- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDünya genelinde millet 60 yaşına 65 yaşına kadar istiyor kadınlar için geçerli bu Türkiye’de 35’te kesiliyorlar bu genelde insanları kendi kendini kısıtlamasından kaynaklı sinir stresten kaynaklı biraz da kalın da bilmiyorlar hani ömrü boyunca hiç kendi kendini keşfetmemiş orgazm olmamış kadınlar tabii ki yani cinsel ilişkiyi bitirmeye yarar Türkiye’de çok erken bitiriyorlar genelde
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu daha henüz cinselliği yeni tanıma evresinde de başlar ilerleyen yaşlarda da devam edebilir cinselligin üst seviyede olması veyahut hiç olmaması da tamamen hormonlar ile ilgili bir durumdur buna da sebebiyet veren aile, çevre, kişinin kendinde gördüğü kusurlar, toplum baskısı vb. gibi etmenlerdir.
11 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum bencede öyle
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. cinsel isteksizlik herkesin yaşayacağı ve yaşa göre olan bir rahatsızlık değil ki. cinsel isteksizlik nadiren görülen bir rahatsızzlık herkes yaşamaz bunu. zamanı da yok. yaşam döneminin herhangi bir bölümünde yaşadığı olaylardan etkilenerek olan bir şey.
01 Yorumla
Soran+1 yılBir bakıma öyle
+1 yılMuhtemelen bu sorduğun sorunun tıp literatüründe bile cevabı yoktur. Senin vücudunu tanımanla ve cinsel zevklerini, eğilimlerini keşfetmenle alakalı bir durum bu. Cinsel yönden isteksiz kadınlar BDSM dünyasından zevk alabilir mesela.
01 Yorumla
Soran+1 yılSevebileceğim bir şey değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılCok istekli de olsa karsidaki erkegin bazen bazi zamanlarda yaptigi en ufak hareket libidosu tavan yapmis kadini bile o gun icin sogutabilir yaşı olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
+1 yılYaş önneli değil karşılıklı zevk olduğu sürece her şey iyidir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. iki türlü isteksizlik var. biri fiziksel isteksizlik o menapozla beraber başlar. ikincisi psikolojik isteksizlik onun yaşı yok. cinsellikle tanıştığı andan itibaren olabilir. ikisi de mutluluk için tehlikeli.
00 Yorumla
+1 yılMenopozla baslar canim genelde kirkli yaslarin sonlarina dogru olur
02 Yorumla
Soran+1 yılBende çok erken başladı
- +1 yıl
Bisey diyimmi bence cok iyi bu zamanda oyle olmasi bende oyleydim hayatim boyunca hala oyleyim
+1 yılbence bu kadından kadına değişir yaşam standartına stres yüküne gibi etmenlere bağlı olarak değişmekle birlikte , ortalama 50 gibi düşünebiliriz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Değişir bu bazen 23-24 ler bile istemiyor bazen 50 ler istiyor.
00 YorumlaKadınlarda cinsel isteksizlik olması gökyüzünde yıldız olmaması ile aynı ihtimal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yasla alakasi yok yetismenve kadinin kendini yetistirmesiyle alakali
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence yaşla alakalı bir durum değil kişinin libidosuyla ve sağlığıyla alakalı
01 Yorumla
Soran+1 yılKısmen katılıyorum
+1 yıl40 senin ki ne zaman basladi
14 Yorumla
Soran+1 yıl31 hiç istemiyorum
- +1 yıl
Zorla
Soran+1 yılzorluyorum olmuyor
- +1 yıl
Yazz
Yaşla alakası yok kişiden kişiye değişir bu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılyaşla alakası yok bence, kişiden kişiye değişir bu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer yaşta kadın isteklidir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılaslında kadınlarda olacagını sanmıyoum ben
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBildim bileli istekliyim
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadınlar her yaşta seks ister annemden biliyorum
00 Yorumla
+1 yılBiraz da partnerle de alakalı sanki
00 Yorumla
+1 yıl45 yaşından sonra başlar istek düşer
00 Yorumla
+1 yılİsteksiz lik başladı sanırım
00 YorumlaÖyle bir yaş mı var