Cinsel Yaşam Evli insanlar her gün sevişiyor mu? Su_perisiii00 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yani her gün sıkar sanki bi süre sonra bilemedim şimdi Evli insanlar her gün sevişiyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Değişir bu kimisi ayda bir yapar kimisi haftada iki kimisi günde iki 0 0 Yorumla
BlackDeacker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Ilk ay her gün2. Ay iki gunde bir3. Ay uc gunde bir4 sene sonra haftada bir😂 1 0 Yorumla
Secilya035 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Çiftler karşılıklı arzuluysa ilaç tedavisi gibi sabah, öğlen, akşam ve gece 6 saat ara ile birer posta almalıdırlar. Ya sen? 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl İlk zamanlar belki, ama sonrası maalesef öyle olmuyor 0 2 Yorumla Su_perisiii00 +1 yıl Niye sonuçta sevip evleievlenmişler Yorumla cesaretyada +1 yıl Evlilik farklı bir dünya, me kadar severek evlenirsen evlen, bir süre sonra rutin kasar Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ölülerde zannediyor ki diriler hergün helva yiyor, gibi bir şey bu dediğin 1 1 Yorumla BlackDeacker +1 yıl 😂😂😂😂😂 Yorumla
yhadhemeseneolee Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Hergun yasamayi birak zaman zaman yasamak bile sikar evlenmeden once 0 17 Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Pehh kim demiş 😂 Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl Eski kocam Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Halt etmiş Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl Duzgun komus agzini yirtarim Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl En düzgün lafımı seçtim bide Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl Biliyom normalde densiz herifim tekisin cunku Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Senin yanında lafım bile olamaz Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl Insan olmayandan laf alamayacagimiza gore Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Hahaha anlıyosun dilimi Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl Koparticak gibiyim yakinda o zaman pekde anlamiyo gibi olcam Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Sen her dili anlarsın 😂 Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl Turkce cok az ingilizce cokcada insan dilinden anlarim ama aktarabilenin insan olmasi kaydiyla tabi oda Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl İnsancan iyiyse güzel bende hiç yok Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl Estagfurullah bak anlayabiliyom seni demekki varmis kendine haksizlik etme bence o kadar Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Hahaha anlıyosun da incecik çizgidesin heran dalmaya hazırsn Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl Denge problemimin oldugunu maalesef biliyorum ama bende boyleyim napayim duzelemedim hic :'( Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Düzeştiriz 😂😂 iyi ki aklına bile gelmiyo seks he Yorumla
_LonelyWolf_ Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Haftada iki normaldir her gün yapılır mı yapılır da ekmek suya döner iş keyfi olmaz 0 0 Yorumla
Mrtcn021 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ilk zamanlar fazladır ileri zamanda doyuma ulaştıkca azalır 0 0 Yorumla
egerkan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Evli olsaydım hergün yapmazdım ama 3 günde bir yapardım herhalde ya 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Tabiiii canimHatta yemek öncesi ve sonrası 2 1 Yorumla cesaretyada +1 yıl Şakacıııı☺️ Yorumla
Dildarbesi36 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Nerde oyle kadin hergun sevisecek gerci erkekte yoktur belli zaman sonra. 0 0 Yorumla
bircisimyaklaşıyor Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Bir süreden sonra zaten 2 günde 3 günde bire dönüyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu konuda aklında soruların varsa cevaplayagim 2 3 Yorumla Su_perisiii00 +1 yıl Özelden sorabilir miyim? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Naturalbiri1 bu benim instaam kanka yazz sen çok durmuyorum burdw Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burada* Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çiftlerin kriterlerine göre değişir 0 0 Yorumla
Tatlı_günahlar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Haftada en az 4/5 kez seks yaparlar bence 😎 0 0 Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl İhtimalen sevilme olmasa bile elleme opuşme olur.. 0 0 Yorumla
byRagnarLoftbrok Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Hergün sevişilmez be çekiciliği kalmaz 0 0 Yorumla
Kaenkaen10 Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 97% +1 yıl her gün olur bazen... bazen de haftada bir 0 0 Yorumla
BlackLiterary Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Hergun yapacak kadar güç kuvvet olmaz olamaz 0 0 Yorumla
Papatyakuru Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sen. 1 2 Yorumla Haassan +1 yıl de mi Yorumla yhadhemeseneolee +1 yıl Hilooos napiyon kiz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl benim arkadaşım hergün yaptıklarını söylemisti 3 2 Yorumla carretta +1 yıl ne kadar evlilerdi sorduğunda Yorumla Olgun_1_kişi +1 yıl Sallamış Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. isteklerine bağlı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl kocana bağlı 2 1 Yorumla Dildarbesi36 +1 yıl Ben inanmiyorum hayat sartlari kadinida erkegide degistiriyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Değişir bu kimisi ayda bir yapar kimisi haftada iki kimisi günde iki
Ilk ay her gün
2. Ay iki gunde bir
3. Ay uc gunde bir
4 sene sonra haftada bir😂
Çiftler karşılıklı arzuluysa ilaç tedavisi gibi sabah, öğlen, akşam ve gece 6 saat ara ile birer posta almalıdırlar. Ya sen?
İlk zamanlar belki, ama sonrası maalesef öyle olmuyor
Niye sonuçta sevip evleievlenmişler
Evlilik farklı bir dünya, me kadar severek evlenirsen evlen, bir süre sonra rutin kasar
Ölülerde zannediyor ki diriler hergün helva yiyor, gibi bir şey bu dediğin
😂😂😂😂😂
Hergun yasamayi birak zaman zaman yasamak bile sikar evlenmeden once
Pehh kim demiş 😂
Eski kocam
Halt etmiş
Duzgun komus agzini yirtarim
En düzgün lafımı seçtim bide
Biliyom normalde densiz herifim tekisin cunku
Senin yanında lafım bile olamaz
Insan olmayandan laf alamayacagimiza gore
Hahaha anlıyosun dilimi
Koparticak gibiyim yakinda o zaman pekde anlamiyo gibi olcam
Sen her dili anlarsın 😂
Turkce cok az ingilizce cokcada insan dilinden anlarim ama aktarabilenin insan olmasi kaydiyla tabi oda
İnsancan iyiyse güzel bende hiç yok
Estagfurullah bak anlayabiliyom seni demekki varmis kendine haksizlik etme bence o kadar
Hahaha anlıyosun da incecik çizgidesin heran dalmaya hazırsn
Denge problemimin oldugunu maalesef biliyorum ama bende boyleyim napayim duzelemedim hic :'(
Düzeştiriz 😂😂 iyi ki aklına bile gelmiyo seks he
Haftada iki normaldir her gün yapılır mı yapılır da ekmek suya döner iş keyfi olmaz
Ilk zamanlar fazladır ileri zamanda doyuma ulaştıkca azalır
Evli olsaydım hergün yapmazdım ama 3 günde bir yapardım herhalde ya
Tabiiii canim
Hatta yemek öncesi ve sonrası
Şakacıııı☺️
Nerde oyle kadin hergun sevisecek gerci erkekte yoktur belli zaman sonra.
Bir süreden sonra zaten 2 günde 3 günde bire dönüyor.
Bu konuda aklında soruların varsa cevaplayagim
Özelden sorabilir miyim?
Naturalbiri1 bu benim instaam kanka yazz sen çok durmuyorum burdw
burada*
Çiftlerin kriterlerine göre değişir
Haftada en az 4/5 kez seks yaparlar bence 😎
İhtimalen sevilme olmasa bile elleme opuşme olur..
Hergün sevişilmez be çekiciliği kalmaz
her gün olur bazen... bazen de haftada bir
Hergun yapacak kadar güç kuvvet olmaz olamaz
istedikçe sevişirler sanirimmm
Gun aşırı iyidir bence
Her gün sevişilir ama seks yapılamaz bence
Sen.
de mi
Hilooos napiyon kiz
Sevişsinler mi
benim arkadaşım hergün yaptıklarını söylemisti
ne kadar evlilerdi sorduğunda