- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılAçıkça söyle, dürüst ol. Bekaret nedeniyle evlenmekten vazgeçerse yol ver gitsin, onun için değerli olan sen değil, anlamsız kızlık zarındır ve seni zaten haketmiyordur, sana layık değildir. Kurtulun artık şu "bakire değilim, ya evlenmek istemezse" kaygısından. Yetmedi mi kendi değerinizi bir zarla bir tutmanız? Sen bir zardan çok daha fazlasısın, sen kendi değerini kızlık zarının varlığı ile ölçersen, erkek arkadaşın da aynısını yapar. Bir kadının eş adayı olarak değeri, kızlık zarında değildir. Bakire olmadığın için seninle evlenmeyecek erkek, adam değildir, sana layık değildir. Ne meraklısınız erkeklerin bekaret takıntısına hak vermeye, boyun eğmeye!!! Sana, sen olduğun için değer veren adam, bakire olup olmamanı önemsemeyecek adamdır. Sırf seni üzmemek için "hayatım sorun değil" deyip, evlendikten sonra en ufak anlaşmazlıkta bunu sana karşı kullanmayacağından, "kız olmamana rağmen seninle evlendim" diyerek lütufta bulunmuş gibi başına kakmayacağından da emin ol. Bunu yapabilecek erkekler de var. Bu konuyu bir kez konuşun ve kapatın, bitsin. Evlenirseniz de bir daha gündeminize bile gelmesin.
31 Yorumla- +1 yıl
Boşa yazmışım... Yazık, nitelikli dolandırıcılık, dürüstlükten daha kolay geldi demek... Allah seni bildiği gibi yapsın...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKandırma boşuna, ilerde aklına en ufak şüphe gelirse üzerine gidiyor erkekler. Evli erkek bu dünyada gördüğüm en umursamaz olabilen insan. İnan bana anandan emdiğin süt burnundan gelebilir. Ya söyle ya da evlenme önem veren birisi ise buna. Eskisi gelip becerdiğini söylerse ve sende olan bir benzerliği eşine söylerse zıçarsın😂😂
015 Yorumla
Soran+1 yılBen bu konuda rahatım eski sevgilim evli ve kesinlikle bu konuyu söylemez kimseye söylerse onun ağzına tüküreceğimi bilir bu yüzden kandirabilirim esimi
Cevap sahibi+1 yılAynı durumlara denk geldim😂 dötünde gördüğü birşeyi eşine söylerse eşin der nasıl gördü bunu 🤣🤗 aptal değilse tabi
Sonra iyice işkillenip araştırma yapmaya başlarsa zaten geçmiş olsun
Soran+1 yılKnk eski sevgilim evli ve benim evleneceğim kişiyle aynı ortamda olması imkansız sen hayal kuruyorsun ben bile eski sevgilimin ortamında olmuyorum eşim nasıl olsun
Cevap sahibi+1 yılEşin sana özlem falan duyarsa araştırmaya çalışabilir demek istemiştim birde aklına koyan erkek fena oluyor. Ne bilim ya kötülüğüne demiyorum. Şimdi kadın olduğun için bir ton dert çıkabilir başına.
Cevap sahibi+1 yılEski eşin
Soran+1 yılEski eşim derken ben evlenmedim kimseyle?
Cevap sahibi+1 yılİlişki yaşadığın kişi yani
Soran+1 yılO benim eşim falan değildi gecici olarak seks yaşadık o kadar önemsiz ikimiz içinde aşk yoktu bu yüzden onu bidaha koyma ortaya ve şu an kendisi evli kimsenin kimseye bişey diyeceği yok
Cevap sahibi+1 yılNeyse ne banane, bir dert olursa sen çekecen🤗🤗🤗 en kötü şeylerden birisi de eski zananladan kalma dertlerdir bence. Tam unuttum dersin ve bir bakarsın tam karşında😂
Soran+1 yılDert yok eski zamanlarda umrumda değil diktirmek 2bin TL zor değil hicbisey karsimda olmicak bu hayat benim kuralları ben koyarım iyi geceler diliyorum 😊🙏
Cevap sahibi+1 yılSanada 🤗🤗
Cevap sahibi+1 yılZar kafalı mı 😂😂 bunu bir dolandırıcı mı diyor
Soran+1 yılZar kafalılar yüzünden bunu yapıyorum kardeş boş yapma
Cevap sahibi+1 yılDedi dolandırıcı
Soran+1 yıltamam
+1 yıluygun bir dille söyleyiniz daha sonra ilişkide öğrenmesi daha büyük felaketlere yol açabilir. bunu ona söyleyiniz kabul ederse yolunuza devam edersiniz etmezse de ayrı yollara devam edersiniz
00 Yorumla
+1 yılEvlen, nişanlıyken daha uyku yapını uyan yatakta çırılçıplak, çarşafa biraz kan sonra ne yaptın adam sende bas çığlığı olsun bitsin. Tüm aklımı sana mı vereyim şimdi?
07 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın he
- +1 yıl
Kaç erkek yaptı seni?
Soran+1 yıl2erkek
- +1 yıl
Tamam, bu 3. Erkek mi? Bu da yaptı mı?
Soran+1 yılBakire biliyor bu
- +1 yıl
Tamam söylemiştin. Hep bakire gibi davran, asla soyunma, anal da olsa verme. Büyüyü bozma. Alırsa evlenmez. Havuç gibi koklat. Uyandırma kerizi bulandırır denizi. Kaçırma elinden. Yaşın kaç?
Soran+1 yıl19ys
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki yaşadığınız kişinin böyle bir meseleyi bilmeye hakkı var kesinlikle hele ki bir de evlilik planları yapıyorsa muhakkak.. Uygun bir anda uygun bir dille söylemenizi tavsiye ederim.. Keyifli geceler..
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSöyleyeceksin yani ben daha önce bir şeyler yaşadım bakire değilim diye baştan söyle
11 Yorumla- +1 yıl
Cok mu onemli bisey yani ne var bunda
+1 yılNe kadar iğrenç yorumlar var. İnsanlar ne kadar bencil kaba görgüsüz ya... Bir insanın doğruları sizin doğrularınız ile uyuşmayabilir. Bir insan derdini anlatıp yardım istiyorsa derdi yüzüne vurulmaz. Çok kötüsünüz. Böyle insanlar da lafını diyip engelleyince kendini bi halt sanıyor. Akıllı bi insan suçunu bilir.
27 Yorumla- +1 yıl
Ama soyle bisi var tamam dogrusu yanlisi kisiye gore degisir diyelim bazi konularda degismezde hadi oyle olsun iki tarafda birbirine agir hakaretler edip sovuyo farkli yaftalarla isimlendiriyo herkes birbirinin eksigini ariyo hal boyle oluncada acimasiz yorumlarda yapiliyo kisi her nasil olursa olsun ya da karsi taraf ne durumda olursa olsun
- +1 yıl
Kimsenin hayatı seçimleri kimseyi ilgilendirmez. Yardım isteyene de böyle yaklaşılmaz. Çok kötü şeyler yazanlar var.
- +1 yıl
Iste oyle olmuyoki cnim bende onu demeye calisiyom olmasi gereken senin dedigin normalde orasi ayri ama bunu yasayan yasamayani ne bilim gerici yobaz zar kafali diye yaftaliyo yasamayan yasayani kevase p*c namussuz diye yaftaliyo agzi olan konusuyo kisaca cunku bi taraf kirmizi cizgiyle bakiyo olaya diger taraf gayet normalmis gibi haliyle tartismalar da burdan kaynaklaniyo bu cogu sey icin gecerli zaten herhangi konuda olsa
- +1 yıl
Bence aldığı hakaretlere karşı söylemiş olabilir. Yine de Türkiye'de herkesin hayatına herkesin karışmasından bıktım gerçekten. Her konuda böyle. Herkesin dini, hayat görüşü, idealleri, düşünceleri farklı. Yardım isteyen birine sırf onların kurallarına uygun yaşamıyor diye hakaret ediyorlar. Ben bundan bahsediyorum sonrasında hakaretlere karşı ne demiş bilmem. Ben birinin hayat görüşü onlara uymadı diye hakaret edenlerden bahsediyorum.
- +1 yıl
Orasi oyle ulkemizde sevgi saygimi kaldi zaten gozunun uzerinde kasinin olmasi yeterli bi sebep tartisma icin yani bi taraf asiri normal gorurken bi taraf asiri anormal goruyo olayin baslagic noktasi bu kisaca kimsenin kimseye tahammulu kalmamis anam
- +1 yıl
Derdini sevgilisini sahte zarla kandırmaya çalışan sahtekarlık yapan biri için mi dedin bunu?
- +1 yıl
Yaptığı şey tabiki yanlış ben toplumun bakire olmayan bi kadına yaptığı hakaretlerden bahsediyorum. Örneğin patlak demeleri gibi ki bu en hafif örnek. Neler diyenler var.
+1 yılİnsanin kendine yalan söylemesi bence daha büyük yaralar açar ruhunda.
Birde bakirelik mevzusuna takılan biri ile neden birlikte olduğunu da anlamadım, size uygun olduğuna emin misiniz?
Başka takıntıları da olabilir, sonuçta..
Bakire olsanız bile kan gelmeyebiliyor, bu durumda nasıl davranırdı partneriniz?
En güzeli dogruyu söylemeniz. Önce kendinize, sonra partnerinize.
Gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi bir adeti vardır.09 Yorumla- +1 yıl
Kismen dogeu soylemisinde genelevden biriyle neden evlenmiyonuz aw o zaman ya da sonradan ogrenince bitiriyonuz veya sadece cinsellik olarak kullanmaya calisiyonuz yalaninizi sizin
- +1 yıl
Birlikte olacağım kişinin geçmişte cinsellik yaşayıp yaşamadığı benim için bir teferruat. Bahsettiniz gibi olanlar vardır elbette.
Ben seçtiğim partnerde başka nitelikler arıyorum, zeka, dürüstlük, sevgi, saygı.
Birlikte oldugumuz andan itibaren de sadakat.
Hepimizin farklı kusurları mevcut, kusursuz insan var mı ki.
Ancak burada bakirelik söz konusu ise, sizin geçmişinizde yaşadığınız cinselliği kaldırabilen bir eş bulmanızı dilerim.. - +1 yıl
Oglum martaval okuma bana evlenip bosandim ben neyin ne oldugunu biliyoz sevgi sadakat durustluk deyip durma kusursuz olan insan yok tabi bazi tipler yani erkekler herseyi yasayip karsidakini elele tutusmus dahi olsun istemiyo zaten bakir adamin buna hakki var ben digerleri icin soruyom son olarak son cumlenize katiliyom zaten
- +1 yıl
Tamam aynı noktadayız, O erkekler ile olmasınlar, her şeyi yapip, kadin bakir kalsın diyenler ile cinsel hiçbir ilişki yaşamamıs olanlar bulsun birbirini.
Diktirip diktirip kendini ve eşini kandirmak neyin nesidir, benim şahsi kanaatim.
Sahtekârlık. - +1 yıl
E ayni dusunuyoz zaten tamamen biz neyi tartisiyoz onu anlamadim Şu an ben pwpw
- +1 yıl
Tartismiyoruz, sohbet ediyoruz. hoş geldin.
Para destegi verelim bari :))
Soran+1 yılVerecekseniz dmden IBAN atiyom
- +1 yıl
Iban ile isim vs çıkar baska sekilde olabilir.
- +1 yıl
Hosbuldum
+1 yılsöylemezsen bu sadece yalan üzerine bir evlilik olur onun da senin de brbirinizin geçmişinden haberdar olmanız lazım ki özgür iradeniz olsun onu kandırırsan bu onun hakkına girmek olur sen sorarsan da o da söylemez veya yalan söylerse de seninkine girmiş olur, bu ne açıdan bakmak istersen iste adı yalan başka bir türkçesi yok aşkın olduğu yerde yalan olmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEğer birbirinizi çok seviyorsanız ve ilk gerdek gecenizde soluksuz sabaha kadar peş peşe aralıksız cinsel ilişkiye girerseniz ve duş da hazır olur orada da devam edelim dersen bunun kimse farkına varmaz , oldu bittiyse gelir erkek arkadaşın asla anlamaz. Zaten her bakirenin kızlık zarının ilk cinsel ilişkisindr şakır şakır kan gelmez, bçoğunluğu hafif çok az pembelik gelir o kadar. Aklına Nil’e getirme sanki kızlık zarın sağlammış hibi pişkin davran tatlım. Keyifli geceler… 😎
00 Yorumlaen iyisi simdi söylemelisin yoksa evlenince istemezse seni daha kötü olursun kesinlikle simdi söyle ki ne olcaksa simdi olsun
24 Yorumla- +1 yıl
Niye oda soylesin belki oda bakir degil aw ne munasebet
- +1 yıl
Kiz ben degilim o soran wppwpw ben fikrini merak ettim olmasi gereken cevabi aldim canim konusulmasi konusunda hak veriyom sana hemfikiriz erkekde soylemeli bu karsilikli yasaniyo zaten
+1 yılInsallah ogrenir veya insallah kendide oyledir yoksa sizin o isten bi b*k olmaz iki ihtimal var evlenip bosandiysan ben gibi normal tabi
03 Yorumla- +1 yıl
Zar kafali olmayin deyip zar kafali dusunerek diktirmek icin para biriktirmek wpww bi sey yasiyosaniz arkasinda durun aw yasarken iyi soylerken mi kotu
Soran+1 yılKendiside çok şeyler yaşamış ama zar kafalı hak ediyor o
- +1 yıl
Kendisi yasamasaydi emin ol degil sadece zar kafali tum vucudun zari kafali olurdu ve hakkiydi kendisi yasamissa zar kafali olmasi tuhaf zaten aptalca kendine bunuda yapma bence ben hemsireyim boyle olaylar duyuyorum kendine deger bicmis oluyosun yani kendini bi nevi zar olarak gorursun oyle yaparsan tabi sen bilirsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabiki söyleyip itiraf etmen en doğrusu ama neden şimdiye kadar sakladın vs. de diyebilir. Eğer çok seviyor ve kaybetmek istemiyorsan sahte kızlık zarı var onu al gerdek gecesi uygula. Ama bunu son çare olarak yap. Gerçekten kaybetmek istemiyorsan.
05 Yorumla- +1 yıl
Bugun hemcinslerimde biseler var neden itiraf et dedin ki mantigi ne
Cevap sahibi+1 yıl@oznurzeynep94 Evlenip öğrendikten sonra terk etmesi mi daha iyi yoksa önceden her şeyi bilip kabul etmesi mi? Terk edeceği kesin değil tabi sadece bir ihtimale karşı denmeli bence belki adam böyle bir şeyi kabul etmeyecek
- +1 yıl
Canim ben biraz sivri dilliyim kusura bakma kirdiysam cok ozur keske yasamasaydin ama bence bilmesi daha iyi yoksa ilerde ogrenince soguyacak bu erkek milleti ayni onemsiz derler ogrenince sadece cinsellik yasamak icin iliskiyi devam ettirirler cok gordum duydum agzini ara bi once istersen ne dusunuyo bakis acisi ne boyle seylere eger onemli derse muhattabini kes cunku bakir veya degilse oyle soylese bile olmaz o is eger onemli degil dersede dikkat et cinsellige filan getiriyosa konuyu ya da seninle cinsellik yasamak istiyosa yine muhattabi kes yok iyi biriyse guveniyosan devam et ama mutlaka agzini ara yoksa vicdanin rahat etmicek bu arada bakirse ve cidden bisey yasamamissa son derece hakli onemli demesi ve karsidan beklemesi aynisi bakire olan kiz icinde gecerli buda aklinda bulunsun canim kosi nasilsa karsisindakinide oyle istemeli hakettigini yani adil yaklasirsak boyle olmali benim gozumde sen dediklerimi yap agzini ara bakalim biseyler yasamismi yasamamismi once yasadiysa soyleme hatta oyle diyim canim
Soran+1 yılSordum ben zaten yaşamış hatta defalarca dedi geçmişimde cok olay var dedi
- +1 yıl
He tamam o zaman sakin soyleme en son yorum yazmistim ciddiye alma zaten bu devirde bisey yasamayan olursa kiz erkek mutlaka sorar diktirmene filanda gerek yok zaten sacmalama bosa para kendisi yapmis oyle olmayan birini istemesi haksizlik olur
- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğu kandırmışsın evlenmeden bari anlat şu çocuğa gerçekleri ona rağmen seninle evlenecekse de ayrılacaksa da ne yaparsa yapsın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBekleyince bakire mi olucan bekarken takmıyonuz evlenmeye gelince tutuşuyonuz pess durust olun bikere de beee
025 Yorumla- +1 yıl
Wppwpwp
- +1 yıl
Zar kafasen sin diktirende sensin söyleyip tepkisimiölcmeyende başkasına bozdurum sevdiğini kandırıpgünahınagirende sensin okadar kalın suratın arki onu kandırıp bunun suratına bakıp gülümsüycenama tecrubelierkeklerdikilsede icerdeki darlıkbolluktabunu cok rahat anlar işşallah tecrubelidir görürsün rezil olmayısabahı
- +1 yıl
Bu arada tama malsınn mal
- +1 yıl
Kendi kendine niye konusuyon la kiz bise dememiski wpwpw
- +1 yıl
Sana nee
- +1 yıl
Aynı şeyi sana eşin yapsa evlenmiş boşanmış 2 cocukta cıksa 2 3 ay somranaparsım
- +1 yıl
Ben bosnamis biriyim zaten tam kadinina soyledin wppw zinaya karsiyim zaten ben fikrini merak ettim sadecede kendi kendine konusman guldurdu valla wpwppw
- +1 yıl
Nediyon canımsın ne parcalıyon sen cakal
- +1 yıl
Cevirmiş kötüzözü
- +1 yıl
Ben kadınlarla asıl konuşurum iyi bilirim profilimden puamlarımdan listemden belli amaomlarkadın sene sin cözemedim hangi varlıksın
- +1 yıl
İnsan insanı kandıramaz kaybetmektekazammaktadürüstlükten gecer
- +1 yıl
Dogruyusöylemekten degil kandırılmakyalan söylemekbitirirherşeyi
- +1 yıl
Öğrenin görenin tabi insan sanız
- +1 yıl
Benimiçinbakireolmaöasıönemli degil sevdiğim bakireyim deyip diktirip beni kandırmışsa o ilişkinin temelicokmüştür
- +1 yıl
Yani onemli kisaca pwpwpw
- +1 yıl
Pwpwpw neyaas
- +1 yıl
Random gulme seysi
- +1 yıl
Hlmn
- +1 yıl
Özürr ben kötü anlamda anladım
- +1 yıl
Öyleyse özür dilerim
- +1 yıl
Bunu nasil yanlis anlayabilirsinki merak ettim dogrusu
- +1 yıl
😃 Bu gulme wpwpwp bunu pek bilmiyom
- +1 yıl
Ben teknoloji ozurluyum ben bile biliyom bunu wpwpwp :)
- +1 yıl
Bizde daha geriymişiz demekki biz dumanla falan yapıyoduk
- +1 yıl
Ya az önce yorumuna bakımda bu soruda aynı firdeyiz yalan konusunda niye inatlaşmışız anlamadım😃😃😃
Birçok erkek bunun için evlilik bitirir. Doğruyu söyle seni seviyorsa zaten bırakmaz
16 Yorumla- +1 yıl
En mantikli yorum helalsin
- +1 yıl
Yok bu normal hayattada cokca oluyoki zaten dogru olma ihtimali var ama dedigin dogru baya dikkat ediyonuz bu konulara gecmiste kendiniz yasasanizda yasamasanizda ama yasayaninizda bi zahmet karsi taraftan beklemesin ya cok itici ve ikiyuzlu bi tutum igrenc
- +1 yıl
@oznurzeynep94 elbette. Konuyu sahsileştirmeden erkek eğer evleneceği zamana kadar bakir kaldıysa bakire bir kadın ile evlenmek istemek en doğal hakkıdır. Günümüzde erkek ya da kadın tek taraflı o kadar pis bir hayat yaşıyor ki bazı şeyler oturup konuşulmalı. Sonradan sıkıntı olacağına baştan olsun. Kadınların bu konuda sizi baz alacaksak tepkinize şaşırdım genelde tecrübeli erkek severler buda durumu tersine çevirir 😅
- +1 yıl
Tecrubeli nedir ya ben dindar bi insanim bi kere evlenip bosandim esimizle herseyin ilklerini yasadik ama bidaha evlenirsem karsi tarafin kendim gibi olmasini isterim evlenip bosanmis ve zina yapmamis bu tur seyler konusulmali ayrica neden sasirdinizki oyle kisiler bana cinsel hastalik bulastiracak pisliklermis gibi geliyo zaten aysayanda ilk yasadigiyla evlenmiyo bosuna haram degil yani mantikli aciklamasi var hayvandan farki olmali insanin ve bu devirde bu konuya asiri takik biriyim herkes hakettigi ve gonlune gore biriyle evlenmeli yoksa bosanmalar artiyo zaten iyi tanimak lazim biseyler yasayan erkekleri de anlamiyom kendisi yasar baskasi kendi ailesinden bi kadina sadece baksa bile kiyamet koparir birak onla cinsel iliskiye girmeyi bazi seyler degerini muhafaza etmeli evlenmeden evli gibi yasiyosak evlenmenin mantigi ne yani asiri sacma son olarak kadin ve erkek tek tarafli pis ni hayat yasiyo demissiniz one demek anlamadim neyi kastettini
- +1 yıl
@oznurzeynep94 konuyu bağlamından çok uzatmadan bende söylediklerinize katıldığımı belirtmek isterim. İlkler önemli ve özeldir. Herkes kendi gibi biriyle evlenmeli ve tecrübe etmeli hayatı. Dediğiniz son derece doğru herkes muhafazakardır bu hayatta ama negatif durum olunca akla geliyor bu. Kendisi bir çılgınlık yapmak istediğinde veya yakın çevresi işin içine girdiğinde iş değişiyor. d Güzel kalpli güzel insanlar bizi bulsun. Gerisi çok önemli değil her şey hallolur.🥰
Seviyorsa devam eder açıkça konuş sevmiyorsa çeksin gitsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar önemsese sorardi degil mi. Sen kuruntu yapma
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle bastan soylenmeli. Ama sonucta ondan once olanlar onu ilgilendirmez
04 Yorumla- +1 yıl
Ilgilendirmiyosa soylemenin olayi ne tam olarak wpwpw
- +1 yıl
Ondan oncesi tabiki ilgilendirmez. Ama seni bakire gibi dusunuyor ise bakire olmadigi i iletmen mantikli olur. Cunku me olursa olsa gecmisini bilmesi sagliklidir
- +1 yıl
Niye ilgilendirmez aw kiz bakire ve bakir biriyle evlenmek istiyo olabilir veya tam tersi adam bakirdir bakire biriyle evlenmek istiyodur gecmisi bilmenin saglikli oldugu konusunda hemfikiriz zaten
- +1 yıl
Tercih baska birsey ona zaten birsey demiyorum. Dedigim sey kimse kimsenin gecmisini sorgulayamaz
evlenme kararı alır almaz senin ona gerçeği söylemen gerek yoksa ilerledikçe daha büyük sorun olur
03 Yorumla- +1 yıl
Niye belki kendide bakir degil aw
- +1 yıl
Yapmiyomus gibi gozukur sonra cinsellik yasayip gider burada cok okuyoz o tarz sorulari anca lafta sizin dediginiz he keske yapmasa cunku kendisi oyle zatende is teoriden cikip prtige gelince oyle olmuyo gibi sanki ;)
- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılDürüstçe her seyi itiraf et ve sonucu onun kararına bırka
011 Yorumla- +1 yıl
Karar merci erkek mi burada aw
- +1 yıl
Seviyor ise zaten bu durumu söz konusu etmeyecektir. Şayet ki burada su an ki söz erkeğim kararında ve artık onun düşüncesi önemli. Böyle durumlarda ortak karar verilir aslında
- +1 yıl
Soz erkegin karar ikisinin diyon nasil oluyo bu is simdi
- +1 yıl
Erkek evlenmeyi düşünğrse ortak karar verilecek? Kaldı ki erkeğin bu durumu ileride yüzüne vurmayacagından emin olarak evlenmeli bayan arkadaşımız
- +1 yıl
Onu doru dedin reis
- +1 yıl
İşte bazen insan sorun yok der ama ileride sorun edebiliyor ve bu tür durumlar ciddi bir sey
- +1 yıl
Evet sacmalikda orada zaten en bastan soylesene ne diye dansoz gibi kiviriyon demi
- +1 yıl
Yani öyle olmalıydı şimdi daha da zor işler iki taraf içinde
- +1 yıl
Ne konu bakimindan
- +1 yıl
Evlilik düşünürken ayrılma vs olması durumu zor olur iki taraf için ve erkek için güven sorunu olabilir belki
- +1 yıl
Kesinlikle katiliyorum konusulMALI
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAçıkca şöyle bunda bir şey yok seviyorsa sorun etmez sevmiyorsa bırak sin gitsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılPeki bunu size direk sordu mu?
Ki siz sanki bakeriyim demiş gibi düşünüyorsunuz.00 Yorumla
+1 yılerkek arkadaşını akşam içir sarhoş et ertesi sabah bana sahip oldun de
011 Yorumla- +1 yıl
Wppwwpwpw
- +1 yıl
ramdom atma bişey yaz
- +1 yıl
fikrimi beğenmedin mi
- +1 yıl
Valla zina bana gore ters cinsiyet farketmeksizin zaten bu beraber yapilan bisey sevgilikde bisey yasamamak sadece tanisma amacli ve ciddi olmak sartiyla uygun bundan dolayi yorum yapmak istemiyom ama yorumun komik geldi ondan gulup random attim
- +1 yıl
gülmen iyi hiç ağlama ben hem mantıklı hemde güldüren yorum yaparım 🙂 son karar senin
- +1 yıl
Sagolasin sende hep gul
- +1 yıl
sende sağol ama beni güldüren yok
- +1 yıl
Diktiren birine gelirsin gulersin iste az sabret
- +1 yıl
haklısın meçbur sabredicem sende kendine iyibak ve dikkat et
- +1 yıl
Sagol tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim
her şey gönlünce olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bu ihtimalden çok çekindiğim için evlenmiyorum ama umarım sizinde eşinizin de eski sevgilinizin de zarar görmeyeceği ve üzülmeyeceği bir şekilde her şey çözüme ulaşır...
03 Yorumla- +1 yıl
Bu bendede var ya ama evlenip bosandim ben herseyimizi beraber yasadik zina yapmadik yani bidaha evlenirsemde bosanmis ama zina yapmamis biriyle evlenmek isterim diger turlu haksizlik olur vicdanimda elvermez zaten
Cevap sahibi+1 yılUmarım aradığınız kişiyi bulursunuz ben yalnız ve kendi halimde yaşamaya alıştım. Herkes sevsin sevilsin isterim. Ben de kendimce yaşayayım, başka da bir şey istemem...
- +1 yıl
Umarim tesekkur ederim sizin de ayni sekilde olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılSöylemen daha doğru olur. Sonradan ortaya çıkarsa (ki çıkma ihtimali her zaman vardır) daha büyük sıkıntı olur
11 Yorumla- +1 yıl
Ramazandan dolayi mi bole oldu ya herkes soyle demis pwpwp niye sikinti olcakmiski
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani bence halledersin ya ne bilim aynı ortamda bulunuyorsan sarhoş olup yattıp kalktıktan sonra bakireligimi aldın falan derrsin sonra evenlebilirsin
12 Yorumla- +1 yıl
Hahaha koptum
+1 yılMadem bu kadar dert edecektin zamanında yatarken düşünseydin şöyle çocuğa doğruyu
52 Yorumla- +1 yıl
Ayarlar her türlü
- +1 yıl
Offffff cok dogru dedin karlice ama erkeginde soylemesi gerekmiyomu peki
Gizli Üye(25-29)+1 yılGit diktir.. ortaya çıkma ihtimali varsa eğer evlenme.. ya da mecbur kandırcaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılDiktiricemde öğrenciyim param yok
- +1 yıl
Ar damari dikimi yapilmiyomus ama wpwppw
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendisi ile konusabilirsin bakire olmadığıni. Daha once kiminle ıliskiye girdin o geri diktirsin 😊
04 Yorumla
Soran+1 yılEvli şu an o
Cevap sahibi+1 yılBurdan yardim bağışı toplayalım 1500 eksigin varmis 😀yardımcı olalim
Soran+1 yılOlur iban atayım
Cevap sahibi+1 yılTabiki at yardımcı olalım. Bir zarin lafi mi olur
+1 yılBenim bir derdim var bir yetmişlik kap gel aşkım de ağla zırla sarhoş et ilişkiye gir sonra beni patlattın de üzerine kal. Türkiye deki kızların çoğu patlak hepsi birine bir şekilde yamanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKanka adet gününde ilişkiye gir böylece problem cozulur
00 Yorumla
+1 yılbence hemen söyle evlenince ortaya çıkarsa kapının önüne koyar demedi deme
03 Yorumla- +1 yıl
Hosst kopek mi lan bu ne demek kapinin onune koyar duzgun konus karsindaki bi insan
- +1 yıl
@oznurzeynep94 Türkiye gerçekleri. İster kabul et ister etme. Yaşanacak senaryo bu
- +1 yıl
Onu dogru soyledin valla itiraz edemedim ama aynisi erkek icinde gecerli olmali adil bi yaklasim degil bunda hemfikiriz umarim
He sen bakireyim mi dedin ona?
05 Yorumla
Soran+1 yılEvt y
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Wpwpwpw
+1 yılPatlak olduğunu nerden bilecek
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk gecede
- +1 yıl
Herkesten kan gelmek zorunda değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen saglikciyim istersen para karşılığı diken ayarlarım doktor tabi güvenilir
06 Yorumla
Soran+1 yılİsterim tabiki
Cevap sahibi+1 yılTamam ayarlarız nasıl iletişime gecelim
Soran+1 yılİnsta ver
Cevap sahibi+1 yılSorumu beğendim x ile başlıyor gel
Cevap sahibi+1 yılbaran2172_21
Soran+1 yılYazdım
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılOna açık açık dürst bir şekilde söyleyiniz
01 Yorumla- +1 yıl
Sevgilini sevseydin sahtekarlık yapmazdın sevmiyorsun evde kalmaktan korkuyorsun sadece
+1 yılYol yakınken söyle iffetsiz olduğunu.
00 YorumlaBakirelige önem veriyor mu önce ona bak
00 YorumlaBir ömür boyu saklayacak San söylemeDiktir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Zamanında yediğin hurmalar şimdi yavrum tirmalar
00 Yorumla
+1 yılDoğruları söylemek her zaman için en doğru olandır
01 Yorumla- +1 yıl
E ulaş diktirelim😂😂
+1 yılHiç mi bu konu açılmadı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAdam kendi başına karar alıyor garibim
00 Yorumla Söyleyin bilsinler sonra dert alıyorsunuz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. bakireyim mi dedin yoksa bir şey söylemedin mi
06 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim dedim
Soran+1 yılEvet🥺
Soran+1 yılBilmiyorum ki hiç sormadım
Cinsel Yaşam konusunda 885 cevap paylaştı. Gizlemek mi istiyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılDeneyimli erkekler onu anlar ya o olmaz
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlerde sıkıntı çıkacağını düşünüyorsan söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılniye gizlemek istiyon
03 Yorumla- +1 yıl
Ne yaomaliyim demis hizlocem dememiski
Cevap sahibi+1 yılbakire olduğunu gizliyorum demiş
- +1 yıl
Yorumlarin altina yazmis sonradan ben onu yazdigimda belirtmemisti henuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyle muhtemelen ayrılacak ama
00 Yorumla
+1 yılDiktir
022 Yorumla
Soran+1 yılPara yok
- +1 yıl
Yapcak bişey yok o zaman bu gerçekle yuzles
Soran+1 yılEvli şu an
Soran+1 yılSaçmalama bu kadar ezik ve gurursuz değilim kafayimi yediniz
Soran+1 yılAileme giderse bu konu biliyor musun her şey çok kötü olur abilerim var benim kan davası bile olur saçma sapan konuşma her şey kolay değil
Soran+1 yılOlduğum şehri degistirmek o kadar kolaymi parayla oluyor her şey
Soran+1 yılKarisina veya eski sevgilime desem ne fark eder yapmasaydin derler hatta karısı adamın belini tutar benim adımı çıkarirlar mahallede eski sevgilim kendini bir bok zanneder
Soran+1 yılCalisicam işe girip diktiririm gerekirse
Soran+1 yılAynen böylesi daha iyi eski sevgilim konuşursa adım çıkar onunla yolda bile karisalssam yolumu degistiriyorum uzak duruyorum
- +1 yıl
Merak etme bir gün her şey ortaya çıkar gerçekten Asla saklanamaz... geçen kadın geldi kocasıyla dükkana arkasından bir erkek geldi Onlar gittikten sonra dedi ki bu kadın benim zamanında ya çok şeyimii yaladı dedi... O da mutlaka birilerine söylemiştir.. bilen biliyor zaten bir gün önüne çıkacak
Soran+1 yılEvlenirsem farklı şehirde oturcam zaten
Soran+1 yılZaten bu adam şehir dışında 😂
Soran+1 yılNe kacmasi
Gizli Üye(30-35)+1 yılKnk hıc söyleme ayrılır bğyük ıhtımal dıktir yanı
02 Yorumla
Soran+1 yılPara yok
- +1 yıl
Sird ayrilcak diyemi diktircek wppwp bide sormamiski yani soylencek bise yok bence bu mal kasmis bu kadar wppw
Kaçamazsın. konus...
10 Yorumlane zön olmuştu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıldiktir
00 Yorumla
+1 yılSöylesene deli misin
00 Yorumla
+1 yılSöyle
00 YorumlaGerçek leri de
00 Yorumla
+1 yılsöyle hemen
00 YorumlaKaç aylık ilişki?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDiktir
09 Yorumla
Soran+1 yılParam yokkk
Cevap sahibi+1 yılO halde ketçap al o gün yanına
Soran+1 yılSaçmalama
Cevap sahibi+1 yılKnk iki girince sık kepçabi
Cevap sahibi+1 yılKnk diktirmeden son kez içine bir şey bıraksan
Soran+1 yılNe birakmasi
Cevap sahibi+1 yılHatıra gibi ya açılınca onu oradan çıkarırsın misal oyuncak gibi
Soran+1 yılYa sg
Cevap sahibi+1 yılSiz karşınızda ki kısiyi kandiriken bir şey yok buna küfür etmek ne güzel dimi adil olacak iseniz olduğu gibi hareket edin kandırarak değil
- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılRakamının ne
01 Yorumla
Soran+1 yılNey
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen senle evlenirim
06 Yorumla- +1 yıl
Sirf bekareti yok diye evlenilir mi aw zar parcasinin olmamasi bu kadar onemlimi duygulari karakteri sevgisi hicmi onemli degil sirf bakire diye evlenirim diyenle ne farkin var senin mal al birini vur otekine pwpw
- +1 yıl
Zeynep sen buna inandın mı hxhsjjss
- +1 yıl
Anlamadim hangine
- +1 yıl
Bu çocuğa
- +1 yıl
Anlamadim jeton koseli sorry
- +1 yıl
Oruçlu oruçlu ne millete küfür ediyorsun, kendini bi bo, k mu sanıyorsun. Bi de Oruç tutuyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstiyorsa evlen
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne