Sevgilim benden 24 yas buyuk ama garip davraniyor mesela surekli onu aldattigimi kuruyor kafasinda hep soru isareti birakiyormusum oyle diyor alkol aldiginda falan hatta surekli kotu kadin imaji ciziyor ki telefonuma kadar degistirmis biriyim bunun nedeni ne bilmiyorum ama bir sey yapmiyorum onun bilgisi olmadan hatta beni kanit gostersem de dinlemiyor ayrilik sureclerimiz oldu 20 gun bes gun falan o zaman da hep cevremdekilere saldiriyor psikolojik anlamda bu sevgi mi takinti mi sizce ne yapmam gerekiyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
kaybette korkusu janım benim, bu korku hiç geçmez senide paramparça eder, bir an önce kendini topla hemen ayrıl derim, tecrübe ile sabittir
Seviyorum 🥲
sevgi bir yere kadar ve hayatın elinden gidecek, daha iyi birini seversin
Yeliz çok ama çok haklı.
Yaşına göre biri bulamadın mı
Sonra kadınlar için adalet bilmem ne
Yine duyar kastiniz guzel.
Bayiliyorsunuz linc etmeye
Baban yaşında adam
Ne duyar kasıcam haberlerde her gün bir kadın cinayeti
Evt benim kesin sevgilim daha doğmadı yoksa başka açıklaması olamaz dnskjsks
Ayni cumleyi yakin arkadasimda kurdu shhshshss
Kurar tabi böyle yaş farkımı olur enerji uyuşmazsızlığı olur bu ilişkide sen gezip tozmak istersin o uyumak dinlenmek
24 yaş büyük mü? Edep ne kadar da önemli bir lütuf ya sayenizde hatırlıyoruz.
Evet sevmeninin yasi olur mu 💆🏻♀️
Ben 24 yaşındayım, şu an yeni doğmuş bir bebeğe o gözle bakmamla tam olarak aynı şey. Ahlak fakiri olmanız ciddi derecede sinir bozucu. Yarın konusu açılınca çıkıp çocuk gelinlere hayır dersen için cızz eder umarım.
Ya neyin kafasi bu adam evli degil bu bir ikincisi de sevmenin yasi yok yanimda dedem gibi gezmiyo bu ayni sey degil ben kendi hayatimin kararlarini verebilecek yastayim bunu oraya baglayamazsin
Yazık sizlere. En büyük yazık da sizi bu zihniyetle yetiştirenlere. Hiçbir şey demiyorum menfaatin neyse kovalamaya devam et babandan büyük adamlarla takılacak kadar zavallısın
Aranızdaki yaş farkına bakılırsa, yaptıklarının ve düşündüklerinin tek nedeni seni kaybetme korkusu
24 yas ne ya biriniz dede biriniz cocuk herhalde yok mu arttiran
Delirmişsin 24 yaş farkı nedir awk baban yaşında
Seninde sorunların var
manyak psikopat terket ve kaçarak uzaklaş
Kişi kendinden bilir işi kanka uzar dur
Uzak dur