Burası ilkokul değil deyip reddetmek, ben sana öğretirim deyip kabul etmek, acemiyle de bir tecrübemiz olsun demek, ya da daha farklı bakış açıları geliştirmek de mümkündür galiba. Sizin yaklaşımınız ne şekilde olur?
Tecrübesiz bir karşı cinsten gelen cinsellik teklifine yaklaşımınız nasıl olur?
Tecrübeli veya tecrübesiz olması teklif konusunda tuhaflığımı karşılayamaz. Bir çay, kahve içelim dese daha kolay kabul ederim. hadi gel beni kucağına al demesi tuhaf ya :D
İçimin çekmediğiyle olmam zaten küçük novel hareketlense bile tokatlarım onu :D
Öncelikle şunu belirteyim. Cinsellik tekliflerine sıcak bakmıyorum. Bı tuhaf geliyor daha doğrusu.. Tecrübeli tecrübesiz farketmeksizin bu teklif hoşuma gitmiyor. Rahatsız hissediyorum. Aramızda bişey olacaksa bile teklif olunca sebepsiz geriliyorum. Ben birine karşı içimden gelerek bir şey istemiyorsam, bu durum teklifle benim fikrimi değiştiremez. Ben evet cinselliği seviyorum ama yanında rahat hissetmedigim biriyle sevişemem.Kimisi sana o rahatlığı hissettirir, tanıma ihtiyacı bile duymazsin. Ama bende bu çok nadir. He tamam olur sevişelim diyip sevisemiyorum ben. Sorunda ki asıl detaya gelecek olursak ; Tecrübeli olup olmaması onunla yaşayacağım cinselliği pek bağlamaz. Birine karşı ilgim varsa tecrübesiz birisi bile olsa sevisilir. Kimse doğuştan tecrübeli değil. Yaşayarak belki ben ona, belki o bana... İllaki birbirimize yeni birşeyler katarız.
Her ne kadar tecrübeye her konuda olduğu gibi bu konuda da önem versemde partnerimi buna göre seçemem. Tecrübeli ya da tecrübesiz olması değil karşılıklı duygu olup olmaması önemli. Birinden hoşlandım ve bir ilişkiye başladık ve hiç tecrübesi yok diyelim. Ee napalım, bu yüzden vaz mı geçeyim.. Sanıyorum benim tecrübem yeterli gelir ve ona da tecrübe kazandırırız.
Kendi zevklerine göre eğitmek daha iyi olur. Biz Türkler 1 kere gördüğümüz ama hiç yapmadığınız konularda bile kendimizi uzman master bilir kişi duayen olarak gördüğümüzden çok yanılırız. O nedenle hiç bilmeyen birine öğretmek daha olumlu sonuçlar almak konusunda daha verimli olabilir.
Biz yapay zekamiyiz ya bu konularda tecrube lafi son derece igrenc he illa tecrube olarak isimlendiriyosa bu lanet seyi gitsin baskasiyla daha cok tecrube edinsin madem cok onemliyse bu kadar o zihniyetteki biriyle arkadas bile olmam cunku skor pesinde falan kosuyodur lanet pislik erkek
Cinsellik tamamen doğaldır. Tecrübe gibi sansl hareketler iticidir. Doğal olmalı ve olduğu gibi hareket etmeli. Hamamböcekleri bile çiftlesiyor. Neyin tecrübesi bu? Her yigit ayrı yogurt yer. Aynı mevzu. Birlikte uyum içinde yoğurt yiyeceğini bulduysan sorun kalmaz
@AELORA Haklısın bu konuda da. Yakın gördüğüm kız arkadaşıma bile soruyorum. "Ay tecrübesizi ne yapim. Bana tecrübelisi gelsin abi" deyince içim bir burkulmuyor değil 😂
Sadece evlenirse birlikte olurum ikinci kocam bakirdi her konuda yardımcı oldum. cok ustalık gerektirecek fazla birseyde yok aslında birazda abartiyorlar bu konuyu