Okey çilekli ve durex %100 doğal içerikli kayganlaştırıcıyı denedik. Bir süre sonra yapış yapış oluyor illa tazelemek gerekiyor. Yağ bazlı kayganlaştırıcılar da kullanılmamalı zaten yağ latexi yırtıyor kondomun bir anlamı kalmıyor. Sonuna kadar kayganlik sağlayan bildiğiniz bir kayganlaştırıcı var mı? Bilenler öneride bulunursa sevinirim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Viaxi diye bir marka var cıleklısını almıştım senin tam aradigin şey o bende ilk okey kullanıyordum dediğin gibi doğru kısa bir surede kuruyor hemen bundan çok memnun kalırsın
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler mantıklı tek yorum.
Soran+1 yılEvet teşekkürler
En İyi Cevaplar
+1 yılOkey alıyorum şeftali o mesela çok kaygan oluyor. İlişki bitene kadar da sorun çıkarmıyor zaten karşı tarafta ıslanınca sorun olmuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
+1 yılMedikal kayganlaştırıcıya, bakın ya, da silikon bazlı
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılbebe yagi en iyisi knka ben onu kulanıyorum süreyi uzun tutuyor
14 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu okumadınız mı
Cevap sahibi+1 yılokudumda cokmu dar knka ön sevişmeyı uzun tut ıslansın hıc bır yaga gerek yok
Soran+1 yılÜst üste yapıyoruz her zaman ıslaklığı olmuyor. Elle yaparken de kayganlaştırıcı gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılknka bence gerekmez bız kulanmıyoruz cogu zaman tüküruyor rahat gıırıyor sen kımle yapıyon
Islanma problemi mi var. Viaxi diye bir marka var. Gleitgelen var
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler. Hayır ıslanma sorunu yok bazen kayganlaştırıcı kullanmak gerekiyor.
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. ön sevişmeyi uzun tut
11 Yorumla
Soran+1 yılKayganlaştırıcı sordum
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Yanlış bazli almissijizdir
01 Yorumla
Soran+1 yılSu bazlı aldık.
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. okey gingsengli var çok güzel tavsiye ederim
04 Yorumla
Soran+1 yılYapış yapış olmuyor mu o da
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılKendin ıslanmıyor musun?
00 Yorumla
+1 yılVazelin 😂😂😂 dene
04 Yorumla
Soran+1 yılVazelin yağ bazlı
- +1 yıl
İyi gelir dene sen 😉
Soran+1 yılİyi gelmesi değil mesele aynı zamanda latexi yırtmaması lazım yani prezervatifi.
- +1 yıl
Yırtmaz ki sen bence küçük beden almışsın :))
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılVazelin 🙂 yakarda
08 Yorumla
Soran+1 yılVazelin yağ bazlı
- +1 yıl
Olsun güzel
Soran+1 yılYağ latexi yırtar. Kondomun yırtılması hoş değildir.
- +1 yıl
O da partnerinin sorunu
Soran+1 yılKondom yırtılması partner değil ortak sorun bayağı
- +1 yıl
Yok ya o eğer ustaysa sorundan çıkar
Soran+1 yılHahhaa
- +1 yıl
Öyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal mı yapcaksınız
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılVajinan o kadar kuru mu ya ben şok.
Soran+1 yılNerden çıktı
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bebekyag
05 Yorumla
Soran+1 yılBebek yagi da yağ...
Soran+1 yılÖnemli olan işe yaraması değil sadece yağ lateksi yırtar diyorum yani kondomu.
Soran+1 yılMikroyırtıkları gözünüz görmeyebilir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSivi sabun, temizz
011 Yorumla
Soran+1 yılSabun PH ı bozar
Cevap sahibi+1 yılPH? Sen yemek falan mi yapmaya calisiyorsun
Soran+1 yılCildin PH ı çok önemli yemek ne alaka
Cevap sahibi+1 yılKayganlastirici cildine gelmeyecek kayganlastirmayo saglayacak. Neyin kafasindasin sen
Soran+1 yılAsıl sen neyin kafasındasın. Kayganlaştırıcı nereyle temas ediyor? Penis vulva vajina. Vajina çok asidik olmalıdır yoksa dengesi bozulur.
Cevap sahibi+1 yıl34 yasimdayim 20 yildir sabunluyorum farkli kadinlarla.. kafani taktigin sey bos, isin zevkinden cok bostan mevzular dusunuyorsun
Soran+1 yılBakın dışarıdan gözlemleyememeniz orada olaylar dönmediği anlamına gelmiyor. Vajina asidiktir sabun ise bazik. Vajina asidikligini kaybederse bakteriler mantarlar virüsler kolayca girer. Sadece zevk düşünmek biraz bencillik bence. Ben düzgün düzgün anlatirken sizin hala yaşınızı ileri sürmeniz gelişime ne kadar kapalı olduğunuzu gösteriyor. Kadın hastalıkları uzmanları vajinaya asla sabun değdirmeyin der. Bunu bilmeyen cahiller de bir şey olmaz sanıp sabunlar sabunlar durur.
Cevap sahibi+1 yılInsanlari tanimadan yorumu ve deneyimleriyle cehalet diye yargilamakda ne kadar bilincli makuldur..
Herseyi bilip uzun ve gereksiz yazarken bu kadar hassasinya, sabunlarin da cesitleri oldugunu biliyorsun degil mi. Sadece bazik deyip gecmeyecegin kadar buyuk bir urun grubunu konudtgunun farkindasin?
Vajina sagligindan baska takip ettigin deylerde var umarim. Sen herseyi iyi bildigin icin sana bisey snlatmak veya paylasmak gereksi, gibi goruyorum. Hayrli isler bol siqisler
Soran+1 yılSözde genii PH ina uygun olan sabunlar hiçbir işe yaramaz kadın doğumcular bunlara aldanmayın uzak durun diye de bas bas bağırıyor. Teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılKadin dogumcular urologlar bu kadar yaziyor, burada yanit aramak nedir allah askina. Bu kadar seyi bilip arastirip ee daha burada yazmak nedir.
Neyin kafasindasin sen
Soran+1 yıl:)))))))))
- Cinsel Yaşam konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılYağ kullan
03 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu okumadınız herhalde.
- +1 yıl
Masaj yağı yapmaz
Soran+1 yılNe alaka yapmaz yağ işte yağ asidi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri