Neden erkeklerin yaptıkları şeyleri hep normal karşılıyor insanlar ama kadınlara bu kadar baskı uygulanıyor hala?

Özellikle cinsellik ve evlilik konusunda.

29 yaşina gelip evli olmayinca, anne olmayınca hep eksik gözüyle bakılıyor. Insanlar çok kırıcı olabiliyorlar gerçekten farkında olmadan belkide. Bir de bi rahatsızlığımdan dolayı ameliyat oldum doktor bile çağresi bebek yapmak aslında dedi iyice strese girdim.

Erkeklerde bu böyle değil. Bir erkeğe kimse biyolojik saatin geçiyor veya sen ne anlarsın ki demiyor.

Cinsel konuda da öyle.
Sanki erkeklerin evlenmeden önce mastürbasyon yapmaları ve sevişmeleri çok normalmiş gibi davranıyorlar sürekli. Hepsinin kocası daha önce cinsel ilişkiye girmiş.
Ama konuşurken kız kadınlar bile yapıyormuş gibi bir şey söylendi elle tatmin konusunda. Kalakaldım. Bunlari diyenlerin çoğu akademisyen ya. Yurtdışında doğup büyümüş akademisyenler veya lise mezunlari diyelim.

7/24 eli şeyinde gezen biri değilim, hep yapan biri de değilim ama insan acaba çok mu kötü bir şey yani diye düşünmeden edemedim. Bekar olana o hak da fazla gözle bakılıyor sanırım. O bile yasak sana. Sen kimsin ki.

Hiç bir arkadaş ortamina giresim gelmiyor gerçekten darlanıyorum...
Sizin evet dediklerinize biz hayır diyoruz. Bu kusurlu olduğumuz anlamına gelmez diyemiyorsun...
Güncellemeler
+1 yıl
Tayt giyiyorum üstüne uzun ceket. Bana diyor ki biri:ben de istiyorum ama kocam izin vermiyor. Sen evde giyersen dişarda da giyersin diyormuş.
Bu hakaret değil de ne?
Neden erkeklerin yaptıkları şeyleri hep normal karşılıyor insanlar ama kadınlara bu kadar baskı uygulanıyor hala?