlatacağım Ama Bana Kızmayın
Kadın Manken Gibi Zayıf Olunca ilişkide Penis Gir çık Yaparken Vajina Penisi Kavrıyor, Sıkıyor, Adeta Vakumluyor Penisi Bırakmak istemiyor Bu Sayede Erkek Evliysen Eğer Size Daha da Çok Asık Oluyir Bağlanıyor09 Yorumla- +1 yıl
Sence Dediklerim Doğrumu 🤔🤔
Soran+1 yılBöyle bir şeyin olduğunu bilmiyordum. Ama eşim bey bu kadar zeki değil. Ama bir dönem oranın geniş olduğunu düşündü. Dar değil ki dedi Üstelik yeni evliyiz yani geniş olması imkansız evlenmeden bir şey yapmadım.
- +1 yıl
Boyun Kilon kaç
Soran+1 yıl167boy, 82 kilom. Yeni doğum yaptım 2 ay olucak 10 gün sonra
- +1 yıl
45 kiloya düşmen lazım
- +1 yıl
O zaman Dar olur
Soran+1 yılÖyle olmaz ki o çok zayıf olur
- +1 yıl
Sen 45 kiloya Düşünce O Dar olur
- +1 yıl
Zayıflamazsan Vajina Geniş Kalır Erkekte Zamanla Seni Aldatır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiri gelir erkekler niye balık etli sever bizi sevmez der?
Biri gelir erkekler niye zayıf severde balık etlileri sevmez der.
Karar verin hangisini seviyoruz?
Ona göre ya zayıf ya da balık etli birine yürüyecem artık sizi bekliyorum 😄07 Yorumla
Soran+1 yılNe bilelim yaaa evlenmeyin abi o zaman istediğiniz fizikte olmayan kadınla sonra da gözünüzde biz suçlu oluyok
Cevap sahibi+1 yılBen ne demisim sen ne demissin.
Ayrıca balık etli iyidir ya sert sert acımam yani
Soran+1 yılBizim cevaplarımıza göre kızlara yürüyecekmişsiniz kendi zevkinize uyan kızla ilişki yaşayın evlenin
Cevap sahibi+1 yılBen sitedeki şacma genellemeleri elestirdim. Kimi geliyor tum erkekler sunu seviyor diyor, kimi erkekler hep sarisinlardan hoslaniyor diyor. O yani seninle alakası yok.
Soran+1 yılBizim ki de tam tersi zayıf deyince adamın ağzının suyu akmadığı kalıyor karşımda. Sürekli p*rno şeylerine bakıyor. Oraya bakacağı değerlemdireceği vakti bende harcasa ama yok ben de istekli istekli geziyorum sürekli söyleyemiyorum söyleyince de tuhaf oluyor. Bazen sinirimden 4 köşe oluyorum. Ve içimden sürekli aldatsam hak müstehak sana diyorum. İnsanı resmen zorluyor
Soran+1 yılAnladım dediğini
Cevap sahibi+1 yılBence seni aldatmıyorsa, aldatman ileride vicdanen zorlar. Ama kocan olarak karısına saygı göstermeli. Ağzından çıkan sözlere dikkat etmeli.
Sonuçta evde senden ilgi bekleyen ve kendisini doyurmanı bekleyen bir kadın var. Ya hakkını vereceksin ya da sözlerine dikkat edeceksin
Zayıf daha çok hoşuna gidiyor demek ki, illa mantığa oturtmaya gerek yok ki. Beğenmek salt mantıkla olmuyor.
00 YorumlaZayıf kadın sevmem. Kadın dediğin balık etli olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim boyum 151 kilom 39 isteyenimiz yok😂 25 yaşındayım
12 Yorumla- +1 yıl
Arayıpta Bulmadığım Kadın
Sen Bu Zamana Kadar Neredeydin ❤❤❤ - +1 yıl
Müsait Misin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence balıketli daha hoş ya dolgunluk önemli 😋 senin kalça göğüs küçük mü
00 YorumlaSenin kilo kaç boy kaç
02 Yorumla
Soran+1 yılBoy 167. Kilo 82. Ayrıca yeni doğum yaptım bebeğim daha 45 günlük. Ama 67 kilo ile evlendim oldukça iyiydim yine de beğenmezdi basenlerini kalanı erit deyip duruyordu. Halen de öyle
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Seni kilolu mu buluyor acaba
06 Yorumla
Soran+1 yılZaten kilolu buluyor ayrıca erken boşaltıyor fazla temas etmez benimle cinsellikte. Bir defasında youtubeden araştırmış eşimden zevk alamıyorum ne yapmalıyım diye.
Soran+1 yılAma onu da söyledim. Zevk almasan benden erken boşalmazsın 3 dk oluyor başlayalı bir bakıyorum hemen boşalıyorsun en fazla 7 8 dk durabiliyorsun dedim. Onla alakası yok yaa dedi bende bilmiyorum diyor. Bana bakınca zevk almıyorsan demekki boşalmazsın yanii dedim.
Soran+1 yılKondom ya da ilaç gibi bir şey yok düz yani bildiğin. Bir de uygulama indirip kızlara kadınlara mesaj attığını yakaladım. Telegram indirip gruplara girmiş. Ayrıca whatsaptan cromdan yaptığını foto aldığını gördüm abi herkesten zevk alıyorsun da karından mı zevk almıyorsun anlamıyorum bunu ben yaaa. Ben de tam tersi keşke gelse keşke yapsak canım istiyor diye ağladığım oldu anasını satayım. Kısa bitiyor işi hemen yaa.
Bacaklarını güzel açtığı için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen yanlış insanla evlenmişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni amuda kaldırmayı istiyor muhtemelen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Balık severiz zayıf sevilirmi
00 Yorumla
+1 yılDeğişikllkkk
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılFit vücut.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen balk etlimsn
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKimi bulamyo kimi bilemiyo😭
Cevap sahibi+1 yılBnde aksine killolu kadn seviyorm
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri