Cinsel Yaşam Eşimin bu kadar isteksiz olması normal mi, kendinden soğutmaya mı çalışıyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Nasıl aşıcam bu durumu bu kadar isteksız olması normal mi kendinden mi soğutmaya çalısıyor acaba cınsellikten Eşimin bu kadar isteksiz olması normal mi, kendinden soğutmaya mı çalışıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Zeusscuk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Daha kötü olacak mastürbasyona devam ya da aldatmaya 2 0 Yorumla
sselinn____ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl O soğumuştur belki sadece fikir 1 48 Yorumla Soran +1 yıl Çektim karşıma konustum Yorumla sselinn____ +1 yıl Ne dedi Yorumla Soran +1 yıl Benden yana soğuma yok dikkat edıcem dıyor ama işte Yorumla sselinn____ +1 yıl İstemiyo demekki yani bi yerde bi sorun var söylemiyo bence açık açık bişileri Yorumla Soran +1 yıl Napıcam Yorumla sselinn____ +1 yıl Valla konuş dicem de konuşmuşsun da aklıma başka bişi gelmedi bidaha dene zorla söylemediği bişi varsa söylemesi için Yorumla Soran +1 yıl her şey dert ya Yorumla sselinn____ +1 yıl Hep böyle miydi evliliğin başından beri Yorumla Soran +1 yıl Çok sey değildi ama şimdi dahakötü Yorumla sselinn____ +1 yıl Hee kızın yapısında var bence ilk zamanlar da çok şey değilmiş hevesini almış Yorumla Soran +1 yıl Ayrılırım bende saol Yorumla sselinn____ +1 yıl Ahhahahah sen bilirsin Yorumla Soran +1 yıl Hayat kısa yaşamak lazım Yorumla sselinn____ +1 yıl Bişi demiyorum senin hayatın fnnfnf Yorumla Soran +1 yıl Dogru diyemezsın zaten asfddfs Yorumla Soran +1 yıl Yorum lar için saol minnak selin Yorumla sselinn____ +1 yıl Minnak mı kdmdmdmmdmd Yorumla Soran +1 yıl Sanada yaranamıyoruz ssdfdaad Yorumla Soran +1 yıl Kız gözüyle bakmak iyi oldu Yorumla sselinn____ +1 yıl Komik geldi minnak ama dkmdmdm Yorumla sselinn____ +1 yıl İyi sevindim o zaman Yorumla Soran +1 yıl Boyun çok uzun değilki zaten adfdssd Yorumla sselinn____ +1 yıl Nerden biliyon Yorumla Soran +1 yıl Neyse ben uzatmim sorunun dışına çıkmıyayım 😉 Yorumla sselinn____ +1 yıl 180 im belki knk ne biliyonnn Yorumla Soran +1 yıl Yok o kadar değilsin Yorumla Soran +1 yıl Belki topukla Yorumla sselinn____ +1 yıl Bilemezsin Yorumla sselinn____ +1 yıl Kaçım Yorumla Soran +1 yıl 1.72 Yorumla sselinn____ +1 yıl Minnak dediğin 172 mi dmmdmd Yorumla Soran +1 yıl Sen uzun hatun görmedin herhalde ssdff Yorumla sselinn____ +1 yıl Gördüğm ama 172 de kısa değil hani Yorumla Soran +1 yıl Sen uzun değilsin ama asdff Yorumla sselinn____ +1 yıl 172 dedin demekki uzunum dndn Yorumla Soran +1 yıl Neyse özelden yazmıcam asdf benden bu kadar millet okuyor asdd Yorumla Soran +1 yıl Her kadın özeldir der susarım …. Yorumla sselinn____ +1 yıl Bu kadar mesajı okuyan yoktur herhalde Yorumla sselinn____ +1 yıl He he şov yapma dkdmmdmd Yorumla Soran +1 yıl İşsiz çok burada emin ol addfg Yorumla Soran +1 yıl Bak ugrasma benımle ugrasırım senınle asagggddasf Yorumla sselinn____ +1 yıl olum hep kameralara oynuyorsun dkmdmdmd her kadın özlemişde bilmem neymiş de Yorumla Soran +1 yıl Bak yazarım asfagagag Yorumla sselinn____ +1 yıl Bayy Yorumla Soran +1 yıl İşte bu kadar adffaga ıyı günler Yorumla sselinn____ +1 yıl Ne işte bu kadar sen istediğin için demedim kendim uğraşmak istemedim Yorumla Soran +1 yıl Saygılar dogrudur iyi günler en güzel sizsiniz Yorumla sselinn____ +1 yıl Ne alaka Yorumla
S97S98 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl kaç senelik evli siniz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 2 Yorumla S97S98 +1 yıl neden bozuk çalıyor Yorumla S97S98 +1 yıl yaşlar nsll Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Daha kötü olacak mastürbasyona devam ya da aldatmaya
O soğumuştur belki sadece fikir
Çektim karşıma konustum
Ne dedi
Benden yana soğuma yok dikkat edıcem dıyor ama işte
İstemiyo demekki yani bi yerde bi sorun var söylemiyo bence açık açık bişileri
Napıcam
Valla konuş dicem de konuşmuşsun da aklıma başka bişi gelmedi bidaha dene zorla söylemediği bişi varsa söylemesi için
her şey dert ya
Hep böyle miydi evliliğin başından beri
Çok sey değildi ama şimdi dahakötü
Hee kızın yapısında var bence ilk zamanlar da çok şey değilmiş hevesini almış
Ayrılırım bende saol
Ahhahahah sen bilirsin
Hayat kısa yaşamak lazım
Bişi demiyorum senin hayatın fnnfnf
Dogru diyemezsın zaten asfddfs
Yorum lar için saol minnak selin
Minnak mı kdmdmdmmdmd
Sanada yaranamıyoruz ssdfdaad