Genel bir algidir ya boyu uzun ve kalin sizin icin hangisidir? Yoksa islev midir bu isin raconu sizin icin
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
+1 yılOyle bisey yok hemsireyim ben onun cinsellikteki temel islevi spermleri vajinanin biraz icine girebilecek ve yumurta hucresini dolleyecek ozellikte olmasi kadinlar olarak gorsellige herseyde onem verdigimiz icin bundada onem veriyoz bu dusunceniz ondan dolayi olusuyo gorsel doygunluk tamamen bu ortalama veya ideal dedikleri olay da aslinda sacmalik oyle bisey yok bakiyolar erkeklere hangisi ne kadar diye olculuyo ordan cikarim yapmaya calisiliyo algi olusturuluyo herkesin anatomisi farkli ve kendine ozgu ayni sey sizin icin meme buyuklugu konusu icinde gecerli asil islevi dogacak cocugunu emzirmek buyuk kucuk olayi sacmalik olcuyolar istatiksel olarak bi sonuc cikarmaya calisiliyo yine ortalama bu diye o zaman ideal buna yakin olmali gibisinden ondan kucuk olanlar ozellikle kompleks yapmaya calisiyo diger bi ifadeyle eger ortalama buyukluk daha dusuk olsaydi bu seferde ona ideal deyip herkesi ona tesvik etceklerdi bu sacma sapan estetiklerde bundan kaynaklaniyo zaten yeni nesildeki gibi dusunun kim kardashiana ideal demeye basladilar genclerde kompleks yapiyo yok sporlar yok estetikler falan filan tamamen sacmalik
00 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
2
Gizli Üye(30-35)+1 yıl16..
011 Yorumla
Soran+1 yılDaha buyuk veya daha kucuk olsa?
Cevap sahibi+1 yılNe kadar küçük ya da büyük mesela?
Soran+1 yılMesela benim 19 uzunluk 8 kalinlik. ya da 12-13 cm olsaydi
Cevap sahibi+1 yılhic almadığım için içime bilmiyorum ama zaten max girebildigi alan belli çok uzun olması dezavantaj aslinda.
Soran+1 yılYas kac
Cevap sahibi+1 yıl26..
Soran+1 yılAnladim. 19 cm yani buyuk mu anlamadim
Cevap sahibi+1 yılBüyüklüğü erkekler çok dert etmez zaten,
Kucuklugu kafaya takarlar. Demek istediğim küçük olsa bile girebildigi alan belli kafaya takmaya gerek yok.
Hem sevdigin adam olsun yeter, penis boyuna göre mi ilişkiye gircez ❣️
Soran+1 yılTakanlar cok fazla keiter koyanlar vs
Cevap sahibi+1 yılBenimde memelerim küçük..
Bende ona mı takayım?
Soran+1 yılKalcan kucuk olmasin 😂 kac beden gogus
Gizli Üye(36-45)+1 yıl15-16 ideal
07 Yorumla
Soran+1 yılDaha buyuk veya daha kucuk olmus olsa?
Cevap sahibi+1 yılBüyükte hiçbir zaman sorun olmaz, küçükte çok küçük değilse sorun olmaz.
Soran+1 yılBende kalinliga takilirim hep kalin olmasi ve boyunun 17+ olmasi yonundayim. Sansliyimki sahibim
Cevap sahibi+1 yılkalinlik daha önemli tabi ki
Soran+1 yıl19 uzunluk 8 cm kalinlik bende. 2 sene evvel kalinlastirmak icin estetik yaptirmistim
Cevap sahibi+1 yılİlk defa duydum bu estetiği
Soran+1 yılYag enjekte ediyorlar. Int den bakabilirsin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım