Cinsel Yaşam Sevgilimi ayartmayı düşünüyorum, nasıl bir mesaj atmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Fikiriz var mı. Ne mesaj falan atsam Sevgilimi ayartmayı düşünüyorum, nasıl bir mesaj atmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl hala sevgilisini arzularını ne istediğin anlamayanlar varmış 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Evet varmisss aaaaaaaaaaaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çok ayıpmış seni bakış ve gözlerinden anlaması gerekirdi ki bazı şeyleri sınırsız yapsın Yorumla Soran +1 yıl Tamam söylerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sanırım deli fanteziler seviyorsun Yorumla Soran +1 yıl Normal seviyorum Sevgilim utangac Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen utangaç olman gerekirken erkek seni azdırmaya çalışmalı sende sen az diye yapılanların tadını çıkarmalısın belki zevk almıyor gibi davranırken yapılanlarla oral ile orgazmlar gibi Yorumla Soran +1 yıl Sen ne saçmaladın. d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen aslında son zamanlarda ne kadar yükseldiğini biliyorsun ama değil mi Yorumla
Emin_4319 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Boydan foto. Önce normal sonra git gide açık biraz daha 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sürekli dakikada foto mu aticam Yorumla Emin_4319 +1 yıl Sürekli değil arada Yorumla
Sertsevenadammm Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 62% +1 yıl Daha önce hiç yüz yüze geldiniz mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Geldik tanı Yorumla Soran +1 yıl Hyr Yorumla
gencbilge0034 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl uyudunmu yaz. Duş almıştım uyuyamadım yaz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sonra ne diycek ki ilerleme olur mu Yorumla gencbilge0034 +1 yıl odun değilse olur. Olmazsa hiç uğraşma. Yorumla Soran +1 yıl Ahaha çekingen birz Yorumla gencbilge0034 +1 yıl Ah armudun iyisi ayılara düşüyor zaten :) Yorumla
Blackflights Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. Neden yapıyosun bunu 😊 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Canım ksyedi Yorumla Blackflights +1 yıl Fotoğraf at Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. mesaj at 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne yazabilirim üstü kapali Yorumla
stiletto3838 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Topuklu ayakkabı diyin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. cilve yap bilirsin D 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nasılsın Yorumla Soran +1 yıl Nasıl? Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl hım kadınlığını ve isteğini ona belli et D Yorumla Soran +1 yıl Nasıl olucak bu Yorumla çok_yaramazınız +1 yıl hım etkileyecek sözler özel şeeyler Yorumla
helshh Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Ne gibi ayartma 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya kendisi çok utangaç artık harekete geçmek lazım. İlk bir mesaj aticam haftaya bulusucZ Yorumla helshh +1 yıl Buluş knk yalniz basiniza kalin yavas yavaş dokun öp falan devami gelir Yorumla Soran +1 yıl Mesajla ilk yapmam daha mantıklı değil mi ben de çekiniyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Biride beni ayartsın lütfen 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevgili bul o zzman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umarım bulacağım🙏 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seni istiyorum de 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Cok basit. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nude attın mı hiç Yorumla Soran +1 yıl No Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Memenin gözüktüğü foton yok mu gslerinde Yorumla Soran +1 yıl Var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl At işte onaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç mi azmiyor Yorumla Soran +1 yıl Atmadım utandim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🍑🍑🍑 Yorumla Soran +1 yıl Sana ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ohooo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen anonimkrn böyleysen çocuk demekki çekiniyor Yorumla Soran +1 yıl Çekiniyor evet. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eee senden kaynaklı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
hala sevgilisini arzularını ne istediğin anlamayanlar varmış
Evet varmisss aaaaaaaaaaaaa
çok ayıpmış seni bakış ve gözlerinden anlaması gerekirdi ki bazı şeyleri sınırsız yapsın
Tamam söylerim
sanırım deli fanteziler seviyorsun
Normal seviyorum
Sevgilim utangac
sen utangaç olman gerekirken erkek seni azdırmaya çalışmalı sende sen az diye yapılanların tadını çıkarmalısın belki zevk almıyor gibi davranırken yapılanlarla oral ile orgazmlar gibi
Sen ne saçmaladın. d
sen aslında son zamanlarda ne kadar yükseldiğini biliyorsun ama değil mi
Boydan foto. Önce normal sonra git gide açık biraz daha
Sürekli dakikada foto mu aticam
Sürekli değil arada
Daha önce hiç yüz yüze geldiniz mi
Geldik tanı
Hyr
uyudunmu yaz. Duş almıştım uyuyamadım yaz
Sonra ne diycek ki ilerleme olur mu
odun değilse olur. Olmazsa hiç uğraşma.
Ahaha çekingen birz
Ah armudun iyisi ayılara düşüyor zaten :)
Neden yapıyosun bunu 😊
Canım ksyedi
Fotoğraf at
mesaj at
Ne yazabilirim üstü kapali
Topuklu ayakkabı diyin
Ne alaka
cilve yap bilirsin D
Nasılsın
Nasıl?
hım kadınlığını ve isteğini ona belli et D
Nasıl olucak bu
hım etkileyecek sözler özel şeeyler
Ne gibi ayartma
Ya kendisi çok utangaç artık harekete geçmek lazım. İlk bir mesaj aticam haftaya bulusucZ
Buluş knk yalniz basiniza kalin yavas yavaş dokun öp falan devami gelir
Mesajla ilk yapmam daha mantıklı değil mi ben de çekiniyorum
Biride beni ayartsın lütfen 😂
Sevgili bul o zzman
Umarım bulacağım🙏
Seni istiyorum de
Cok basit.
Nude attın mı hiç
No
Memenin gözüktüğü foton yok mu gslerinde
Var
At işte onaa