Bu tip ürünler özellikle kadınlara pasif olan erkeklerde kullanılır. Penise takılarak erekte olması engellenir. Normal seks hayatına sahip bir erkeğin bunu pek kabul edeceğini sanmıyorum ama diyelim ki partneriniz bunu takmanızı istedi. Ya da kadınlar partnerinizi bir süre tahrik etmek ama erekte olmasını da engelleyerek kendi keyfinizi maksimize etmek ister misiniz?
Partnerinize penis kilidi takıp onu tahrik etmek sizi mutlu eder mi?
Varlığından dahi yeni haberdar olduğum bir oyuncak daha sanırım. Yani önyargılı olmamak gerekir tam amacını kavrayamadım. Bunu takıp erekte olduğu zaman zevk ya da acı duymak ve bundan zevk almak amacı güdülüyor sanırım. Ama neden ne gerek var? Partnerimin penisinin kilit içinde değil başka yerlerde olması gerekmez mi? Yani kısaca ben ne anladım bu işten?
Buna cevabım asla olabilir sanırım.. Partnerim istiyor olsa bile kullanmam bunu.. Herkesin zevkine saygım var ama bu pek hoşuma gitmedi.. İsteyen partnerim olmadı şimdiye kadar, eğer bir gün olursa partnerimi ve ona olan arzularımı sorgulatır bana
O askilik gibi sey donebiliyor ordaki buyuk bosluktan tasaklar cikiyor o askilik gibi yerse makattan gecirilip iyice sabitlenmesi saglaniyor cikmasi zor olsun diye
Bunlar çok eski Hatta. İnsanlar mastürbasyon yapmasın diye eskiden kullanılıyordu. Veya gece kalkmasın diye. 200 sene olmuştur. Kadınlar için de benzeri şeyler var kendilerine dokunmasınlar diye
En İyi Cevaplar