Böyle şeyler okuyorum vajina rengi ile alakalı olarak düşünerek beyaz sevdiklerine ve daha çok beğendiklerine dair.
Genel olarak beyaz ten mi sever erkelerin çoğu?
Genel olarak beyaz ten mi sever erkelerin çoğu?
Genel olarak evet. Beyaz tenli kadınlar bizde saf, temiz ve çekici bir görünüm uyandırıyor. Tıpkı melek gibi. Belki bu tabir ağır kaçacak ama özür dileyerek söylüyorum, esmer kızlar sanki kirlilermiş gibi bir izlenim yaratıyor. Çingeneler gibi. Bilinçaltı ile alakalı olabilir. Bunun dışında coğrafya ile de alakası olabiliyor. Mesela kuzey ülkeleri, Avrupa'nın birçok yeri ve Amerika gibi yerlerde esmer kadınlara karşı çok büyük talep ve ilgi var. Hatta insanlar kendileri solaryuma girip bronzlaşıyorlar. Çünkü bu bölgelerdeki insanlar bizim bulunduğumuz coğrafyanın tersine çoğunlukla hep beyaz tenli.
Nüfusa göre az bir popülasyon olmalarından kaynaklı diyorsunuz, bu da olabilir mantıklı.
Beyaz ten saflığı, temizliği çağrıştırır ve bu nedenle hem psikolojik anlamda beğenilir hem de göze hitap eder yani senin söylediğin sebeple herhangi bir alakası yok.
Birisine ciddi bakıyorsan ilk baktığındaki ilk düşüncen cinsel düşünce olmaz.
Genelde evet, beyaz ten daha dikkat çekicidir, ancak bunun tek nedeni vajina rengi değildir. Vajina rengi beyaz tenlilerde illa açık renk olur diye bir kural yok, bu genetikle veya kullanılan epilasyon yöntemiyle de ilgilidir
Beyaz ten seviyorum ve evet pembe vajina ve meme uçları olduğuna dair bir hissiyat veriyor ama esmer ve çok çekici olan kızlarda var ten konusu bir çekim oluşturmuyor aura meselesi her şey
Cevap
16Cevap
arkadaşımın birisi penisini göstermiş diğer arkadaşıma.
bana da gösterecek şimdi, ama gören arkadaşım diyor ki:
demirci penisi gibi.
o ne lan dedim. herif bir çıkardı, ben krize girdim gülmekten.
penis simsiyah olmuş, demirci ordan geliyor XD
evet, biz erkekler vajina'da da pembe görmek isteriz. ama dünyanın sonu değil ya? çok seviyorsak hafif koyu da olur :D
Beyaz tenlikadınların vajinaları beyazdegildir karartılıdır beyaz tenlioldugu içinde daha koyugörünürresimdeki lerise fondetenli pudralı makyajlıdır
Beyaz ten olmakla vajina rengi ne alaka.
Ben teni süt gibi bembeyaz, parmaklarını gezdirirken kıpkırmızı iz olacak şekilde olan ama vajinası kahverengi olan kadın da biliyorum
Alakası yok zaten, böyle bir algı olduğunu ve bu nedenle erkeklerin beyaz tene daha çok beğeni geliştirdiklerini düşündüğümü ve böyle olup olmadığını sordum. Altta evet beyaz teni bu yüzden seviyorum diyen de oldu.
Senin de cevabını gördüğün gibi her erkek her kadın farklıdır. Misal o beyaz teni seviyorum diyen adama, kadınsı hatları olan, dişil enerjisi yüksek, tas gibi bir hatun yazsa "yok ben sadece beyaz ten beybisi" mi diyecek. Bosversene
XY kromozomu olması yeterli olacak çok insan var zaten, spesifik bir soru idi benimki
Haklısın valla.
Beyaz tem severim evet ama bu vajinayla alakası yok aksine vajina da alısılmısın dısında oyle pembe beyaz değil saha koyu seviyorm öyle cizgi gibi değil daha dudaklı seviyorum
Yoo alakasi yok ben ten rengine degil al benisi olan seksi olan kadınlari beğenirim benim için rengin önemi yok sehvetli olsun yeter
Her beyaz tenli vajinası pembe olmuyor 😊
zevkler ve renkler değişiyor janım benim
Beyazin pembeyle esligi guzel hos duruyor
Evet ben daha çok seviyorum.
Beyaz tenin farklı bir albenisi var bence.
Doğrudur beyaz ten
Pembe 🧙🏻♂️
Hayır, tensel uyum önemlidir
Pembe a. M. Gibisi yok
Evet bembeyaz
Esmer asigim
Ya beyaz ya hiç
Değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?